Tule, ihastu ja voita: Marni for H&M -laukku

Lilou's Crush

Marnin ihkutukselle ei nyt tule loppua, mutta eihän se meitä haittaa, eihän? Sain nimittäin ihan hetki sitten kivan viestin H&M:ltä: pääsin valitsemaan yhden malliston tuotteista arvottavaksi muiden Marnikärpästen pureman saaneiden kesken.

Valinta oli tosi tosi vaikea, sillä tykkään tasaisen varmasti kaikesta. Hameet, housut, paidat ja puserot, korut ja kassit. Mietin, että koska meitä on all shapes and sizes, niin valinnaksi päätyi tuo kuvan upea laukku, oma suosikkimallini. Toivottavasti se miellyttää teitäkin! Palkinnon arvo on 79,95€.

Arvontaan voit osallistua hyvin klassisella tavalla: kerro, mikä on syy siihen pidät Marnin mallistosta ja haluat saada kyseisen karkin käsivarrelle keikkumaan? Liitä vastaukseen toimiva meiliosoite, osoitteettomat vastaukset eivät osallistu arvontaan (ovat toki tervetulleita muuten!)

Osallistumisaika alkaa NYT ja arvonta on auki 3.3. saakka.

PS. Mallistohan tulee myymälöihin 8.3. eli hyvässä lykyssä voittaja keikuttelee laukkua käsivarrellaan ennen ketään muuta!

PPS. Tänään käyn kurkkaamassa showroomilla mallistoa ihan livenä, joten kuvapläjäys saattaa olla odotettavissa.

Kommentit

Joy (Ei varmistettu)

Printit, värimaailma ja materiaalit vaan iskevät kovaa! Tämä on ensimmäinen näistä H&M:n yhteistyömallistoista josta sytyn. Tämä laukku sopii täydellisesti malliston vaatteisiin, joten se on välttämätön täydentämään lookia, kun toivottavasti onnistun jonkun kappaleen siitä hankkimaan.

Mä tykkään hirmuisesti malliston kuoseista! Mutta korut loksahti muhun eniten! Ihania muotoja ja värejä :) Kyseinen laukku pääsisi paraatipaikalle tyhjänä heiluvaan käsivarteeni. Kiva kinuskitoffee väri ja kompakti koko, nam!

 

idajohansson1@hotmail.com

Joy (Ei varmistettu)

Unohdin sähköpostiosoitteen:

elina-ahonen@hotmail.com

...

Ensimmäinen yhteistyömallisto pitkään aikaan, josta jopa hieman innostuin. Hillityt värit ja räväkät printit ovat hieno yhdistelmä.

Malliston värimaailma sopisi hyvin minulle!

 

evejaron@gmail.com

-Ada- (Ei varmistettu)

Marni for H&M on yksi parhaimmista yhteistyömallistoista minun mielestäni! Printit ja värit ovat todella kauniit. Niin kuin myös asusteet. Varmasti hankin jonkun näistä itselleni!
Itselläni on hakusessa uusi laukku ja tämä Marnin versio olisi aivan mahtava!

adalmiinan@wippies.fi

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Kiva arvonta Hertta!

Printit ovat hienoja, vaikkeivat ihan tyylisiäni. Asusteista tykkään! Laukku on herkullinen ja sopii mainiosti mustanpuhuvaan pukeutumiseeni. :-)

annukka.paija at gmail.com

not.so.iita (Ei varmistettu)

Ihania printtejä ja muutamaa vaatetta & korua voi juotua metsästämään. Pitkästä aikaa kiinnostava yhteistyö.

not.so.iita@gmail.com

mikihara

Tuo on kun kovaan muottiin iskettyä pehmeää toffeeta! On kyllä ihana. Minkä kanssa se EI sovi! Uskaltaudun kuitenkin yhdistämään siihen mihin Consuelokin komppais- kuoseihin ja kuvioihin. Ehkä nilkkapituiseen hameeseen ja littanasandaaleihin. Heti kun tarkenee. mineap@gmail.com

Saillang
Hetkiä ja retkiä

Tyyliä, kuvioita, yllätyksellisyyttä. Sitä on Marni. Ihanaa!

lang.ilona@hotmail.com

Nuuh beibe!

