Tärkein raskausapuväline

Lilou's Crush

Tärkein raskauden aikainen apuväline... Onko se tukivyö? Onko se belly belt? Onko se akuranneke? Ei.

Se on sakset.

Olen saksinut surutta vaatteita valtavan massun tieltä: pyjamahousujen vyötärönauha -nips -legginsien kuminauha -naps- kiristävät sukansuut -suih ja suih ja nyt viimeisimpänä rohkenin jo vallan hurjiin suorituksiin, ja muokkasin muuten tosi kivoista Lindexiltä saamistani mammahousuista kiristävän masutuubiosuuden pois.

ja tosi hyvä tuli! 

Muita vinkkejä? Ja miten teillä muilla mahakkailla, vaivaako teitä ikinä nuo vatsan yli vedettävät osat? Minua kiristää melkein aina niin, että aiheuttaa suppareita! Vai olenko vaan ihan überherkkis?!

Kommentit

sanumaria

Mä taas inhoon housuja joissa sitä mahapussia ei oo. Ainakin tällä hetkellä sellanen kuminauna"vyötärö" mahan alla painaa niin älyttömästi että ei vaan pysty oleen. Se pussiosuus taas ei purista (vaikka vois kuvitella näillä mahanmitoilla) :D

Hertta
Lilou's Crush

joo siis ei saa puristaa täällä mahan altakaan, kauhea ajatuskin! Kaikki pöksyt on nyt mallia lötkö-lötkömpi-lörttänä! Mutta ei kyllä minulla muutamissa housuissa se mahasäkki edes mahdu mahan päälle, ja meikäläisellä on sentään vain yksi asukki!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mua vaivaa farkuissa se mahatuubiosa, muissa housuissa ei (ainakaan vielä). Pitäiskin kokeilla leikata se kaistale kokonaan irti farkuista, ehkä niitäkin pystyisi sitten vielä käyttämään. 

Hertta
Lilou's Crush

Minulla jäi yhdet farkut jo pois käytöstä, kun se vyötärönauha (jossa nappi) painaa alavatsaa sitten sen verran, että sekin on mahdoton. Mekot rulettaa, ja lököverkkarit :D

Tiiu. (Ei varmistettu)

Täälläkin supistaa lähes kaikki, mikä vähänkin puristaa vatsaa ja rullaan kaikista housuista ja legginseistä sen mahakaistaleen aina alemmas lantiolle. No, toisaalta tuosta edellisestä lauseesta voisi jättää myös kaiken pikun jälkeen tulevan pois. "Täälläkin supistaa lähes kaikki" on ehkä vielä kuvaavampaa. Onneksi kuitenkin aletaan olla jo kohtalaisen hyvillä viikoilla (33 starttaa huomenna, huh). Ja saksille olisi varmaan kyllä täälläkin käyttöä - täytyykin testata, josko parit liikaa puristavat farkut saisi jatkoaikaa.

Hertta
Lilou's Crush

No ihan sama juttu täällä! Eli kaikki "ärsytys" supistaa, paree ois olla nakkena vaan :D Ihanaa että sulla on jo noin isot viikot, täällä on vielä tovi jos toinenkin punnerrettavana!

Anis223 (Ei varmistettu)

Mullakin on ihan päinvastoin. Mahan alle jäävät tuntuu pahalta ja mahan yli vedettävät hyvältä.

Hertta
Lilou's Crush

Olisi pitänyt täsmentää, että todellakin jos mahan alla painaa joku, se on kyllä ihan kaikkein karseinta! Lökövyötäröillä siis mennään, äitiysleggarit onneksi sentään toimii vielä, mutta niistäkin kyllä tykkään kääntää sen masuosan tuonne lanteille...

Sillypäänts

Kunhan mahaa ei purista. Mahan alle jäävät kuminauhat ja resorit on pahimpia, mutta mahan päälle "kainaloihin" vedetty vyötärö on ok :) onneksi tulee kesä ja mekot ja pellavahousut, joten muutenkin puristavat farkutvoiheivata kaapin perälle.

supistuksia eniten aihettaa kovapohjaiset kengät. Ah, lenkkarit ja tennarit ja tulevan kesän teeveyssandaalimuoti <3

Hertta
Lilou's Crush

ha, tuota en ole vielä huomannut itse, vaikka tosiaan "eniten supistaa kaikki" on se asianlaita täällä :D Olen kyllä käyttänyt vain lenkkareita viime kuukaudet, eli en taida edes testata vähillä tepasteluillani mitään muuta! Kiitos varoituksesta :)

Minna F. (Ei varmistettu) http://dailydeeply.blogspot.fi

Oo, ei todellakaan outoa! Meidän naisten on puolustauduttava kiristäviä vaatekappaleita vastaan saksin, eikä se perusteluita kaipaa:D

Hertta
Lilou's Crush

hih, nimenomaan :D Ja tämä ei kyllä rajoitu mulla vain raskausaikaan :D

Poika tuli (Ei varmistettu)

Mulla oli kans niin päin, että mitä tiukempi mahan päälle vedettävä tuubi, sitä parempi :) Tosin ei mua puristanut mahan allekaan jääneet housut, kaikki kävi. Ekat supistukset tulikin vasta synnytyksen käynnistämisestä pari viikkoo yliajalla...

Hertta
Lilou's Crush

noin sanoi odottava kaverikin! Että tuntuu hyvältä, kun on napakka tuki -ja niinhän ne on varmasti tarkoitettukin. Mulla olisi näitä suppareita ihan jaettavaksi asti, on se kyllä hassua, miten erilaisia raskaudet voikaan olla :)

Annika. (Ei varmistettu)

Mulla oli raskauksien aikana niin herkkis masu, etten voinut syödä tai juoda kuin ihan pieniä määriä kerralla tai alkoi heti supistaa. Vuodeleposaikun vuoksi ei onneksi haitannut, vaikka kekkuloin 3 kokoa normaalia isommissa leggareissa, kun ei tarvinnut (saanut) poistua kotoa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.