Terassielämää

Lilou's Crush

Se on valmis! Meidän terassi on valmis, ja voi miten minä rrrrrrrakastan sitä! Olen hokenut menneet päivät kuinka terassi on ihana, kuinka meillä onkaan ihana terassi, kuinka kivaa on, että on terassi, kulta, eikö ole ihanaa kun on tämmönen terassi :)

Mies teki sen ihan itse pitkästä tavarasta, tosi huolella ja vimpan päälle tarkasti. Suuri kiitos sutjakkaasta valmistumisesta kuuluu myös loistonaapureillemme, jotka auttoivat piharemppaan liittyvissä raskaissa maankaivuuhommissa.

Ollaan vietetty kaikki valveillaoloaika pihamaalla, terassille on kannettu niin prinsessateltta, kitara kuin dekkarit ja muotilehdet. Grillattu ollaan joka päivä. Lipitetty iltaisin pöydän ääressä pikkuisen viiniäkin ja kuunneltu Olavi Virtaa ja Annikki Tähteä. 

Tykkään meidän kodista ihan valtavasti, ja nyt vielä kymmenen kertaa enemmän. Ensi kesänä tehdään loput pihahommat ja vielä pieni terassilaajennuskin, mutta nyt nautitaan tästä.

 

PS. Kalusteiden kanssa kävi hurjan hyvä tuuri: satuimme oikeaan aikaan Ikeaan, ja kaikki toivomamme kalusteet olivat puoleen hintaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih, upea terassinne täytyisi tulla kyllä testaamaan. Ja grilliruokaakin saan vain kerran kesässä, juhannuksena mökillä. Terassin puute on kyllä keskusta-asumisen huonoin puoli, varsinkin kun ei ole edes parveketta.. Pöh!

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu)

Ja tuo anonyymi kommentoija edellä olin sitten minä, en muistanut kirjautua sisään..

Hertta
Lilou's Crush

Tervetuloa, jee! Mulla on jalkaleikkaus ens viikolla, sen jälkeen en varmaan muuta teekään kuin ole koipi oikosenaan terdellä :) Palvelu pelaa toki parhaiten sitten ilta-aikaan, kun V on paikalla :)

Maria @ ScandiFoodie (Ei varmistettu)

Ihana tosiaan! Mulla on oman parvekkeen laitto edessa ja tasta saan siihen hyvin inspiraatiota. Tilaa siina onneksi loytyy runsaasti, mutta tuosta ihanasta puulattiasta saan vain haaveilla. Tosi kiva lopputulos sulla!

Hertta
Lilou's Crush

Kiiitos Maria :) Parvekkeen laitto jäi meillä puolestaan vähän kesken -saatiin me sinne sentään kaksi tuolia ja kiva pöytä ja matto, niiden kanssa hyvin pärjättiin tämä aika, kun piha oli kesken. Meillä muuten oli lasitetulla parvekkeella aikaisemmassa asunnossa puuritilät lattialla, kun tykkään tuosta puun tunnusta niin paljon. En tiedä, toimisiko sitten sullakin :) ?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.