Upeat materiaalit ja printit, rennot leikkaukset, leikkisät ja oivaltavat mallit, jotka silti sopisivat arkeen ilman ylimääräistä ujostelua, mahtavat kengät.... CdG:n malliston jälkeen paras H&M:n yhteistyömallisto!

 

nuuhbeibe@gmail.com

miumiu73 (Ei varmistettu)

Tuo laukku on jumalainen klassikko! Tuo voi keikkua iloisesti vielä rullaattorinkin tangossa aikanaan, niin ajaton! :)

ps. And those prints of collection? I love them all! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Pidän mallistosta printtien ja laadukkaiden materiaalien vuoksi. Nahkaa ja silkkiä, kyllä kiitos!

meapenttinen (at) gmail.com

Mimmu (Ei varmistettu)

Mahtavan graafinen kokoelma - simppeleiden leikkausten ja yllättävien printtien yhdistelmä on aika kutkuttava. Upean viimeisteltyä jälkeä! Ja toi laukku on kyllä kokoelman kaunotar.

flower3000(a)suomi24.fi

annemi

Tämä on ehdottomasti ensimmäinen H&M mallisto joka on toteutettu yhteistyössä ulkopuolisen tahon kanssa, jonka vaatteita ja asusteita oikeasti haluaisin ostaa. Olen H&M verkkokaupan suurkuluttaja, olen jo uskollisesti sieltä tilannut vuosia vaatteeni ja ison läjän laukkujakin. Laukkuarkistossa ei vaan valitettavasti ole vielä noin ihastuttavaa mallia ;)

Pengerkatu (Ei varmistettu)

Värit ja muotoilu miellyttävät. Siksi myös tämä arvottava laukku sopisi tyyliini.

pengerkatu@gmail.com

Malliston värit ja printit miellyttävät. Ja voi miten upea laukku, kyllä kelpais!

 

essis84@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Marnin vaatteet ovat ihastuttaneet jo pidemmän aikaa, vaikkakaan niitä ei kaapistani löydy. Aivan mahtavia kesäprinttejä! Olen 100 % mukana

tiina.syvanne@gmail.com

Isla (Ei varmistettu)

Marni H&amp;M mallisto on yksinkertaisesti niin kaunis! Ja kyseisen laukun näkisin itselläni mieluusti, on tullut jo liian pitkään kannettua lapsien hoitolaukkua..

mariahaapa@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ainoa yhteistyömallisto joka iskee - ja lujaa. Haaveilen ottavani aamuvapaata ollakseni kyynärpäineni iskuvalmiudessa. Näen jo itseni kesäterassilla muutama helmi ylläni.

reettalaari@hotmail.com

outiV (Ei varmistettu)

Myös minulle Marnin kokoelma on ensimmäinen yhteistyömallisto, joka saa sormet syyhyämään: tahtoo! Melkein pakko lähteä jonottamaan H&amp;M:n ovien taakse kunhan sen aika koittaa...

Marni on sopivasti asiallinen ja tyttömäinen sekä hauska. Tykkään väreistä, ennakkoluulottomasta kuosien yhdistelystä ja laadukkaista materiaaleista.

outi.vainionkulma ja loppuosana gmail.com.

Helle13 (Ei varmistettu)

Printit pikkuhilja hiipivät mun sydämeen ja laukku on just sellainen mistä parhaillaan haaveilen!
musipugi(at) gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi kuinka kaunis laukku! Kelpaisi tuota olalla keikutella.. mätsäis muuten hyvin yhteen juuri kotiutuneiden rattaiden kanssa :D

a. (Ei varmistettu)

No syy on toki se, että mallisto on kivan yksinkertainen sillä tietyllä kivalla jujulla (:

Minä tarttisin juur tuon tyylistä laukkuu olalleni kesäks ja syksyks ja talveks ja kevääks.

ag85564 ( at ) uta.fi

Vierailija (Ei varmistettu)

