Terkut kotitoimistolta

Lilou's Crush

Pikainen terkku täältä! On tosi kivaa, että olen taas täysissä työtohinoissa. Toimistolla käyn silloin tällöin, mutta pystyssä en vielä oikein pysty pitkään olemaan, joten pari viikkoa menee vielä pääosin täällä kotona, kotisoffalla naputellen ja välillä kuntoutusjumppaillen.  Olen muuten huomannut, että kodin pitää olla siisti, että töihin pystyy keskittymään. Ja että ajan kulua ei huomaa senkään vertaa kuin työpaikalla, jestas sentään, kellohan on kohta kuusi!

 

 

Kommentit

annemi

Juu, yleensä aina etäpäivinä alan ensiksi aamutuimaan siivoamaan jos ei ole siivottu edellispäivänä :) en pysty keskittymään mihinkään jos jossain on pölypalleroita ja tai muuta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Lilou,

Olen blogisi uskollinen lukija ja pulassa! Voisitko auttaa minua ja linkittää postauksen, jossa kerroit hattarapäätukan pelastuksesta? Yritin etsiä sitä, sillä hiukseni näyttävät Ranskaan muuton ja kalkkivesisuihkujen jälkeen samalta.

Kiitos mahtavasta blogista :) seuraan sinua täällä ja instagramissa

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyselen tuosta kalenteristasi, että mistä se on ostettu/mitä merkkiä se on? Entä tuo muistikirja, mistä niitä löytyy?

Hertta
Lilou's Crush

Annemi, just näin, sama täällä! Huh! Nyt pitää yrittää vähän olla vilkuilematta sivuille, pikkuisen jäi eilen vaiheeseen...

 

vierailija, Voi vitsi, kunpa pystyisin auttamaan! tiedätkö kun se probleema vähän tuli jäädäkseen! Kokeilin vaikka ja mitä, mutta saan laittaa päähäni autokuorman hoitoaineita, ennenkuin silkoavat. Jätettävät on kaikkein tärkeimmät! Mutta jos jonkun mahtavan kohtaan, niin heti kerron!

 

vierailija, kalenteri on ostettu Stokkalta, semmoinen lukuvuosikalenteri, oikein kiva, kun on viikko samalla aukeamalla ja kellonajat valmiina. Oranssi vihko on Archie Grandin "AD's I met and liked" tribuuttina entisille työkavereilleni, omani olen tilannut Amazon.uk:sta, mutta niitä muistaakseni saa Helsingissä ainakin My O Mystä -tai on ainakin saanut!

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.