Törkeen upee Korkee

Lilou's Crush

Vietettiin tänään koko perheen viimeistä virallista lomapäivää aka miehen isyysloman viimeistä päivää. Sen kunniaksi jätettiin isämies vauvan kanssa kotiin, ja lähdettiin esikoisen kanssa viettämään isojen tyttöjen päivää. Koko kesän on ollut aikeissa päästä kiipeilemään seikkailupuisto Korkeeseen Mustikkamaalle, ja viimein tänään päästiin.

Voi jestas, että osasi olla hauskaa. Koska tyttö on yli 120cm, pääsimme yhdessä Latvaradalle, joka kulkee korkeimmillaan 12 metrissä saakka. Pienimmille Korkeesta löytyy kantorata, joka näytti sekin tosi kivalta.

Päälle puettiin varusteet eli kypärä, valjaat ja kaksi Smart Belay-turvakoukkua. Tukevat olivat valjaat ja koukut helpot käyttää, kun homman hoksasi. Käyttöä toki harjoiteltiin ensin, ennenkuin radalle pääsi kiipeämään. Latvassa erilaisia ratoja oli kaikkiaan viisi: ensimmäiset kolme suht helppoja, mutta silti ihan jännittäviä, ja kaksi viimeistä ihan näin aikuisenkin mielestä haastavia.

Alkuun olin ajatellut, että vaijeriliu'ut, joista pisin oli 70m, olisivat ne hurjimmat jutut, mutta kissanviikset. Ihanat ne olivat, ai että, mutta vaikeimmaksi osoittautui puiden latvuksissa oleva reitin osuus, jossa piti päästä puusta toiseen löysien köysilenkkien päälle astuen, mokomat kun olivat niin etäällä toisistaan. Silloin kyllä vähän mahanpohjassa kutitteli.

Meidän naiset antaa tälle lämpimät suositukset, ja mennään takuulla uudestaan. Mies oli sen verran kade, että taidan joutua jäämään itse kotimieheksi seuraavalla kerralla...

Liput Latva-radalle 22€/hlö, lasten radalle 12€/hlö per 3h.

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Nuo seikkailupuistot ovat ihania! Loistavaa liikuntaakin ne ovat, itsellä on aina koko kroppa kipeänä kiipeilyn jälkeen. Siinä saa kyllä todellakin haastaa itsensä kunnolla. :)

Hertta
Lilou's Crush

Niin totta! Tuli "urheiltua" kolme tuntia ihan huomaamattaan! Voi kun pian pääsisi uudelleen :)

LTL-Anna
Loving These Looks

Waude, kiitti vinkistä! Nyt tiedän minne vien miehen vuosipäivänä :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei IHAN MAHTAVA ajatus! Onnea jo etukäteen :) Siitä sitten vaikka Aliaan syömään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.