Tekstiilikaksosten kohtaamisia

Lilou's Crush

Eilisilta vietettiin rakkaiden ystävien seurassa pikkutunneille Liisani syntymäpäivien merkeissä. Ikimuistoiset juhlat, jo ajankohdankin vuoksi.

Kuvien ottaminen ei käynyt mielessä juhlien aikaan, mutta lähtiessä nappasin vielä vähän kuin jo perinteeksi muodostuneen toilet-selfien ihan vain koska tuo omituinen mekko tuli puettua.  

En oikeastaan yllättynyt, että sama mekko oli yllä myös yhdellä vieraista, ja löytyi kahdelta kotoa. Paiskattiin kättä hyväst valinnasta. En häiriinny siitä, jos muilla sattuu olemaan samanlaisia vaatteita, sillä tietäähän sen jo ketjuliikkeessä ostoksensa kassalle kiikuttaessaan, että uniikkituotetta tässä ei todellakaan olla ostamassa. Yllättävän harvoin siihen nähden kuitenkaan samoihin vetimiin törmää ystävien yllä, meillä on vain erilainen maku.

Häiritseekö teitä, jos jollakulla on samanlaiset rensselit yllä? Muistan nimittäin menneiltä vuosilta erään tuttavan, jolle asia oli niin vakava, että asiasta sai aikaiseksi melkoisen sanasodan saman vaatteen hankkineen kanssa, että kenen oikeus on kulloinkin mitäkin käyttää. En aivan päässyt kärryille tähän juttuun. Mutta ehkä se liittyi ikäkauteenkin, tiedä häntä.

Tämä sama joulukuusi/jedimekko esimerkiksi oli toisella daamilla reilusti oversizenä ja runsailla raskailla kaulakoruilla silattuna, erilaisin kengin ja sukkiksin aivan toisenhenkinen kuin oma minimalistinen versioni ja näytti hänellä tosi kivalta! 

Oma ja uniikki tyyli on enemmän kuin osiensa summa -yhdistely, pukemistapa, asusteet, meikki,(tai niiden pois jättäminen), hiukset... kaikki yhdessä sen tekee.

 

 

mekko H&M, sukkikset Lindexin uutta mallia, joihin ei pitäisi tulla silmäpakoja! Yhden käytön perusteella erittäin lupaavat jopa näin sukkisfoobikon silmin.

 

Kommentit

Kao Kao

Istuin tänään hotellin aamiaisella kaksoismekossa miehen kaverin rouvan kanssa. Mut tää Vilan musta-valkoraitamekko tuntuu olevan kaikilla ja mä pidän omaani jatkuvasti, joten kaksoistilanteessa olen tosi usein. Onnittelen yleensä vastapeluria hyvästä valinnasta. 

Mekkoset sun muut ei haittaa, mutta jos hyvällä ystävällä olisi täsmälleen samanlainen talvitakki, niin se voisi jo näyttää hassulta. Melkein päädyin tähän tilanteeseen, kun ihastuin samaan takkiin kuin ystäväni. Hän ei sitä aikonut ostaa kalliin hinnan takia, joten ajattelin että voisin hankkia sen. Onneksi en saanut mentyä kauppaan, koska takinhimo oli voittanut ja pari päivää sitten tuli viesti onnelliselta takinomistajalta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Harvinaisen hyvä maku on seuralaisella noissa tilanteissa!

Takki on tosiaan niin näkyvä vaatekappale, että ehdoin   tahdoin en minäkään kyllä samanlaista hankkisi :) kiva että teillä kävi noin, voit ihastella ystävällä sitten tuota kaunotarta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.