Tänään hipataan

Lilou's Crush

Terkkuja täältä toimistolta, joka näyttää ainakin mun pöydän osalta ihan kempparilta. Ihan kohta sulkeudun puuterihuonefasiliteetteihin vaihtamaan kevyempää ylle ja sutimaan sinistä luomiin -tänään nimittäin palkitaan blogeja Aussie Awardseissa, ja ehdolla on monen monta mainiota blogia. Sitä ennen tapaan kuitenkin pitkästä aikaa bloggaavia ystäväisiäni, joista osa puksuttelee paraikaa kohti Helsinkiä Turun suunnalta. Kiva ilta siis tulossa.

Koska juhlavaatteet ei ole se intohimoni, päätin tehdä niin, että puen tuon uuden valkoisen bleiserini ekan kerran huomenna -kun se on uusi, se on juhlava juttu meikälle eli se on juhlavaate. Jospa saisin jonkun kaverin ottamaan kuvan koko asustakin.

Viikko on ollut kamalan kiireinen, onneksi kohta helpottaa ja suuntaan viikonlopuksi Tallinnaan ystävien kanssa -sieltä sitten terkkuja seuraavaksi :)

 

PS. Kuulumisia kekkereistä pitkin iltaa päivittää yhteistyökumppani-Trendin tyypit Trendin FB-sivuille, ja lisäksi kuvia löytyy instasta #aussieawards, jos ensikäden tieto voittajista kiinnostaapi.

Kommentit

Eilaleila

Hei käytätkö mitään hampaidenvalkaisutuotteita? Osaatko suositella noita netissä kaupattavia? Tuota linkin verkkoakauppaa on suositeltu aika monessa paikassa, mutta mielellään kuulisi joltain jolla voisi olla kokemusta ihan todistettavasti ;)

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Ihanaa,että joku muukin käyttää kemppari-sanaa, sillä luulin sen jo kadonneen. Sneak peek näyttää oikein tyylikkäältä :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa <3 Pian uudestaan <3 Pus pus <3

Hertta
Lilou's Crush

Eilaleila, voi että, en käytä -olen kyllä menossa hampilääkärillä tehtävään valkaisuun ihan ekaa kertaa lähiaikoina. Kerron sitten niistä kokemuksista! Tähän hätään muistelen, että PS I Love Fashionin Linda on käyttänyt jotakin tuotteita, löytäisitköhän jeesiä sieltä suunnalta?

 

Sara's Stripes, hih, no tiäkkö mä justiinsa ajattelin, että tuo on ehkä old school -sana, mutta käytössä mulla aktiivisesti. Esim- Kicks -sehän on just kemppari :)

 

Mona, niin oli! Kesällä sitten! Kuullaan pian <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.