Tästä se taas lähtee. Lastenhuoneen pintaremppa nimittäin.

Lilou's Crush

Viimeviikolla se taas tuli, remonttikärpänen. Surrrr-rrrr-rrr ja taas mennään!

Remonttimme on edennyt alakertaan, yläkerrassa on suurimmat työt tehty, mutta paljon on vielä viilattavaa, fiksattavaa ja maalattavaa sielläkin. Työn ohessa itse tehden remppa etenee hitaasti, mutta mitäpä tuosta, mihinkäs tässä on kiire valmiissa maailmassa.

Aloitamme tietysti tytön huoneesta. Päätyseinän peittävän kaappirivistön hankimme jo muuttaessa, koska huoneessa ei ollut minkäänlaista säilytystilaa. Muutoin huone on samassa lookissa pintojen osalta kuin vanhan pariskunnan aikaan: siniraitaiset kiiltäväpaperiset kukkatapetit ja liukas laminaatti lattiassa. Molemmat siistissä kunnossa, mutta viisivuotiaalle on kiva tehdä omannäköinen pesä, ja laminaatti tuntuu alimmassa, kalliota vasten olevassa kerroksessa jalan alla kovin kylmältä talviaikaan. (Lasta kismittää vain se, että nyt loppuu omassa huoneessa "beibleidaus", lauta kun on sen verran pehmeämpää kuin kaikenkestävä laminaatti!)

Kuvissa huone näyttää kokoaan paljon pienemmältä -kyseessä on suurin kolmesta makuuhuoneesta. Lattiaan laitamme samaa lautaparkettia kuin yläkerrassakin, seinät saavat tapetin sijaan pintaansa maalia, ja ikkunanpuitteet maalataan valkoiseksi.

Kivaa, kun taas tapahtuu tällä rintamalla! Homma etenee muutaman päivän hyppäyksin, sillä pitäähän sitä nyt lomalla muutakin kuin ahertaa. Edessä on loppuviikolla reissu, jota odotan todella paljon, ihan täällä kotosuomessa. Huomenna pakataan taas kimpsut ja kampsut

Kommentit

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Mä oon aina miettinyt, että voiko ikkunanpuitteita maalata. Ilmeisesti voi? :D Maalaatteko vain sisäpuolelta vai myös ikkunoiden välistä? Mua on aina häirinnyt meidän asunnon ruskeat karmit! Remppatsemppiä sinne! :)

Liisa
Osasin!

Tätä on kiva seurata, meilläkin kun on lastenhuoneen remppa menossa. Asukas tosin on hiukan eri tyyppinen kuin teillä, 1-vuotias poika. Luvassa on väriräjähdys. :)

Irene/Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Hieno tuo kaappirivistö! XX

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.