Treenivaate paras vaate

Lilou's Crush

Siitä tunnistaa vaatekaapin tulevan loistoyksilön, kun jo kaupan kassalla haluaisi vetää sen päälleen.

Kruunaan nämä Stadiumin avaruushenkiset juoksupöksyt urheiluvaatteideni kingiksi, sillä ne teki mieli jättää jalkaan jo sovituskopissa ja kipittää anoppilaan! Tänään on kuitenkin lepopäivä, vähän sääliä eilisen rutistuksen jälkeen. Tuollainen pinkki toppi minulla oli jo ennestäänkin, loistava juoksukaveri: kuvasta ei näy, mutta kangas on sellaista ihan pienenpientä reikää, joten ilmastointi pelaa hienosti.Tykkään Stadiumin edullisista SOC-urheiluvaatteista kovasti, miksailen niitä usein Niken romppeiden kanssa. Sukat taitavat olla ainoa urheiluvaate, missä SOCit eivät minulla toimi, malli ei vain istu.

Jäin muuten koukkuun ilmaiseen RunKeeper -sovellukseen. Taitaa olla yksi simppelimmistä sellaisista (toimii iPhonessa). Tykkään erityisesti siitä, että sovelluksen naisääni kertoilee pitkin matkaa matkan etenemisestä, keskivauhdista ja sen sellaisesta, kirittää siis ihan huomaamatta, hyvää lenkkiseuraa hyvän soittolistan kanssa! RunKeeper kertoo juoksun päätteeksi matkan reitin, mitan, kulutetut kalorit ja muut olennaisuudet, ja kerää dataa talteen vertailtavaksi. Maksullinen versio tarjoaa sitten syvempääkin analyysiä, mutta itse koen pärjääväni tällä perusversiolla. Ainoa ärsyynnys on se, että sovellus vaihtaa jatkuvasti matkat kilsoista maileiksi. Pieni riesa ilmaisesta ilosta kuitenkin tuo.

Ei vitsi. Jos ihan pikkiriikkinen lenkki kuitenkin näin aurinkoisen illan kunniaksi...

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

OOOOH heti huomenna hakemaan nuo leggarit!

Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, mä aattelin, että sulla olis nämä jo :D Kiersin niitä jo reilu viikko sitten kuin kissa kuumaa puuroa, ja nyt oli annettava periksi, kun koot hupeni kovaa vauhtia (taitaa mullakin olla yhtä numeroa liian suuret, mutta eiköhän ne vielä menossa mukana pysy ;) )

I love mondays

Hienot pöksyt! Suosittelen testaamaan iPhonen omaa nike + iPod appia. Kertoo kilsat ja eri "ohjelmia" on useita. Hylkäisin run keeperin ite kokonaan jossain vaiheessa. Nyt kun vielä pääsisi juoksemaan, noh syksyllä sitten taas kun vatsa pienentynyt ;) 

Hertta
Lilou's Crush

Eiks ole! Olin niin fiiliksissä, että oli pakko lähteä vielä lenkille (ja vitsi miten hyvin kulki, ei sattunut kuin nelosella asteikolla yhdesät kymmeneen ;) tuota olenkin harkinnut tuota nikeplussaa, tarvitseeko siihen hankkia jotain lisäosia? Koetin jossain vaiheessa selvitellä, mutta sekoitankohan nyt siihen kenkään laitettavaan? Mulla olisi sellaiset lenkkarit kyllä! Kerro kerro jos vain jaksat!

Niin ja mulla on muuten sun kollaasissa ollut Lindeksin vatsalle suotuisa uikkari. Mainio on -pre ja post-baby, ja tällein post-post-post-baby :) Suosittelen! Ihanaista ja helppoa loppuodotusta, kuulostelen kiinnostuneena lopputulemaa :)

I love mondays

Mulla on mielikuva ettei sitä kenkänipukkaa tarvi vaan app piirtää karttaa GPS:n avulla. Itsellä se nappula tuli hankittua ennen puhelinta eli olen sitä kengässä pitänyt.. 

Kiitos tsempistä, tähän asti mennyt suotuisasti niin elättelen toiveita että vikat 5 viikkoa menisi samaa rataa ;) 

tiiti
ite puin

Eiih, meillä Tampesterin Stadiumilla ei ollut tommoisia, vaikka mää nuuskin kaikki treenivaatehyllyt ahneesti läpi just tänään. Yhyy! Määkin tahdon tommoset hienoustrikoot!

 

(Meen huomenna uudestaan :D)

Hertta
Lilou's Crush

Jos et löydä, niin sano täällä tai laita meiliä, voin ilman muuta käydä vielä Helsingistä katsomassa kun sinne pääsen ja kusti polkee (nyt olen siis reissussa anoppilassa :) Tosin hei nettikaupassakin oli. Koot ihan peruskoot, eli uskaltaa tilata!

mikaelah (Ei varmistettu)

Tilaa netistä!

tiiti
ite puin

Hihii, no niinpä tietysti, nettikaupastahan mää tommoset saan! Kiitokset molemmille :)

Pin (Ei varmistettu)

Tosi kivan näköiset kamppeet. Mikähän ihana kynsilakka sulla on varpaissa?

Hertta
Lilou's Crush

Kiittis :) Ja lakkakin on kyllä tosi kiva, sain alkukesästä synttärilahjaksi ystävältä Essien Cute as a Buttonin, nimikin jäi mieleen kun oli niin hauska!

Pin (Ei varmistettu)

Loistavaa! Bongasin lakan eilen huutonetistä puoleen hintaan (uusi) - nyt odotellaan kesäistä postia :)

happy runner (Ei varmistettu)

Minäkin tykkään RunKeeperistä, olen myös kokeillut endomondoa ja sports trackeria mutta tästä tykkään eniten. Kilsat on täällä pysyneet paikallaan, kummallista. Aplikaatiossa on erilaisia valmiita harjoitusohjelmia joista olen saanut tolkkua juoksuharrastukseen. Aloitin juoksutauon jälkeen beginner 5 K treeniohjelmalla joka oli tosi hyvä! Lisäksi voi asettaa tavoitteen, esim. juokse yhteensä 100 km kesän aikana. Kyllä kelpaa nykyään kun on nämä älypuhelimet. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.