Torstaipäiväni kuvin ja sanoin

Lilou's Crush

Kännykkä piippaa 7.15. Hesarin uutiset kännykästä  ja aamupesulle.

Aamun tarveviisikko. Rasvapurnukat tyhjenee uhkaavasti, auts, tulee kalliiksi.

Tänään en vie lasta tarhaan, vaan suuntaan bussipysäkille. Syysaamu värjää kaiken oranssiksi, kaunista. En kuitenkaan ehdi suuremmin kuvailla, vaan kipitän sen minkä kintuistani pääsen pysäkille.

...jossa odotankin bussia poikkeuksellisen kauan.

Lyhyt kyyti, nelisen minuuttia.

Itäkeskuksessa vaihto metroon, ja reilun kymmenen minuutin kuluttua Kaisaniemen asemalla ulos.

Aamun jumppahetki, Kaisaniemen metron portaat.

Toimistolla 9.01. Moikat itäsiiven kavereille.

Kukkuu keittiöstä. Päivän asukin samalla, *räps*. Hopeinen, munanmuotoinen H&; Trendin neulejakku on aika uusi muuten. Ja lämmin, sitä todella tarvitsee minun istumapaikallani, johon käy julma viima.

Kahvia lempikupista. Sähköpostit.

Kalenterin taivastelua ja presentaation valmistelua.

Vastapäätä istuu nätti nassu, joka juuri piiloutuu kaffemukin taakse. Yhteinen pöytä on kammottavassa epäjärjestyksessä. Tarttee ryhdistäytyä.

 

 

Kello kympiltä starttaa ensimmäinen osa järjestämääni digikoulutusta talon väelle. Puolitoistatuntia yhteistyökumppanin esittelemää casetykitystä ja tyytyväiseltä antiin vaikuttava kuulijakunta.  Muutama puhelu, kommentit sähköpostitse verkkosivustoprojektiin ja kampanjan materiaalien läpikäyntiä.

Valion designmaitotiimi tulee myhäillen lehdistötilaisuudesta, kuullaan tuoreet kuulumiset. Hieno juttu. AD:n briiffaus pikaisella aikataululla toteutettavaan kampanjaan, joka kuulemma onnistuu tiukasta deadlinesta huolimatta.

Myöhässä lounastreffeiltä rakkaan, turussa asuvan ystäväni kanssa. Ei kuvia, harmittavan lyhyt kahdenkymmenen minuutin lounas Vapianon käryssä, joka kuitenkin ilostutti sisikuntaa kuin olisi kestänyt vähintään kahden tunnin verran.

Juoksujalkaa takaisin toimistolle, klo 12.20 starttaamme kohti asiakasta lähikaupungissa. Workshoppia puoli viiteen, hurjan hyvä sessio uuden porukan kanssa!

Äiti kaipasi Ekiä kesken palaverin.

Vähän ennen viittä odottelen taksia Vantaan Technopoliksen pihassa ja palelen. Lupsakka taksikuski kyydittää maisemareittiä kotiin. Matkalla luen meilejä kännykästä ja puhun pikkujoulujärjestelyaiheisen puhelun.

Puoli kuuden maissa kotona! Ihanaa!

Olen ekana, mies on vielä lapsen kanssa kaupassa. Työkaverini Talouspähkinä soittaa, ja hirnun hänen kommelluksilleen uuden iPhonensa automaattisen tekstinsyötön kanssa. Lupaan auttaa aamulla sen poistamisessa.

Haen postin ja harmittelen sisältöä. Lisää murheita ja vaikeuskerrointa hoitamaani perunkirjoitukseen. Vähän aikaa tätä savottaa, ottaa päähän, mieli maassa.

Loppuperhe saapuu, halin niitä. Parhaita hetkiä päivässä on aina riemukas jälleennäkeminen pienen kanssa. Saan hyvän syyn viskata tyhmät paperit syrjään ja teen pikaisesti yhtä meidän perheen lempiruokaa, Mainin Pastaksi rakkaan ihmisen mukaan nimettyä pekoni-palsternakka-salviapastaa. Maistuu, lapsikin huutaa nam-nam-nammmm ennenkuin edes laittaa haarukkaa suuhun. Napsautan saunan päälle.

Ruuan jälkeen lapsi haluaa taas "näyttää buugii" kuten usein viimepäivinä, pöljäillään ja rokkailaan ja koikkelehditaan koko perhe. Tulee hiki! Ei todistusaineistoa.

