TOP 3 syytäni käyttää kuivashampoota + arvonnassa tuhti Batiste-paketti!

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Batiste

Muistan, kuinka äitini kertoi joskus ollessani teini-iässä ja jälleen kerran tuskastellessani tukkani kanssa, että hänen nuoruudessaan käytettiin kuivashampoota tukanpesujen välillä. Silloin ei vielä ollut tapana nykyajan tyyliin lotrata suihkussa joka ikinen päivä. Jotkut kuulemma käyttivät perunajauhoa (jota tosin kuulin joidenkin käyttävän nykyäänkin).

Minä en ollut tuolloin moisesta kuullutkaan, sillä tuote ei tottavie ollut jokaihmisen vakiokamaa tuolloin ysikytluvulla, tuntui olevan aika unohdettu juttu. Tukkaan tupsuteltu jauhe kuulosti todella epämääräiseltä, samoin ajatus pottujauhosta päässä, se tosin tietysti ruokaisalta (olen tosiaan aina ollut kova syömään) ja luomulta. Vähänpä tiesin, että siitä parikymmentä vuotta eteenpäin ja hups, sama kama, nykyteknologialla buustattuna toki, olisi yksi tärkeimmistä kosmetiikkakategorian tuotteistani arjessa ja käytössä joka ikinen viikko.

Kauas on toden totta tultu perunajauhosta ja talkintapaisesta kuivashampoosta, joka etenkin äidin mustissa hiuksissa näytti kuulemma hilseeltä. Tiedä sitten, kumman olisin valinnut itse, rasvaisen letin vai tekohilseen...? Nykykuivikset sen sijaan, todella toimii, kun itselleen sopivan löytää. Aloitin niiden käytön ihan sattumalta jonkun näytepullon myötä, ja sille tielle jäin. Pussauttelin hiuksiin purkkitolkulla yhtä tiettyä tuoksutonta tuotetta, mutta raskausaikana kävi omituisesti, ja tuo tuoksu sai minut voimaan todella huonosti. Raskaus oli ja meni, mutta ällötysolo jäi tuohon kamaan, ja siirryin sitten tuoksullisten pariin tässäkin tuotteessa.

Käytän nykyään lähes pelkästään Batisten kuivashampoita, hinta&laatu on just kohdallaan. Tämähän on suht sutjakkaa tahtia kuluvaa tavaraa, kun sitä säännöllisesti käyttää. Omat lempparini ovat uusi Heavenly Volyme, joka raikastaa likaista tukkaa, ja toimii tyvipuuterin tapaan kampausten pohjalla (tästä hommasta vähän myöhemmin lisää) ja vaaleiden hiusten Light&Blonde, joka minun tosin taitaa muuten tällä tummumistahdilla olla aika jättää sivuun, hyvänen aika, tai kohta seuraan äitini viitoittamaa tietä kuivashampoon aiheuttaman merkillisen näköisen tyven kanssa... Muita lemppareitani ovat tuo Original sekä raikas Fresh. Ja etenkin kesäaikaan nappasin käteen makeampia tuoksuja. Fiilispohjalta supsuttelen, siis.

Mutta sitten ne kolme syytä, joita otsikossa lupailin: käytän kuivashampoota silloin, kun...

1. Päässä on lehmän lipaisema letti ja/tai on Kauhean Kova Kiire

  • Tuota, koskaan sulle sattunut käymään sellaista, että aamulla olet nukkunut pommiin, huomaat että tukka on rasvainen liiska, mutta aikaa pesulle ja kuivaukselle ei ole,  ja edessä on asiakaspalaveri tai jokin muu ihmismäistä habitusta vaativa hetki (toki on mukava myös ihan työkavereiden silmissä näyttää ihmiseltä)? Been there. Oh, couple of times.
  • Päänahkani rasvoittuu melko nopsaan (se lehmännuolu-efekti), mutta siitä kasvavat kiharat ja latvasta vaalennetut karvat eivät kertakaikkiaan kestä jokapäiväistä hiusten pesua. muutenkin haaroittuvat ja katkeilevat, ja tiheillä pesuväleillä ja etenkin kuivaillessa kahta kauheammin. Pesuväliä voin huoletta pidentää vähintään päivällä tai kahdella, kolmekin onnistuu, mutta ei tunnu enää ihan omalta.
  • Salivisiitti pakkassäässä, sen jälkeen kaverin kanssa sovittu kaffetreffit, tukka laiskana ja laittamatta päätä myöten ...ja suihkuun hilpaistessa silmäkulmasta huomaan, että fööneille on kymmenen jumpparin pituinen jono. Yleensä salihommien jälkeen pesen aina tukan, vaikka sitten joka päivä, hiki päänahassa ei viehätä, mutta tällaisessa tapauksessa palelemiseen taipuvaisena siirryn surutta putkilon puoleen ja säästän pesut kotiin. (huom! erityisesti pukkarissa suihkiessa muiden ihmisten läsnäolon huomiointi maltillisella käytöllä on erityisen suotavaa, kyseessä kun ovat tuoksulliset tuotteet)

