Tuhlasin miniin ja rakastuin

Lilou's Crush

Myin tovi sitten iPadini. Töistä käytössäni on sellainen työsähköposteineen ja muine tykötarpeineen, enkä enää tarvinnut henkilökohtaista kappalettani, etenkin kun sen mukana raahaminen tuntui toisinaan työläältä, koteloineen se on kuitenkin aikamoinenlisä käsilaukun grammoihin.

Voi kuinka väärässä olinkaan. Tapasin nimittäin Mr Minin viime viikolla. Se oli rakkautta ensi kosketuksella. Täydellisen kokoinen, höyhenen kevyt ja mihin vain käsilaukkuun mahtuva iPad Mini vei sydämeni samantien. Järki taipui samantien fiilistelyn pitämän metelin alle, ja marssin samantien kassalle. Tunnustan, kallein koskaan tekemäni heräteostos, mutta olen siihen valtavan tyytyväinen! Ennen iPadin käyttöni oli satunnaista, nyt se tuntuu olevan käteni jatke.  Luen kirjoja, surffaan netissä, kommentoin blogeissa, selvitän asioita, katson leffoja, kuuntelen musaa... Ihana. Ihana. Ihana.

Tykkään muuten, että etenkin tässä minissä tuo musta väri on parempi kuin valkoinen; valkoiseen kehykseen harhautui katse ihan eri tavalla kuin tähän mustaan, ja musta rajaa katselua kätevästi. Voipi olla vain minun päässäni oleva juttu, mutta asiaan kannattaa ehkä kuitenkin kiinnittää huomiota, jos olet tällaista harkitsemassa.

Kiinnostaisiko teitä muuten joskus kuulla suosikkisovelluksistani? Jakaisin mielelläni parhaat vinkkini!

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Äiti ja isä-puoli hankki nuo minit itselleen joulun alla ja nyt oma iPad2 tuntuu raskaalta ja kömpelöltä. Täytynee täälläkin myydä se pois ja hankkia tuo mini, niin paljon kätsympi!

Valentine

Hei kiitti tästä jutusta! Oon miettinyt tota miniä, sen eroavaisuuksia normikokoon jne. ja oli kiva lukea käyttäjäkokemus. Sovellussepustusta tulemaan vaan myös! :)
 

loike
Pastilli

Olen itsekin rakastunut kapineeseen, ja satuin juuri listaamaan omat suosikkini täällä: http://www.lily.fi/juttu/inspiraatiota-ipadilla

Tuulia. (Ei varmistettu)

Mulla on ollut vähän samaa ongelmaa ipadin kanssa, kyllä se koteloineen jo painaa. Katselin kaupassa miniä, se on kyllä tosi hyvän kokoinen!

Ja suosikkisovellukset kiinnostaa ehdottomasti!

CuriousNoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.blogspot.com

Lähdin myös jokin aika sitten iPad-ostoksille mielessäni se normikokoinen versio. Mutta kuinkas sitten kävikään, kotiin kannoin juurikin tuon samaisen mini-version ja olen aivan myyty! Ihan täydellisen kokoinen padi kulkee käsilaukussa nyt mukana minne ikinä menenkin. Todellinen rakkauspakkaus! ;)<3

Voi kerro ihmeessä vinkit, vaikka en itse tuommoista kaunokaista omistakaan, mut ehkä joskus :)

Liisa
Osasin!

Kyllä kiinnostaa appsisuositukset, kerro!

Vierailija (Ei varmistettu) http://inmyballerines.blogspot.de

Tämä postaus tuli ehdottomasti tarpeeseen! Olen tässä miettinyt minin ja normaalikokoisen välillä (ja ehkä myös hieman sitä, tarvitsenko tällaista kapinetta lainkaan) ja oli kyllä tosi kiva lukea mielipiteesi näistä kahdesta! :)

Ihanaa viikonloppua Hertta! <3

Maija / In my ballerines (Ei varmistettu)

Hmmh... Edellinen kommentti tuli siis minulta! :)

Tasaraita

Kyllä suositukset kiinnostaa. Tässä juurikin parhaillaan iPadilla blogeja selailen ja kommentoin. Mini voisi olla ihana ja näppärä kyllä, toistaiseksi meillä on miehen kanssa yhteinen ja käytössä lähinnä kotona ja autossa perheen kanssa reissatessa. Pieninkin katsoo ipadiltä sujuvasta lastenohjelmia. Haaveilen kyllä omasta ja siinä tapauksessa mini voisi olla tomivampi omaan käyttööni. 

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Juu juu, kiinnostaa kiinnostaa!

Joanna

Jep, jep! Harkitsimme mieheni kanssa ison ja pienen välillä, ja Miniin päädyttiin. Se on keveyden vuoksi huomattavasti käyttäjäystävällisempi, jos laitetta kuljettaa paljon mukana. Samoin kädet väsyvät normipadin kanssa melko nopeasti. Mahtava laite, ja ainakin meillä kovassa käytössä.

Itse en vieläkään omista älypuhelinta, sillä olen päättänyt kytätä loppuun asti Jollan tulevan kapulan. Mini kuitenkin lievittää tuota odottamisen tuskaa, sillä sen avulla voi tehdä oikeastaan kaiken saman tavallisia puheluita ja tekstareita lukuunottamatta.

Milla_Milla (Ei varmistettu)

Moikka!
olisin kysynyt että kuinka iso muisti sulla on tossa ipadissä. Kun haluaisin kovasti tuollaisen tabletin mutta en oikein tiedä kuinka paljon muistia pitäisi olla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mini on kyllä varsinkin mukana kuljettamiseen just eikä melkein passeli! Oman minin hankitaa lykkään siihen saakka, että tuosta tulee retina-näytöllinen versio, siinä on nimittäin aikamoinen ero. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

App-vinkit kiinnostavat paljon!

Tasaraita

Hei olisiko sinulla muuten jakaa vinkkejä mistä löytyy minille kivoja suojakoteloita? Mies yllätti minut omalla minillä ja nyt olisi hakusessa joku kiva suojakotelo niin voisi laukussakin kuljettaa mukana.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.