Sauna. Eucalyptusöljyhuurut, oujee.

Iltapala, iltatoimet, iltasadut, lapsonen unille. Työmeileihin vastaamista, joita oli kertynyt aikamoinen määrä setvittäväksi palaveripitoisen päivän aikana. Bloggausta ja feisbuukkausta, tsättäilyä, ja totaalinen uuvahdus.

Unille itsekin aivan uskomattoman aikaisin, vasta puoli kaksitoista, ja jo suunta kohti petiä. Edes lemppari, tuhat kertaa nähty Frasier, ei saa pysymään ylhäällä. Sängyssä vielä ne Hesarin uutiset. Hyvää yötä, lapset, nalle silmät sulkee.

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Jee! Nää on parhaita :)

Hertta
Lilou's Crush

Laura, jee jeee :) Voi hitsi kun mua harmittaa kun ei nähtykään ke näytöksessä!

Laura Pollari
Laura de Lille

Niinpä! Sekä sinä että Aurora uuvuitte.

Mutta nähdään nyt viimeistään Lily-tapaamisessa :)

Muikku (Ei varmistettu)

Mukava postaus (: Mietin tässä hymyillen millainen omasta päivästäni tulisikaan.... Mutta voi onnellista sinua kun tarvitsee herätä vasta seitsemän jälkeen. Meillä lähdetään lykkimään rattaita hoitoon jo ennen seitsemää, tosin virallinen työaikakin loppuu sitten aiemmin... Teillä näyttää muuten olevan samaa iltalukemistakin.

Hertta
Lilou's Crush

Laura, niin me tehhää! Sit ei uuvuta.

Muikku, sanos muuta, olen niin hirvittävän aamu-uninen, että tämäkin on aika tuskaa. Mihin aikaan menet nukkumaan? Saatko tarpeeksi pitkät unet? Minulla tuppaa aina jäämään liian vähäisiksi. Ihanaa muuten kun pääsette ratastelemalla hoitoon, meillä on pakko kulkea autolla; ilman sitä työmatka venyy jopa yli tunnin mittaiseksi! Barbababat on niin kivat, tykkäsin niistä itsekin lapsena!

 

Tää oli mahtava! Tosi tosi mielenkiintoista kuulla toisten päivästä ja olit vielä ihanan yksityiskohtaisesti kirjottanut! Ensimmäinen voiiiih tuli tuossa herätyksen kohdalla (täällä  joutuu 6.45 jo lähtemään :(( ) sitten melkein hengästyin tuosta sun työtahdista! Super-kivalta kyllä kuulostaa! Hmm.. en varmaan osaisi kyllä tehdä töitä, jos joku istuu kokoajan vastapäätä :D 
Nam mitä ruokaa, ihanaa sauna (!!) ja "näyttää buugii" oli niiiin söpö <3 
 
ps. ootko kertonut tarkemmin noista sun nassuaineista, tai haluatko, kokemuksia yms?

Hertta
Lilou's Crush

Cherry, no vitsi, kiva kun tykkäsit! Ja voi apua, musta tuo 7.15 kin on ihan järkky, kun keskustassa asuessa heräsin kasilta :) Meillä mies, luojan kiitos, herää varttia aiemmin, ja hoitaa lapsen aamutoimet alkuun, itse olen ihan totaalisen hyödytön aamupalaan saakka. Ihan totta. Meillä on avokonttori, eli joku istuu aina vieressä/takana/edessä, tykkään tästä itseasiassa enemmän kuin omasta huoneesta, kun meidän hommissa istutaan tosi vähän kuitenkin tiukasti paikallaan, vaan koko ajan poukkoillaan johonkin. Päivät on kyllä aika usein hengästyttäviä, se on tosi. Pitää ihan tietoisesti sitten katkaista vauhti jotta osaa nauttia vapaa-ajasta :) Ja olen vähän silloin tällöin noista mömmelöistä jotain laitellut, mutta täytyypä laittaa jotain lisäfaktaakin, nyt on hyväksi todettu. Ihanaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, kirjoittelit vähän aikaa sitten teidän muutosta. Miten olet viihtynyt nykyisessä asuinpaikassa, kaipaatko enää keskustaan? Muuttaisitko takaisin, jos voisit?