2. Sileä silkkitukka ja ajatus jonkinmoisesta "kampauksesta"

Putipuhtaat hiukset, tai oikein lasimaiset suorat hiukset voivat olla kaikessa liukkaudessaan aika hankalat käsitellä. Livahtavat lettiyrityksistä ja nuljahtelevat nuttueoista. Jos toiveissa on nutturakampaus tai tavallista ponnaria isompi huisku, suhautan hiukan kuivashampoota, niin pito on heti parempi, ja tupeerauskin onnistuu tehokkammin.

3. Reissussa!

Jos olen lähdössä reissun päälle vain yhdeksi yöksi,  en yleensä jaksa raahata kaikkea hankalan pehkoni vaatimaa tarpeistoa mukana. Kuivashampoon kanssa pystyn myös pitämään halutessani tukkaa auki "seuraavanakin päivänä", kun yleensä silloin kuljen ponnari heiluen tai nuttura päälaella.Verratkaas esimerkin vuoksi näiden purtiloiden viemää tilamäärää: jos selviän ilman hiustenpesua, otan mukaan putsarin, kasvoveden, nassurasvat ja hiuslakan seuraavaa aamua varten sekä kuivashampoon, nuo jutut tuosssa vasemmalla (paitsi epäloogisesti kuivashampoo ylhäällä oikealla). Pieni nesessääri riittää. Jos tukka on pestävä (luvassa esimerkiksi saunailtaa, kunnon hikiurheilua jne), raahaan mukanani shampoon, hoitoaineen, selvityssuihkeen, jätettävän hoitoaineen ja muotoilutuotteet noiden edellämainittujen lisäksi, eli tuon koko kuvassa näkyvän kavalkadin (poislukien tietty tuo minikuivis tässä tapauksessa). Ja mahdollisesti, joskin kovin epätodennäköisesti, vielä suoristusraudankin. Vaikka kaikki tuotteeni ovat matkakokoisia, kyllä kosmepussukka on vähintään tuplaten isompi.


Semmoiset ovat minun syyni kuivashampoon käyttöön, nyt päästän arvontaan! Osallistuaksesi kahdeksan (!) erilaista Batiste-kuivashampoota sisältävän pakkauksen arvontaan (arvo n. 70€),  kerropa kommenttikentässä, jos tuote on tuttu, että mikä on oma suosikkisi Batisten tuotteista? Jos et vielä ole koklannut, saat toki kertoa senkin, ja olet yhtälailla mukana arvonnassa. Arvonta on auki 24.1. vuorokauden loppuun saakka. Jätä vastauksen yhteyteen sähköpostiosoiteesi,  sillä olen yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

 

PS. Batistea saa kauppojen lisäksi myös verkosta, koko valikoima oletkaunis.fi:ssä on juuri nyt -20% alennuksessa 24.1. saakka.

 

Kommentit

annikkki (Ei varmistettu)

Hei mitä hajustamatonta tuotetta käytit sillon raskausaikana? Oon ite hajuyliherkkä niin mielelläni testaisin mielelläni hyväksi testattua tuoksutonta tuotetta :)

Hertta
Lilou's Crush

Käytin Kloranea! Kaurapohjainen muistaakseni, ostin apteekista. Siinä on tosiaan jonkinlainen tuoksu, vaikka tuoksuton olikin, ja koostumus kävi jostain syystä henkeen, liekö sykoloogista sitten, kun alkoi ahistaa :) lopputulema oli oikein hyvä tukassa.

saaras (Ei varmistettu)

Olen vasta hiljattain koukuttunut kuivashampoon käyttäjäksi ja tätä merkkiä en ole vielä testannut. Erityisesti tuo heavenly volume kiinnostaa ja tropical kuulostaa ihan kesältä!