Sofia Coppolan video, pojan katse baarissa ja sinipallollinen jakkupuku. liisaelina@me.com

niinuska
jaaha

Vaatteissa on kivan koristeellinen/graafinen kuviointi ja selkeät linjat. Väri maailmakin oli kiva ei liian räikeitä värejä. Laukku on kiva sen takia että se ei näytä kovin pieneltä eli mukaan mahtuu enemmän kuin nenäliina ja oma laukku on jo monta vuotta vanha eli eiköhän olis aika saada uus! Vink vink

niinalepisto90@gmail.com

Marnin yhteistyömallisto on mielestäni todella onnistunut ja parasta siinä on se, että se tuntuu puhuttelevan monia erityylisiä kuluttajia, ikään katsomatta. Vaatteiden mallit ovat kauniita ja armeliaita eri vartalotyypeille ja asustevalikoima on kattava ja monipuolinen. Pointtina siis, että mallistossa näkyy hyvän suunnittelun jälki ja yhteistyön parhaimmat puolet pääsevät esiin - mallisto on Marnin näköinen ja istuu henkkiksen kuluttajakuntaan. Ihan loistavaa siis! Itse tykkään juurikin erilaisten printtien ja matskujen yhdistelmistä, skarpeista linjoista, jännän murretuista väreistä ja raikkaan oloisista koruista. Plus se Sofia Coppolan ohjaama fiilistelyvideo on i-h-a-n-a.

Tuosta laukusta tykkään... noh, koska tykkään simppelilinjaisista laukuista. Laukuista ylipäätään. Kaunis!

heidi.blandadmail@gmail.com

Marnin yhteistyömallisto on mielestäni todella onnistunut ja parasta siinä on se, että se tuntuu puhuttelevan monia erityylisiä kuluttajia, ikään katsomatta. Vaatteiden mallit ovat kauniita ja armeliaita eri vartalotyypeille ja asustevalikoima on kattava ja monipuolinen. Pointtina siis, että mallistossa näkyy hyvän suunnittelun jälki ja yhteistyön parhaimmat puolet pääsevät esiin - mallisto on Marnin näköinen ja istuu henkkiksen kuluttajakuntaan. Ihan loistavaa siis! Itse tykkään juurikin erilaisten printtien ja matskujen yhdistelmistä, skarpeista linjoista, jännän murretuista väreistä ja raikkaan oloisista koruista. Plus se Sofia Coppolan ohjaama fiilistelyvideo on i-h-a-n-a.

Tuosta laukusta tykkään... noh, koska tykkään simppelilinjaisista laukuista. Laukuista ylipäätään. Kaunis!

heidi.blandadmail@gmail.com

Kaikuja Kanjonissa

Väreiltään ja tyyliltään laukku sopisi tosi hyvin mun vaatteiden seuraksi.

selisa.korhonen@gmail.com

inkkudaa (Ei varmistettu)

minua ihastuttaa malliston ennakkoluulottomuus! printit ja värit on sekavan hienosti sekoitettu. tällainen laukku olisi ihana lisä tummaan vaatekaappiin.

iina_j@hotmail.com

ida! (Ei varmistettu)

Ehdottomasti parasta Marnin mallistossa on kuosit, värit ja materiaalit. Tällä kombolla ei voi mennä pieleen!
Haluaisin, aiii niin kovasti, tuon laukun, koska se sopisi hyvin mekkojen ja housujen pariksi ja näyttäisi ihanalta rusketuksen ja kesäpisamien kanssa.

Juuri tuollaista elämänkumppania olenkin etsinyt. oih..

kmh (Ei varmistettu)

Monen muun tapaan malliston printit ja värit miellyttävät.

intiaani_(at)hotmail.com

Värimaailman ja yksinkertaisten, simppelien juttujen (mm. tuossa laukussa malli) takia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! tänään käytin hyvän ajan töissä Marnin tuotteiden ihailuun HM:n nettisivuilla. Kaksi lempparia on aivan ylitse muiden, kaulakoru jossa on lummemaisia kukkasia ja tämä laukku!! Toivottavasti kohtalo puuttuisi peliin ja saisin laukun tätä kautta, helpottaisi muotitietoisenopiskelijan budjettia kiitettävästi! Mielestäni muutenkin tämä mallisto on paras yhteistyö, jokin siinä vain nappaa, ehkäpä tyttömäisyys, väritys, ennenkaikkea materiaalivalinnat, hienoa että tarjolla on paljon luonnonmateriaaleja. Odotan kovasti kuvapläjäystä showroomilta ja kuviasi, ne antavat todennäköisesti vielä paremman kuvan tuotteista kun nuo myyntitarkoitukseen kuvatut!

