Theresen uudet kuviot

Lilou's Crush

Therese Sennerholtin uudet kuviot ovat minusta kovasti kivoja! Minullahan on muutaman vuoden vanha Albert Einsteiniltä lainattu aikas osuva lausahdus "If you do what you always did you will get what you always got" tauluna ja muutamia pikku kortteja, mutta muutoin Thereseltä ei ole toviin löytynyt omaa sisintä sykähdyttäviä juttuja, vaikka kivalta näyttävätkin.  

Oma suosikkini näistä graafisista uutuuksista on tuo ylimmän kuvan "Bold and Straight Shape 2", joka omassa päässäni on simppelisti DI. Että kaikki dippainssit, nyt on teille ihkaoma taulu omistettuna.

 

PS. Tuo "I don't like perfect ei taitaisi oikein sopia minulle... Oma lempiquoteni kun puolivitsillä on jo vuosia ollut lainaus Lassista ja Leevistä: "Happiness isn't good enough, I demand euphoria". 

PS 2. Näkyipä olevan Theresen nettikaupassa nyt myös ale, jossa on muutamia tosi kivoja printtejä kaupan.

Kommentit

sisublogi (Ei varmistettu) http://www.sisublogg.blogspot.fi

Kiitos kaunis vinkistä! En olekaan käynyt Theresen verkkokaupassa katselemassa varmaan vuoteen, ja sisustusblogienkin lukeminen on ollut vähemmällä.... :) Nuo kuvien uutuudet näyttävät tosi näteiltä, saisikohan sitä vihdoinkin hankittua jotain noiden postikorttikokoisten kaveriksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.