Tuutiipp
Tiiallisuus

Rakastan Batisten tuotteita! Vaikka kuinka kokeilisin uusia/ eri merkkisiä kuivashampoita, palaan aina Batisteen, koska se vaan yksinkertaisesti toimii parhaiten. Suosikkini on Classic dry, vaikka kaikkia en ole (vielä) kokeillut. Heavenly volume kyllä kiinnostaisi kovasti kokeilla, en ole sitä vielä ennen nähnytkään!

Mahtava palkinto! Itsekkin käytän kuivashampoota melkeinpä päivittäin :) 

tiia.tiippana@gmail.com

Leenaslii (Ei varmistettu)

Suosikkini on Heavenly Volume. Blondi-versio on myös hyvä.

Kuivashampoo  (ja vehnäjauhot ) ovat olleet käytössä,  mutta Batiste on mulle vielä tuntematon merkki.  Suosituksia olen kyllä kuullut.  :) Ekona ihmisenä haaveilen jostain ei niin kemikaalisista jutuista mutta Kuivashampoo on ainoa jossa teen yhä poikkeuksen.  Vehnäjauho ei meinaan oikeasti toimi ja hätätilanteessa on vaan saatava tukkaan toimivuutta.  Arvonnassa mukana  

AR (Ei varmistettu)

En ole vielä käyttänyt Batistea, mutta olispa kiva kokeilla! Eniten kiinnostaa light & blonde. :)

HennaS (Ei varmistettu)

En ole kyseisen merkin tuotteita testannut mutta olen myös kuivashampoon suurkuluttaja ja uudet suositukset on aina tervetulleita!

Minnis (Ei varmistettu)

Light&Blondea taitaa meillä eniten kulua kolmen naisen taloudessa. On muuten oiva tuote myös lyhyiden hiusten juhlakampaukseen!

Jansku1 (Ei varmistettu)

Batiste on minunkin suosikkini! Olen käyttänyt monen monta pullollista merkin Volume XXL -kuivashampoota.

pauootniinwau (Ei varmistettu)

En ollut Batisten tuotteista koskaan kuullutkaan! Ostan Sokokselta yleensä 3+1-päiviltä semmoisen vaaleanpunaisen kuivahampoon, joka on kyllä meitsille toiminut hyvin, kun on vaalea tukka.
Onpa noita Batisten tuotteita monta! Jokaiselle jotakin :)

Sanna/Kotisaari (Ei varmistettu) http://kohtikotisaarta.blogspot.fi

Enpä ole tainnut koskaan käyttää muuta kuivashampoota kuin Batistea, oma lempparini on Original:-)

Taina V (Ei varmistettu)

Ihana palkinto! Ja toki tutut tuotteet.. Olen nyt pipokautena jemmannut työpaikan pukukaappiin oman batisten, jonka kanssa kätsästi saa pipokampauksen elvytettyä henkiin :) mukana arvonnassa ehdottomasti!

Ssmoland (Ei varmistettu)

Käytän kuivashampoota mutta tämä merkki ei ole vielä tuttu. Mukana arvonnassa!

Nitta (Ei varmistettu)

En ole näistä mitään koittanut eli en vielä osaa nimetä suosikkiani. Innollamukaan arvontaan!

Mulla on ollu tummalle ja keskiruskealle tarkoitetut batisten kuivashampoot käytössä. Pidän erittäin paljon!

elle004 ät hotmail piste com

Hannek (Ei varmistettu)

Oma suosikkini on Batisten XXL, joka on pelastanut monet uniset aamut ja reissussa ehdoton!

AH (Ei varmistettu)

Mukana! Olen käyttänyt tosi monia kuivashampoita, myös Batistea, eniten Originalia ja XXL:ää, onkohan samaa kuin tuo volume-versio? Olen 3-kuisen vauvan ja pienen uhmiksen äiti, ja nyt ovat "ihanat" raskaushormonit takana, eli hiukset lähtee ja rasvoittuu... Ja aikaa ei tietenkään ole ottaa spa-hoitoja päivittäin. ;) Eniten kiinnostaa blonde ja tuo volume.

