Tukkastatus

Lilou's Crush

 Muistattekos, kun puolisentoista kuukautta sitten tuskailin sulkasatoni kanssa. Tässäpä pieni tilannepäivitys viimeviikkoisen kampaajakäynnin jälkeen, kun tukkaosastolle tehtiin kevyttä freesausta.

Kampaajani Evan mukaan tilanne ei onneksi vaikuta kauhean hälyyttävältä, vaikka poninhäntä onkin omasta mielestäni muuttunut ehkä enemmänkin jonkun keskikokoisen eläimen hännäksi. Hiuksia tippuu vieläkin aikamoisia määriä etenkin pesun yhteydessä, mutta olen myös bongannut puoli legioonaa niitä ah-niin-ihania piikkihiuksia, joten ei tässä ainakaan kaljuksi olla tulossa.

Liekö siis monien suositteleman Priorin Extran ansiota, vaiko ajan kulun, mutta ihan kuin pahin alkaisi olla takanapäin. Varmuuden vuoksi syön ainakin tuon jäljellä olevan paketilliseni loppuun.

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mun täytyy varmaan marssia apteekkiin ostamaan tuota Priorinia. Mulla hiustenlähtö jatkuu pahana aina vain ja vaikka mulle onkin aikojen alussa suotu tosi paksu ja tuuhea tukka niin kyllä sekin materiaali jossain vaiheessa loppuu, kun sulkasato vaan jatkuu ja jatkuu...tuntuu siltä, että kolmasosa ponnarin vahvuudesta on enää jäljellä. Kunhan saisin aikaiseksi niin varaisin itsekin ajan jonkinlaiseen freesaukseen :) 

Sun hiukset näyttää kyllä tosi terveiltä! :)

Hertta
Lilou's Crush

hei marssi ihmeessä, ei se tee haittaa kuin kukkarolle jos ei toimi. Omaan nyrkkiin on täälläkin selvästi tukka laihtunut, mutta kampaajani ei tosian ollut moksis. Ja kiitos, kyllä ne tosiaan aina suoraan kampaajalta tullessa näyttää tosiaan fresseiltä, voi kun heräis aina noin. Pitänee ehdottaa Evalle jotain asumisjärjestelyä ;)

Hertta
Lilou's Crush

montako "tosiaania" saa yhteen viestiin? Kaksi, kun yksi oli tosian :D

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninantunnetila.fi/

Ihana ihana ihana kuva!! <3 Ja täydelliset hiukset. Mä olen kokeillut tässä maailmassa kohta ihan kaikkea paitsi Priorinia. Eli vielä on yksi mahdollisuus takataskussa jos mikään muu ei auta.

Alisa W
Suusta suuhun

Äh, kurja vaiva! Itse sain pahimman hiuskadon taltutettua Nioxinin hiustenhoitopaketilla. Laiskana vain vaivan unohduttua vaihdoin takaisin normaaleihin pesu- ja hoitoaineisiin... ja kappas, taas niitä katkeilee, minkä ehtii. :(( Priorinia olen syönyt nyt muutaman kuukauden - nähtäväksi jää auttaako. Joku sanoi, että palautumiseen voi mennä lapsen syntymästä melkein pari vuotta. Blaah! Siihen olisi vajaat 9kk lusittavana.

Ihana kuva ja tukka! Pitäisi antaa varmaan Priorinille mahdollisuus, kun sitä niin moni suosittelee. Tukan kasvatusprojekti "oma väri takaisin" meneillään... vielä uupuu noin 20cm ihannemitasta :D

Kao Kao

Sulla on kyllä sellaiset ihanat bambi-silmät että! Ihanaa että siellä on piikkejäkin tulossa :) 

Mirtsu (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava kuva! :)
Mulla ei ole kokemusta tuosta raskauden jälkeisestä sulkasadosta, mutta muuten vinkkinä hiuksia vahvistava ja kasvua nopeuttava suht edullinen tuote on Opti-MSM jauhe. Aloin itse käyttää sitä urheilun aiheuttamia lihasoireita lievittämään, mutta sain kylkiäisinä melkoisen pehkon. Niin älyttömän pehkon, että jauheen käyttö oli pakko lopettaa. :D mulla on siis olemassaankin paksu ja vahva tukka ja kun se on todella lyhyt aloin vahvasti muistutta villiintynyttä tennispalloa joksi muuttumista kampaajanikin kovasti ihmetteli.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.