Talven törröttäjän taltutukseen

Lilou's Crush

Käpälä pystyyn, kenellä on myös tukka karheana ja törröllään, nyt kun tämä kylmä ja kostea ja sisäilmaltaan kuiva talvi taas saapui? Monenmoista on kokeiltu, ja parissa hyvässä tuotteessa aikalailla viipyilty vuosia. 

Hetki sitten tilasin vakkarituotteitani Lookfantasticilta, ja Kerastasen tuotteet sattuivat olemaan melko reilussa alennuksessa. Alehoukutin toimi, ja päätin kokeilla kahta itselleni ihan uposta tuotetta, itselleni ihan uudesta linjasta Disciplinestä, vaikka pari vuotta markkinoilla onkin jo tainnut tämä olla.

Omista hiustenhoitotuotteista hiuksiin jätettävä hoito on tärkeysjärjestyksessä numero yksi, ja heti kakkosena on hoitoaine. Tai vaikka naamio, sillä mitä tuhdimpi, sitä parempi se yleensä on näille janoisille ja karheille kutreilleni ollut. Koska käyttöjärjestys on kuitenkin päinvastainen, esittelenpä heidät tässä loogisemmassa järjestyksessään.

1. Kerastase Discipline Maskeratine

Hoitoaine/naamio lupaa jättää hiukset helposti käsiteltäviksi ja korjata pintavaurioita -silloin pinta siloittuu ja hiuksia on helpompi käsitellä. Lisäksi hoitsikka lupaa pitkäkestoista suojaa kosteuspörhelöä vastaan. 

2. Kerastase Discipline Fluidissime

Multitaskaajaksi mainitsevat tämän jätettävän hoitosuihkeen: vahvistaa, siinä on kuumasuoja, tuo lisäkiiltoa ja nättiä liikettä samassa pullossa. Ja samoin kuin tuo hoitoainekin, käy taistoon pörröisyyttä vastaan.

Tehoaineena sarjassa on Morpho-Keratine, joka on Kerastasen vastaus markkinoilla nyt pinnalla oleviin korjaaviin kemiantaikoihin (kuten esimerkiksi huippusuosittu Olaplex). Kerastasen versiossa hiuksia korjaavat mm. aminohapot ja vehnäproteiini. Tekniikka lienee hiukan eri, mutta yhtä kaikki, kotioloihin oikein mainio sekoitus.

En ole huomannut katsoa, ovatko hiukset normaalia vähemmän pörröiset kosteissa oloissa, mutta ero on hiusten sileydessä on mieletön: harja sujahtaa pehkosta läpi näiden kahden aineen jälkeen lähes yhtä hyvin kuin aiemman hoitoaine+jätettävä silottava voide+selvityssuihke+ joskus vielä öljynkin käytön jälkeen. Lopputulos luonnollisesti vähän kevyempi, ja oikeasti aivan silkkisen siloisen tuntuinen. Ehkä kaikki naiset, jotka juoksuttavat sormiaan eteerisen näköisenä hiustensa läpi käyttävätkin tätä hoitokomboa, sillä niin tekisi kyllä mieli tehdä.

Yhteenvetona, voi hitto, rahanmenoa tiedossa, kun purkit loppuvat.

 

Kommentit

Jenni H (Ei varmistettu)

Tuo suihke on tosi kiva, kun ei kovin paljoa lotraa kerralla. Shampoo ja hoitoaine olivat tosi pettymys. Tuntuu, että hiusten päälle jää joku kalvo.

Hertta
Lilou's Crush

No nyt tiedän olla satsaamatta tuohon shampooseen, muutenkaan en ole niin "shampoofriikki" kuin hoitoaine, joten taitaisi rahat mennä hukkaan. Mutta tässäpä nähdään tämä tukkani hullu juopottelu: joudun tuota suihketta laittamaan kyllä tosi paljon sitäkin, että hiukset ovat edes "normaalit". Ne taitaisi pitää yhtä hoitoainetehdasta hengissä yksinään, jos antaisi niille niin paljon ainetta kuin jaksaisivat imeä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.