Tulin, näin ja varisin. Erään paljettihameen tarina.

Lilou's Crush

Muistattekos, kun haaveksin Zaran paljettihamosesta? Ostin sen hurjan pitkän harkinnan jälkeen, hippoja kun on tiedossa vaikka ja kuinka, enkä juurikaan omista juhlavaatteita. Ja olen sen verran harakka maultain, että ajattelin pitää sitä ihan muutenkin vain. Raskas, upeasti kimmeltävä helmi-paljettikattaus tuntui olevan vastaus aika moneen vaatekriisiin ja synkeänharmaaseen syyspäivään.

Voi rähmä ja harmistus! Heti ensimmäistä kertaa sen puettuani päälle, alkoi vallaton rapina ja ripse; paljetteja ropisi lattialle pienen kourallisen verran. Ohuet langat olivat ilmeisesti päälikankaasta poikki. Zarassa toki otettiin hamonen asiaankuuluvasti vastaan ja sain uuden tilalle.

Ja tuplarähmä, sama homma.

Kohdalleni osui ilmeisesti juuri ne kaksi maanantaikappaletta. Tosi kurjaa, koska hame oli hurjan nätti. En kuitenkaan tohdi sijoittaa liki sataa euroa hameeseen, joka todennäköisesti näyttäisi kynityltä muutaman käyttökerran jälkeen, joten haikeana palautin kauneuden liikkeeseen.

Oli se nätti, voi että.

Kommentit

-Karoliina (Ei varmistettu)

Monesti olen huomannut että kivoissa helmikirjailuissa ei ole lankoja päätelty ollenkaan! Ei ihme että kuuluu kiva ääni kun paita on päällä ja helmet lattialla.. Miks niitä ei päätellä?

Hups ja häh!?

Voi nyyh, mikä ihanuus! Valitettavasti aivan samaa olen kokenut myös minä.

Uuva (Ei varmistettu)

Löytyisköhän kangasosastolta, jotakin, josta voisi tehdä vastaavan? Vaikuttaa monikäyttöiseltä.

PaulaM (Ei varmistettu)

Voi ei, niin kaunis! Tää toi niin mieleen mun viime joulun: sain riemukseni 50% alennuksella Kookain ihanan paljettialaosaisen mekon ja vielä viimeisen sopivan koon, no heti 1. käytöllä aattona sama hilesato, ihmiset ystävällisesti kantoivat kourakaupalla niitä paljetteja mulle minne niitä olinkaan matkallani varistellut...nyt vuotta myöhemmin ne on edelleen purkissa odottamassa sitä hetkeä jolloin saisin mahdollisesti ommeltua takaisin kiinni.Mies totesi että mekko "lived fast, died young"...huoh.

Minnali (Ei varmistettu)

Ihan asian vierestä :) Mutta kun taannoin möit ylimääräisenä sitä ruokapöytää niin menikö se? Itselle tuli nyt tarvetta uudelle pöydälle :D
Kiitos kivasta blogista! Olen lukenut jo jonkun aikaa. Sulla on tosi kivoja ideoita ilman että näyttää "liian laitetulta"!

Janniina (Ei varmistettu)

Moikka! Mikä kamera sulla on käytössä (tässä kuvassa)? Ootko tyytyväinen? Itse pitäis uusi kamera hankkia, ja mietin oisko sulla jotain vinkkejä :) Kiitos

Hertta
Lilou's Crush

-Karoliina, no sas muuta, tuota ihan samaa olen taivastellut. Tässä tosin oli kunnossa, siis noin yleisesti, paitsi sitten muutamien onnettomien kohtien osalta. Yleisestiottaen vaatteiden viimeistely taitaa olla se juttu, mistä on helpoin nipistää, kun hinnat pitäisi pitää kohtuullisina.

 

Saana, nyyh indeed. Voi meitä.

 

Uuva, voisipa hyvinkin löytyä! Voi kun olisi näppärät sormet :)

 

PaulaM, hihi, repesin ihan täysin tuolle miehesi kommentille :D Ihan mahtava! Ja minä tiesin jo heti itsestäni, että en koskaan saisi aikaiseksi ommella tippuneita paljetteja ja helmiä ja mitä noita roikkuvia siinä nyt oli paikalleen, siksi hän palasi liikkeeseen.

 

Minnali, pöytä löysi kuin löysikin uuden kodin, kiva kun kysyit kuitenkin! Ja kiitos hurjasti tuosta blogikommentista, se on justiinsa noin, miten toivoisin asian olevan! Jotakin jekkua, trendiä ja hauskaa mutta ei turhan vakavasti, kotia, kuontaloa tai kuteita :)

Janniina, mulla on Canonin S95, ja olen siihen aivan SUPER tyytyväinen! Käytän sitä nykyään melkein aina järkkärin sijasta! Sitä saa tarjouksesta aika usein Rajala Pro Shopista (verkkokauppakin löytyy, jos et ole pk-seudulta:) Toinen vaihtoehtoni oli Olympuksen vastaava ja kolmas vähän eri tyylinen Olympuksen Pen, mutta tosiaan tuntuu että tein omaan käyttööni nappivalinnan -tämä kulkee päivittäin mukana. 

Täällä vielä pohdintaani ennen hankintaa ja tosi hyviä lukijoiden kommentteja! http://www.lily.fi/juttu/kumpi-vai-kampi-canon-s95-vai-olympus-xz-1

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ööh, Rajala Proita löytyy Tamperetta, Poria, Tukholmaa ja Turkua - josta yritys alunalkaen on peräisin - myöten. Että ei tarvitse lähteä pk-seudulta hakemaan ;D

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, no sepä hyvä juttu. Verkkokauppa palvelee kaikkia.

ElinaK (Ei varmistettu)

Ostin Lindexistä samansävyisen topin, jossa myöskin paljetteja. On ollut päällä jo monet kerrat, eikä yhtäkään ole pudonnut!:) Suosittelen! Paita ei myöskään ole liian raskas, vain etumus on paljettia, takaosa silkkimäistä kangasta <3toppini

Janniina (Ei varmistettu)

Kiitos paljon Hertta!:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.