Meri_______ (Ei varmistettu)

En ole vielä Batisten tuotteita kokeillut, mutta luottokuivashampoo on ollut etsinnässä jo pidemmän aikaa. Itselläni on juurikin tuo mainitsemasi tilanne: latvoista löytyy vanhaa vaalennusta ja tyvestä kasvaa tummempi, rasvoittuvampi uusi hius. Normaalisti vaalennan hiuksia ja tällöin pystyn olemaan useammankin päivän pesemättä hiuksia. Nyt raskaana ollessani en viitsi värjätä, joten jotain pitäisi keksiä kun latvat ja tyvi ovat ihan eri maata :D Jos pesen hiukset päivittäin, latvat harottavat kaikkiin ilmansuuntiin ja tyvi painautuu tiukemmin päänahkaa vasten - eli mielläni kokeilisin Batisten tuotteita, kun näin vahvan suosituksen annat :D

Maria E (Ei varmistettu)

Original suosikkini! Kuivashampoota tosin tulee käytettyä liian harvoin, ehkä juuri sen takia että se kuluu niin nopeasti eikä ole opiskelijabudjetissa aina saumaa ostaa.. Tukka kuitenkin hento ja ohut ja juuri taas pohdiskelen millä ilveellä saisin tukkaani lisää ryhtiä. Tämä paketti auttaisi! :)

Matilde (Ei varmistettu)

Tuote ei ole tuttu. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostasi kokeilla.

Mahla (Ei varmistettu)

Batiste on luottotuote ja erityisen tylsästi tuo Original. Kaikkia muita tuosta kuvasta olen kokeillut, paitsi blondia ja taivaallista menoa. Varsinkin tuo blondi kiinnostelee.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lemppari on tuo heavenly volyme. Ihana tuoksu ja tekee ihmeitä hiuksille. Nyt kuivashampoolle olisi tarvettakin, kun käsi kipsissä ei pääse suihkuun niin usein kuin haluaa.

Marjukkan (Ei varmistettu)

Hei,

enpä ole kokeillut vielä Batistea, mutta voisin hyvin kokeilla. Ymmärsinkö oikein, että se käy myös tummahiuksiselle?

Immu (Ei varmistettu)

Olen kokeillut Batisten Originalia, ja en ollut erityisen vaikuttunut. Normaalisti käytän Klippoteketin kuivashampoota. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan muitakin kuin Originalia :)

SanniS76 (Ei varmistettu)

Heips! Batiste ei ole vielä tuttu mutta kuivashampoot olen todennut eri kätsyiksi! Olisi kiva testata :)

Mii

Original ja Medium ovat tuttuja. Oikein hyviä ovat.

Paipai (Ei varmistettu)

Heavenly volume on suosikkini. Käytän kuivashampoota parhaimmillaan joka toinen päivä, joten purkkien kulutustahti on kova.

Sha (Ei varmistettu)

Käytän päivittäin kuivashampoota, mutta Batisten tuotteet ovat jääneet testaamatta. Tahtoo!

Annafiinu (Ei varmistettu)

Olen kokeillut Batisten Originalia ja olisi mukava päästä kokeilemaan tuota light&blondea :-----)

Nitoja (Ei varmistettu)

Aivan uusi tuotesarja mulle.Kuivashamppoota olen kyllä käyttänyt.Lyhyt tukkaisena toi pipokausi on ihan nounou joten kohottavat jutut olis kova sana.Toivottavasti onni suosii !

Vierailija (Ei varmistettu)

Batiste on vakikäytössä täälläkin. Yleensä ostan sitä perus classicia, mutta viimeaikoina olen tykästynyt pinkissä pullossa olevan blushin tuoksuun. Tummatukkaiselle käyvät kuivashampoot ovat mielestäni aika harvassa ja monilla merkeillä tyvi jää hieman harmaaksi (just se hilseefekti :D. Batisten kanssa tätä ongelmaa ei onneksi ole, varsinkin jos suihkuttelee tarpeeksi kaukaa ja maltilla ja harjaa huolella :)

Karoliina A (Ei varmistettu)

Mulla on kokemusta vain yhdestä Batisten kuivashampoosta joka on tuo Clean & Classic. Cherry kuulostaa ällöltä mutta Heavenly Volume nimensä mukaan taivaalliselta :)

Böhtsäh (Ei varmistettu)

...Batisten tuotteista olen tainut käyttää vain Originalia. Muitakin olisi hauska koittaa. Tukkani mun on siis rasvoittuvaa sorttia, joten huippu keksintö on kieltämättä.

Jeh.

Rifis (Ei varmistettu)

valitettavasti tuote ei ole vielä tuttu, mutta olisi tosi kiva kokeilla :) Itselläkin on tosi kuivat hiukset, joita ei viitsisi kovin usein pestä, mutta otsatukka rasvoittuu kuitenkin.