Terveisin Satu

satu.juurikivi@hotmail.com

VanillaH (Ei varmistettu)

Marnin mallisto on mielestäni onnistuneimpia yhteistyökokonaisuuksia. Erityisesti pidän rohkeista kuoseista ja laadukkaista materiaaleista, joista huolimatta hinta on saatu pidettyä kohtuullisena :)

lahale(a)utu.fi

Aino- (Ei varmistettu)

Mallistossa itseäni miellyttää kauniit printit ja laadukkaat materiaalit, mallisto on mielestäni aika kaukana perusH&amp;M-kamasta (vaikkei siinäkään mitään vikaa ole!), mikä on piristävää :)

Tuo laukku on täydellisen värinen ja kätevän kokoinen, juuri sen näköinen mitä olen etsiskellyt kevääksi itselleni!

aikkusalonen@gmail.com

jopunen (Ei varmistettu)

Marnin mallistossa on jotain retroa, sieltä olisi hyvä poimia jotain värikästä ja raikasta klassisten värien seuraksi.

jonnapen@hotmail.com

Upeat värit, laadukkailta kuulostavat materiaalit, hilpeät kuosit, leikkisät korut ja ihanat vaatteet. 

berttakoo at hotmail.com

Hampaat irvessä

Marnin on näistä yhteistyömallistoista pitkästä aikaa mielestäni tyylikäs. Tykkään siitä, että vaatteiden idea on jokin muu kuin paljastavuus.

hampaatirvessa@gmail.com

marikavierailija (Ei varmistettu)

Marnin mallisto on yhteistyömallistoista ensimmäinen, jonka takia aion ryysiä henkkamaukan nurkille vaikka sataisi puukkoja. Ja niin, onhan juuri tuo samainen laukku myös ostoslistallani. Etenkin laadukkaat materiaalit ja kekseliäs muotoilu sytyttävät tämän neidin.

ttiiamarika ät gmail piste com

kaisla (Ei varmistettu)

Mallistossa on aivan mahtavia printtejä, korut ovat juuri sopivan massiivisia, ihania kenkiä ja mahtavat aurinkolasit...! Ei ole varmaankaan montaa asiaa, mitä en haluaisi hankkia. :)
Laukku on juuri sopiva minulle eli yksinkertainen, mutta siinä on kuitenkin "se juttu". Ruskea laukku puuttuukin käsikynkästäni. :)

kaisla.pakkanen at hotmail.com

MiaF (Ei varmistettu)

Marnimaisen kaunis ja boheemi mallisto. Tykkään!
Ruskea laukku olisi hakusessa:)

augusti_05@hotmail.com

Kinuski (Ei varmistettu)

Ihana mallisto (puhumattakaan kinuskilaukusta)!
Printit ja värit kolahtaa ja kovaa!

fidifudi@hotmail.com

iiiiii (Ei varmistettu)

AIVAN UUDENLAISTA HM:ÄÄ! never seen before. pistää muoti intohimot jylläämään ja janoamaan noita ihanuuksia. valitsit muuten hyvin; laukku on kaikista ihanin uuden malliston tuotteista ;) vitsi unohtuis Helsingin lumikaaos ja poikaystävän poissaolo sekunnissa jos toi heilahtelisi käsivarrellani.......

iiii

inzuliini90@hotmail.com

Mii

Värit ja mallit ovat mieluisia. Ja tämä laukku on kerrassaan upea.

bisneslyyli (Ei varmistettu)

Veikeä sokerinekun värinen laukku toisi säpinää muuten niin tylsään ja tummaan business-pukeutumiseeni. Tahtoo tämän! Oih! :)

katriina30 at gmail.com

Pidän Marnin H/M-mallistosta, koska se on kaikkea muuta kuin "tyrkky".

Peppi (Ei varmistettu)

Oi! Ihastelin juuri tuota laukkua! Pidän mallistosta, sillä käytetyt materiaalit vaikuttavat laadukkailta ja maanläheinen värimaailma passaa minulle! :) Kivaa kevään odotusta!

Petra (petra.mallinen@gmail.com)

NinaVee
Väreilyjä

Marnin vaatteet ovat käyttövaatteita, ei juhlaan tarkoitettuja hörsömekkoja joita tulee käytettyä kerran vuodessa, jos sitäkään. Käyttöön on tarkoitettu myös tuo laukku, eli se olisi herkullinen lisä välillä puuduttavaan arkeeni.

Malliston jutut ovat Marnin näköisiä ja oikeasti tyylikkäitä. Kerrankin oman näköinen mallisto, jossa on käytetty kunnon materiaaleja!

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.