Tuhti surffitukka yhdellä tuotteella

Lilou's Crush

 

Kesä tulee ja sotkutukka, fiinimmin surffilaineet, on jostains yystä silloin astetta salonkikelpoisempi :) Ostin kokeilumielessä pitkästä aikaa Redkenin tuotteen, joita suosin etenkin kymmenisen vuotta sitten kutrien hoidossa. Merkki painui unholaan vuosien saatossa, ja nyt sitten ajattelin kokeilla lupaavan tuntuista suolavesisuihketta, Redken fashion waves 07 Texturizing sea spray:tä.

 

Jestas sentään, sehän oli tehokas! Muutama pumppaus tukkaan, joka näytti liiskatun rotan karvalta, koska olin mennyt märillä hiuksilla nukkumaan. Yllätyksekseni sieltä nousikin samantien aikamoiset surffilaineet! Nyt toisena päivänä yön jälkeen "coolit laineet" ovat kevyttä järven liplatusta meren tyrskyjen sijaan, mutta hiukset ovat mainion karheat nutturakampauksiin. 

 

Täältä irtoaisi siis vahva suositus tälle tuotteelle, jos tukkasi on vähääkään taipuisa, ja ääreest helppo sotku-surffi-tukka kiinnostaa :) Katsotaanpa pidemmässä käytössä, kuivattaako tämä hiuksia samalla tapaa kuin KMS:n muuten erinomainen suolavesisuihke.

Kommentit

saaramaria-

Oletko kokeillut itse tehdä suihketta merisuolasta ja vedestä? Siskoni on tätä tehnyt ja ilmeisesti toimii. Minullakin on ollut aikeena kokeilla, kun tulisi ainakin halvemmaksi kuin valmiit suihkeet. Hoitavia ainesosia silloin ei tietysti ole, mutta olisipahan ainakin luomumpaa :)

Hertta
Lilou's Crush

no en kyllä ole, mutta varmasti toimii -kyllähän sen huomaa rannalla vietetyn päivän jälkeen :) Ihanan oma-aloitteista! Oma tukkani on sen verran herkkä, että en tohtisi ihan kokeillakaan, kun nämä kaupan litkutkin ovat toisinaan turhan tujuja.

Voi Hertta sinä olet niin kaunis!

Ja helppo kiinnostaa aina :) Jos räjähtäneestä surffilookista tulisi tuon avulla salokikelpoinen surffi...

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinua kun olet aina niin ystävällinen -tää on nyt varmaan kuule sitä raskauden hehkua ;) Ja eikö tosiaan ole aika salonkikelpoiset kiehkurat, ihan yks kaks yllättäen! Vaatii tosin varmasti vähän tätä pohjalainetta toimiakseen, luulisin. Mutta en tiedä!

Aisha J
Aisha

Oho, enpä ole koskaan kokeillut suolasuihketta! Hiukseni ovat tosi taipuisat, joten voisi sopia :)

Saanko kysyä yhden ihan muun jutun? Olen järjestämässä ekaa arvontaani blogiin ja mietin, miten itse arpominen olisi paras suorittaa. Olisiko vinkkejä? :)

Hertta
Lilou's Crush

Kokeile ihmeessä sitten, tekee minusta tosi kivaa jälkeä taipuisissa hiuksissa! 

Arvonnassa kannattaa ehdottomasti suosia "Random number generator"-työkalua -syötät siihen arvonnan "kriteerit" täyttävien kommenttien määrän, ja kone arpoo sinulle voittajan :) Semmoinen löytyy täältä: http://www.random.org/

Aisha J
Aisha

Voi iso kiitos! Leppoisaa iltaa sinne :)

Hertta
Lilou's Crush

Ihan suoraan jos sanon, niin ei se kyllä ihan paras idea ole, siis jokapäiväiseen käyttöön -itselläni ainakin "hevijuuseriaikoina" tukka selvästi kärsi. Mutta nyt kun käytän kerran-pari parissa viikossa, ei ole tuntunut vaurioita. Vähän sama juttu kuin noissa muotoiluvälineissä itselläni, suoristusrautaa jos  käytän usein, vaikka kuinka käyttäisin kuumasuojaa, hiukset kyllä kärsii jos usein innostun. Eli on tosiaan ihan just sitä miltä sun korviin kuulostaakin :) Mutta maltilla tosi kiva aine!

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Tämä ei liity nyt hiuksiisi millään tavalla, vaikka kauniit ne ovat nekin. Nimittäin mikä on tuon kuulaana hehkuvan ihosi salaisuus? Onko se raskauden aikaan saamaa vai onko jokerina hihassasi jokin hyvä meikkivoide? Tuolta haluaisin omankin kesäihoni näyttävän : )

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi, kiitokset ensinnäkin -iho on nyt kyllä hyvässä kunnossa varmasti raskaudestakin johtuen, mutta iso kiitos lienee myös Lumenen CC-voiteella, se tekee ihan mahdottoman kivan ja luonnollisen pinnan. Minulla on talvella käytössä vaalein eli light, ja nyt sekoittelen sitten pikkuisen mediumia sekaan, ennenkuin kesän lopulla pääsen siihen siirtymään kokonaan. Ja voidemainen poskipuna, se on must :)

annemi

Ihana surffitukka, Hertta! Itsellä ei ole tukka taipuisaa nähnytkään, piipparillakaan tehdyt kiharat ei tässä kuontalossa kauaa viihdy, joten vaikka niin innostuin tästä tuotteesta kuvia ihaillessa, en tiedä jaksaisikohan se pöyhentää tätä päätä..? 

maketsu (Ei varmistettu)

voi vitsi ku saiskin tuollaset ihanat laineet vaan yhtä tuotetta suihkimalla! toisaalta miunkii yleensä melko suorat hiukset kyllä vähän taipuvaisemmiksi muuttuvat kostealla säällä, ni en tiiä miten tuollasen suolasuihkeen kanssa kävis, mutta itse asiassa eilen ostin Herbinan suolasuihketta testattavaksi (lähinnä tuuheuttamaan ja karheuttamaan liukasta liimalettiäni). "pohjalaineita" varten pitäis uusi rauta ostaa, nykyinen ihan romu (vai onko vika vaan hiuksissa, kun vasemmalta puolelta kihartuvat ihan ookoosti, mutta oikeelta puolelta ei sitten millään - tai sittenkin kihartajassa??) :D ja pakko kompata Lumenen CC-voiteen hehkutusta, oon ite kans tykänny, kun se jättää niin mukavan luonnolliseks! miun pitää vaan ehkä kokeilla Lumenen Touch of radiance -puuteria taikomaan samanlaista hehkua naamalle ku siulla on :)

mollyQ (Ei varmistettu)

Onko sulla vinkata edullista nettikauppaa mistä tilata tuo suihke vai ostitko ihan Suomesta:)?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.