Jankku (Ei varmistettu)

Olen kokeillut vain yhtä Batisten kuivashampoota, dark&deep brownia ja on ehdottomasti paras kuivashampoo(merkki) mitä olen ikinä käyttänyt. Ja luulempa että muutkin Batisten kuivashampoot on yhtä hyviä!

Norre (Ei varmistettu)

Se tummalle tukalle tarkotettu on mun suokkari!

Kuivashampoo (Ei varmistettu)

XXL kuivashampoo on yksi batisten parhaista.

laulau (Ei varmistettu)

Ei ole tuttu, nimeltä tiedän vain. Kuivashampoistakaan ei kokemusta Klippotekin hirveän hajuista lukuunottamatta.. Pitäisi kenties antaa kuivashampoille uusi mahdollisuus Batisten tuotteilla. :-)

pippanen1 (Ei varmistettu)

xxl on käytössä, kokemusta on myös jauhoista, ruisjauhoa käytettiin minun ystäväpiirissäni.Raaka kananmuna antoi kiiltoa ja olutta siveltiin kiehkuraan ennen papiljotinlaittoa kampausnesteenä. Oi noita aikoja !

Leyla (Ei varmistettu) http://chasingaftermagic.tumblr.com

Kokeilin täydellisen kuivashampoon metsästyksessä kaikki mahdolliset merkit kunnes noin pari vuotta sitten löysin vihdoin Batisten tummille hiuksille tarkoitetut kuivashampoot. Se oli ensimmäinen kuivashampoo, joka sopi minulle täydellisesti. Muutin noin vuosi sitten Lissaboniin ja nyt olen ihan tuskissani, sillä täällä ei myydä Batistea!! Aina kun joku tulee visiitille, joutuu kyläilijä diilaamaan mulle Batistea :D Arvottava paketti tulisi tänne enemmän kuin tarpeeseen. Ps. Minunkin äitini on kertonut tarinoita kultaisesta 70-luvusta, jolloin pystyi hyvin lähtemään viikonlopuksi festareille eikä tarttenut miettiä hiustenpesuuta, koska oli kuivashampoot - tai ainakin repussa mukana pussillinen jauhoja.

Janette123 (Ei varmistettu)

Moi! Mä olen käyttänyt viime syksystä Batisten kuivashamppoita ja olen jo koukussa! En mitenkään enää jaksa käydä joka aamu suihkussa enää, varsinkaan kylminä päivinä. Mä käytän sitä blondeille tarkotettua ja originaalia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirsikantuoksuinen ja ruskeille hiuksille tarkoitetut kuivashamppoot on suosikkejani mutta muutkin todella hyviä!

annaeve (Ei varmistettu)

En oo vielä batistea testannut, mutta erityiseasti tuuheuttava tukkataika kiinnostaa!

Shampooisti (Ei varmistettu)

Tuttuja ovat! Oma suosikkini on light & blonde, mutta tuoksultaan kirsikkainen versio vie kyllä voiton. :)

Minnininni (Ei varmistettu)

Batiste on täälläkin ihan vakkarikäytössä. Nyt on originalia, blondiversio oli harmiksi liian kellertävä. Mutta tosi toimivia ovat olleet! :)

Elise H. (Ei varmistettu)

En ole vielä kokeillut Batistea, mutta innoissani testailisin, jos tuollaisen ihana paketin voittaisin :)

Evelinahki (Ei varmistettu)

Suosikkini on se bruneteille tarkoitettu, kiva tuoksu siinäkin, niinkuin noissa kaikissa. Olen myös joskus nähnyt mieheni suihkivan sitä kiireisenä aamuna. :)

hlk (Ei varmistettu)

Batiste on kyllä aivan paras! Kaikkia merkkejä on tullut koitettua mutta palaan aina Batisteen. Pari pulloa pitää aina olla kaapissa! :) Varsinkin tummalle tukalle tarkoitettu on ainoa joka ei jätä vaaleaa kerrosta tyveen, muut soveltuvat kampauksien tueksi :) Aah, täyttä rakkautta! Kuivashampoo pelastaa kaikki bad hair dayt!

SiniM (Ei varmistettu)

volyymi on avainsana tämän lättäletin kanssa. pinkistä batisten pullosta tulee suhauteltua tukkaan lähes joka päivä. joku xxxxl volume taitaa olla kyseessä.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.