There is no such thing as "too much paljettis"

Lilou's Crush

Jee ja kääk, kekkeriä pukkaa, peräti kaksin kappalein, ja nyt on ihan oikeasti sellainen "ei-mitään-päällepantavaa" tilanne, jollaista en olisi uskonut kokevani (poislukien toissaviikon Elle-gaala, jonne sitten en muista syistä johtuen päässyt, ja vältin myös edellämainitun tilanteen). Vielä meinaas ihan inasen kiristelee vaatekaapin "harakkaosasto". Koska suosimani "bleiseri-farkut-teepaita", joka yleensä sopii lähes kaikkialle, ei tuleviin kemuihin sovi, on suunnattava pitkästä aikaa ostoksille. Silmäni iskin kimallukseen, tottakai. -Näköjään olen ääripäiden tyyppi, arkeen yleensä mahdollisimman simppeliä, mutta kekkereissä kimalletaan senkin edessä. Vähän huijaan, sillä käytin kyllä kimaltavia kappaleitani estoitta myös töissä kun sille päälle satuin, eli ei hukkaan mene hepenet myöhemminkään, vaikka ei juuri tähän kotiäidin hommaan olekaan se ihan paras työvaatetus. Kuola+paljetit=paljetit+pesukone, ja pesukone selviää tästä varmana voittajana, paljetit ulostulee nyljettynä, kokemusta nääs on.

Tuommoisen söpön topin löysin &Other Storiesilta, mitäs tykkäätte? Taitaisin siveänä sipulina ja niitä about kahdeksanhakasisia tiedätte-kyllä-mitä liivejä käyttävänä tosin pukea alle mustan topin. Muitakin kimalluksia saa ehdottaa, jos törmäätte johonkin sopivan (eli siis ylitsevuotavaisen kimaltelevaan) vaatekappaleeseen!  

Kommentit

Terhimarjaana (Ei varmistettu)

Ihana paita, mut mitä tällaisen alle ylipäätään kuuluu laittaa? Ilman rintsikoita ei kai kehtaa lähteä, mutta ei kai mitkään rintsikat ole takaa kovin kauniit???

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä kysymys... ehkä "kuuluis" olla ilman? Harva varmaan siihen hommaan kyllä lähtisi? Itse laittaisin joko edestä kiinnitettävät liivit, jos on riittävän sulkinainen tuo selkä, tai sitten kaikkein todennäköisimmin topin alle..

Anne-Mar (Ei varmistettu)

Luepa hyvän mielen vastekaappi, niin tuut oleen toista mieltä paljeteista. Joku lapsi ne on nälkäpalkalla ommellut ellei topin hinta oo toistasataa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.