Tämä kourassa kampaajalle

Lilou's Crush

Muistatteko, kun kyselin jokin aika sitten hyvien kampaajien perään?  Sieltä löytyy kommenttiboksista vinkki jos toinenkin, jos kampaaja on haussa!

Minua jännittää uudelle kampaajalle meno enemmän kuin hammaslääkäri. Sain kuitenkin viimein tehtyä valinnan; mm. kaunistukkainen kamuni Chiclingin Hanna suositteli Konst -kampaamoa, ja sinne siis vapisevin käsin koetin soittaa. Pahus, taisi mies olla työn touhussa. Jätin viestin vastaajaan. Soittaakohan se takas...?

Ei aavistustakaan, miten kampaajalle pääsen, kun liikkuminen on vielä sula mahdottomuus, mutta ajan varauksesta on hyvä aloittaa, eiköhän se loppu ratkea sitten kuten muutkin asiat -pakon edessä.

 

PS: Tuon kuvan revin uudesta jenkkiellestä; otsista en ole leikkuuttamassa, mutta sävymaailma oli kiva. Uudelle kampaajalle on hyvä kiikuttaa joku referenssi, koska toisen aika vaalea, no, se saattaa olla hyvin vaalea. Koettu on...

Kommentit

suvi m
suvi m

On kyllä kaunis sävy. Itse kävin myös juuri kampaajalla, tosin vain leikkaamassa. 8 senttiä lähti ja kypsyttelen ajatusta vieläkin lyhemmästä tukasta...Mutta tämä 8 sentin lyheneminenkin piristi kummasti.

Haastoin muuten sut mukaan tällaiseen:

http://www.divaaniblogit.fi/blogit/valkoinenharmaja/2012/09/08/blogiaitien-nalkapaivakerays/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.