Tärkein tuliainen

Lilou's Crush

Kolmisen vuotta sitten näin jossakin täkäläisessä paperikaupassa pienen päiväkirjan tapaisen kirjasen, joka oli tarkoitettu isoisän täydennettäväksi. Ajatus oli minusta tuolloin tosi kiva, mutta luulin saavani itse aikaiseksi tehdä omanlaisen kirjan, vielä henkilökohtaisemman. Enpä saanut.

Pari päivää sitten kuljeskelimme Smith Streetillä vailla varsinasta päämäärää, ja poikkesimme paperikaupassa, jotka ovat erityisesti miehen ja esikoisen suuressa suosiossa. Ihan muina hevosina kysäisin myyjältä, sattuisiko heiltä ehkä löytymään kirjaa, joka on ikäänkuin päiväkirja, mutta tarkoitettu isoisän täytettäväksi. Mies raapi hetken korvallistaan, ja sen jälkeen johdatti minut pienen hyllykön luo. Ja totta, siellä se oli, ihan minua odottamassa.

En malta odottaa, että saan kirjan takaisin toivottavasti täynnä Paappani (todella hankalasti luettavaa) kirjoitusta ja paljon paljon uusia asioita Paapastani, perheestäni ja ehkä minusta itsestänikin. Toivottavasti asessori innostuu asiasta! Tosi jännää!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.