Tennarihämmennys

Lilou's Crush

Ihastelin wedge-sneakereita jo tovi sitten. Ashin eivät sopineet koon puolesta, mutta LuisaViaRomalta löytyi täy-del-li-nen pari. Oi että.

...Kunnes tajusi kuvia popopostaukseen etsiessäni, että oivallisen valikoiman omaavasta, luotettavasta merkkituotteiden verkkokaupasta hankkimani Lemaré-merkkiset tennarini ovat jotakuinkin härski kopio Isabel Marantin Perkinseistä. Kattokaa nyt:

Tiedän, että valmistaja jos toinenkin "inspiroituu" mallistoissaan catwalkien kuningatartuotteista.  Näin selkeän sisarnäön vuoksi meni vähän fiilis, kun luulin tehneeni ihan mielettömän löydön. En hoksannut kyseessä olevan näin tarkan kopion, että mieleen olisi tullut edes verrata kenkiä keskenään. Tilaamini tennareiden osalta, kun ajattelen niitä vain kenkinä, ne ovat supermukavat jalassa, ja tulevat varmasti pidetyiksi. Converseista on liikkeellä tsiljoona samanhenkistä mallia. Mutta silti.

Hämmennys kuvannee parhaiten olotilaani, näin sitä näköjään menee nettihaikin toisinaan halpaan. Vastaavia kokemuksia, anyone?

 

PS. Koetin juuri etsiä muutama viikko sitten tilaamieni kenkien kuvia Luisaviaromalta, mutta yllättäen en löytänyt yhtäkään paria. Lieneekö sitten tekemistä sillä, että kopioista olisi noussut häly, vai ovatko myyneet kaikki loppuun, ken tietää.

 

Kommentit

Stockholm by me

Joo mutta täytyy sanoa että onhan myös ms Marant "inspiroitunut" muista, kirjottelin tästä aikoinaan http://stockholmbyme.bellablogit.fi/2012/05/09/what-goes-around-comes-around/ ja myöskin DKNY ilmiselvästi tykästynyt Célinen Cabas-laukkuihin http://stockholmbyme.bellablogit.fi/2012/06/04/hello-baglady-speaking/

Musta niin häkellyttävää että merkit niinkin avoimesti kopsaa toisten designeja?! PS. Kivat on sun kengät anyways! :) 

Hertta
Lilou's Crush

No näinpä, eihän sitä aina edes osaa sanoa kuka inspaa ja ketä ;) Ja vallalla olevista trendeistä on toki toisinaan varmaan keksiä aina jotain uutta ja uutta, silti se hämmästyttää. Mut joo, kengät on kivat, että on tänäänkin töissä jalassa -koitan ennättää ottaa kuvaa illalla, siitä saa ehkä paremmin selville nuo muhkeat mittasuhteet :) Kivaa päivää!

Irene// http://mademoisellepigalle.indiedays.com/ (Ei varmistettu)

Mäkin oon vähän hämmentynyt, että mikä on ihan puhdasta kopioimista ja mikä inspiraatioitumista. Eihän kaikkea voi aina uudelleen keksiä. Mut jotenkin esim ne Wangin Rocco-kopiot on musta ihan kauheita. Mut palatakseni tottuihisi niin onhan ne ihan samaa sarjaa sun tensusi mutta on niissä niin paljon eroakin, etten sanoisi kopsuiksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

paljonko maksoit noista ihanuuksista? (:

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.