Sisustuspostauksia uudesta asunnostanne olisi myös kiva lukea :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, me ollaan viihdytty NIIN HYVIN etten olisi koskaan voinut kuvitellakaan, että tykkäisin jostain paikasta Krunikan lisäksi! Meillä on remppa vielä ihan järkyttävästi kesken, mutta tämä on ehkä eniten koti (lapsuuden kodin lisäksi) ikinä, en tiedä oikein mistä kaikista tekijöistä tuo syntyy tuo tunne. Ihana (kohta siis;) koti, kaunis ympäristö, sopivasti luontoa mutta urbaanit ympyrät ihan lähellä, kivat naapurit, ihana piha jne. Eli en muuttaisi, vaikka alkuun pelkäsin masentavaa Kruna-ikävää :) Sisustuspostauksia tulee muuten kohta korvista ja silmistä ulos, kun saadaan seuraava vaihe remonttia etenemään, kiva tietää että semmottiisista tykättäisiin :)

suvi m
suvi m

Ihana ja mielenkiintoinen postaus! :)

Minun on pitänyt toteuttaa samanlainen postaus jo kauan, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Hertta
Lilou's Crush

Suvi, kiitos! Ja vitsi, olispa tosi kiva lukea, semmottiinen arkipäivän juttu teidän poppoosta ja susta! Oli muuten ihan superhyvä postaus sisustusblogi.fi:ssä, tai  no, ainahan ne on :)

Muikku (Ei varmistettu)

Meillä ollaan ihan nynnyjä nukkumaanmenoajoissa, tyttö menee sänkyyn viimeistään kahdekslata ja vanhemmat ennen kymmentä. Nyt valvon sen takia että olen töissä, viikonloppuisinkaan on muuten täysin turha yrittää pysyä hereillä kovin myöhään jos kello soi kuitenkin joka arkipäivä 5.20. Migreenin takia en edes voi jättää unia liian lyhyiksi, pahimmillaan menee koko päivä pimeässä huoneessa sängyn pohjalla.

Meillä taitaa olla nuo työ- ja hoitomatkakuviot muutenkin aika kadehdittavan helpot, työpaikasta johtuen. Pakko ei olisi asua käytännössä töiden naapurissa niin syrjässä, mutta tykkään siitä että kotiin on lyhyt matka. Hoitopaikan ja työpaikan välin kävelee kymmenessä minuutissa, koti sijaitsee siinä niiden puolessa välissä. Ja huomenna illalla kun on ensin istunut neljä tuntia autossa on aika mukavaa että ei tarvitse lähteä ajelemaan enää esim. tunnin matkaa Jyväskylään...

Barbapapat on meidänkin tytön suosikkeja, kirjoista löytyy aika monta ja niitä luetaan kyllä päivästä toiseen. Tallessa on vielä yksi minunkin vanha kirja, se ensimmäinen Barpapapa.

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Olipa kiva postaus! Mua jäi kiinnostamaan Kerastase, onko tuo se öljymainen tuote? Vai joku ihan muu..? Miten käytät sitä?

Kersti (Ei varmistettu)

Kiva päiväpostaus ja kivalta näyttää noi teidän uudet kotikulmat! Ihana myös tuo sauna päivän päätteeksi, sitä kaipaan itsekin kovasti ja odotan innolla uudessa kodissa, meille taitaa muuten tulla tuo sama rento-ampäri/kiulukin. Ja aiempaan kommenttivastaukseesi viitaten: rivarin sisustuspostauksia todellakin odotetaan ja kovasti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tällaiset postaukset on niin kivoja ja mielenkiintoisia:) Tuli ihan nostalginen fiilis kun oma koulumatkani on kulkenut tuosta Linnanherrantien läheltä:D

alchemyofmystyle.blogspot.com

Mona
www.monasdailystyle.com

Voi että, tää oli ihana postaus!! :) <3

kyselijä (Ei varmistettu)

mikä on tuon salviapastan ohje?

May

Moikka! Minua myös jäi kiinnostamaan, oliko pastassa ollenkaan itse pastaa vai teitkö kokonaan palsternakasta :) hyvältä näytti!

PP (Ei varmistettu)

Maailman oleellisin asia: jäi vain mietityttämään tuo bussipysäkki-kuva, linja 93 kun lopettettiin mielestäni jo vuosia sitten ja tilalla on nykyisin linja 82! :D Vai onkohan se vaan vaihtanut reittiä... En tiedä, mutta oli vain pakko kommentoida kun oli jotenkin niin hauska :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ku onhan se näköjään olemassa, se on vain vaihtanut paikkaa :) Ennen vanhaan linja 93 meni Itäkseskuksesta Roihuvuoren kautta Herttoniemeen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.