Tänään täällä, eli kuinka me herättiin Brooklynissä

Lilou's Crush

Hei kaverit, terkkuja täältä Nykistä, tarkemmin Brooklynistä!

Saavuimme suunnilleen vuorokausi sitten vaihtolennolla Lontoon kautta. Ensi kerralla toivottavasti päästään taas hyödyntämään Finskin taattua, luotettavaa ja aikataulunsa osalta loistavaa suoraa lentoa, sen verran otti tämä loikkiminen voimille. Pieni matkalainen olikin yllättäen se reippain reissumies meistä -kun huomasi hotellin kylpyammeen, tahtoi välttämättä vielä vaahtokylpyyn ennenkuin nukahti silkoisten valkoisten lakanoiden väliin.

Oon ehditty jo vaikka ja mitä -tosin polvivammani hidastaa kovasti menoa, ennen syyskuista leikkausta on karsittava kävelyt minimiin. Mutta metro vie, ja kaupunki on täynnä ihania kahviloita, kirjakauppoja, ravintoloita ja leikkipuistoja, joissa istuskelin ihmettelemässä pienten etappien välillä. Ihan ennen muuta ollaan tänään keskitytty syömiseen. Minusta aika oiva sisältö ekalle reissupäivälle.

Mieheni nukahti hetki sitten istuvilleen, ja taidan nyt painua pehkuihin minäkin, postailen kuulumisia huomenissa pikapuoliin. Kauniita unia -tai hyvää huomenta teille aamuvirkuille :)

 

 

 

Kommentit

Oma sivu

Toivottavasti polvesi jaksaa olla yhteistyössä ja pääset nauttimaan kaikesta ilman suuria kipuja. Ihanaa reissua teille!

VihreäLintu (Ei varmistettu)

Huomenta ja hyvää lomaa! :) t. vakkarilukijasi

Vierailija (Ei varmistettu)

ihanaa reissua teille :)) toivottavasti polvet jaksaa mahdollisimman hyvin, tsemppiä!

-Katja

katwalking.wordpress.com

Ihanaa ja nautinnollista matkaa! :)

Tibs (Ei varmistettu)

Oikein ihanaa New Yorkissa oleilua!
Odotan innolla kuulumisia!

Tasaraita

Mukavaa reissua teidän poppoolle! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.