Tänne laskeutui joulu

Lilou's Crush

Joululaulut, kuusen tuoksu, ensimmäinen avattu konvehtirasia. Ja yhtäkkiä se oli täällä, se joulu. Viimeinen toimistopäivä meni hujauksessa, ja seuraavaan onkin pitkä aika. Etätyöteröin kyllä muutaman päivän tässä välissä, mutta kivan projektin parissa. Mutta nyt ei ajatella töitä, vaan levätään ja nautitaan.

Jouluna täytyy muuten olla aina luettavaa ja suklaata. Hassua, sillä en edes kovin paljon pidä suklaasta. Esimies ja rakas Lissuni pitivät huolen, että joulun kulku on turvattu. Tai ainakin voisin kuvitella, että palmunlehtitapettikääreestäkin löytyy jonkinsortin opus. Jännää!

Suloista jouluun laskeutumisen aikaa teille, koitti se sitten tänään tahi vasta vähän myöhemmin <3

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Haa, hyvä tietää! Itselläni ovat Nesbot vielä odottaneet, tästä on varmasti hyvä aloittaa! Mitä parahinta joulua sinulle :)

annemi

Mahtava kirjavalinta, ahmin tuon kirjan tänä vuonna ennätysvauhtia. Se on NIIN hyvä! :) ihanaa joulua Hertta!

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, jo toinen kannatus kirjavalinnalleni (saatiin valkata itse pinoista, mitä otetaan, ja heti tartuin tähän) mahtavaa että luvassa on hyviä hetkiä! Ihanaista joulua Annemin kotiin!

maailman ihaninta joulua <3 ! itse ajattelin laittaa koneen kiinni viimeistään aatonaattona ja avata sen sitten ehkä joskus joulun jälkeen...

Hertta
Lilou's Crush

Oikein hyvä suunnitelma! Ja kiitos toivotuksista, mitä parhainta joulua sinulle samoin, ollaanpa kuuluvilla pyhien jälkeen siis :)

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihanaa Joulua teidän perheelle. Näin teidät tänään Itiksessä (riittävän kaukaa, etten kehdannut kiljahtaa) ja ajattelin, että vitsit - ens vuonna kyllä nähdään! Aika menee sellasta vauhtia että mehän vanhetaan :D

Hertta
Lilou's Crush

Eiiiikä, ei ole totta, niin lähellä -mutta siellä ryysiksessä niin kaukana! Oli ihan mahdottimast ihmisiä, mulle tuli ihan jo vähän ahistus, en ollenkaan nauti enää noista joulunalusshoppailuista (vaikka me ostettiin kyllä vain joulukoristeita ja työkaluja, ei edes oltu lahjaostoksilla!) ja ehdottomasti, tämä vuosi vain meni kuin nielaus ja nuolaus, katosi johonkin! Mutta ensi vuodelle, se on vissi se!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.