Tuplasti Stringiä

Lilou's Crush

Naputtelimme tovi sitten tuplasti lisää String-hyllyä seinään, jotta koko kirjavalikko pääsisi ylös lattialta. Kokonaiskuvaa en sitten hokannut ottaa, mutta hyllykkö täyttää lähes koko seinän. Kahdeksan tikasta ja 18 hyllyä.

Tykkään Stringin keveydestä ja lämpimästä koivunsävystä. Mätsää just hyvin tässä avokeittiö-olkkarissa olevaan isoon Ikean Norden-pöytään. Siinä muuten erihyvä hankinta; kokopuuta, iso kuin mikä ja vielä jatkettavissa, hintakin edullinen.

Kunhan tokenen ja saan hetken luppoaikaa, järkkäilen sen nätisti. Siihen saakka mennään näin.

 

PS. Hyllyssä näkyvän  kauniin Tom Dixonin Etch-lyhdyn sain joululahjaksi Finnish Design Shopilta. Vielä en ole raaskinut siinä polttaa kynttilää, ihastelen vain.

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihanat stringit! Me muuten just käytiin Ikeassa ja ihasteltiin tuota samaista pöytää, vaikutti tukevalta ja muutenkin hyvältä. Kivaa yhdistää siihen modernit tuolit ja on muutenkin tarpeeksi iso kooltaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

String on vaan niin ihana. Itsellä olohuoneessa yksi kappale täysvalkoisena kuudella hyllyllä ja yhdellä lehtihyllyllä. Jatkomahdollisuutta molemmin puolin on, mutta näyttää tosi kivalta ihan yksinäänkin valkoista seinää vasten. Sitä juuri rakastan Stringissä, tuntuu että se näyttää hyvältä ihan millaisena kokonaisuutena vain. Tuo koivunväri on myös hyvin kaunis.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo hyllyt on kyllä kivat. Ja Harry Potterit:) mistä nuo anatomia-figuurit on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
mistä tuo ihana juliste on? :--)

Hertta
Lilou's Crush

Cocolino, ne on, kiitti :) Just tosin huomasin, että "kolmannen ryppään" ylin hylly on vinossa -sen siitä saa, kun on vastassa kiviseinä ja kivet ylläreinä poranterälle.  Pöytä on kyllä kätevä, tosin meillä ärsyttävästi kerää tavaraa päälleen, kun on niin näppärä" laskutaso". koko ajan saan muistuttaa itselleni että kamoille on varmasti omakin paikkansa :)

vierailija, meillä oli edellisessä kodissa myös olkkarissa täysvalkoista, sopi sinne tosi hienosti -nyt on lapsen huoneessa, ja sielläkin toimii hyvin! Nyt kun en oikein enää kokovalkoisesta kodista välitä (ei siis sovi tähän 80-l asuntoon) niin tämä koivu tuo kivasti lämpöä.

vierailija, kiitos :) joo, HP:t rules, odotan jo sitä, että saan lukea ne lapsellekin, Maija Poppaset ja Harry Potterit. Nuo figuurit ovat New Yorkista, ovat ostettu FAO Schwartz -lelukaupasta sellaisesta pienestä shop-in-shopista, valmistajaa en harmi kyllä muista. Ovat siis ihan aikuisten "leluja", paljon pieniä osia.

Vierailija, juliste on Therese Sennerholtin, lausuma Albert Einsteinin :)

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi!!

Tosi hyvältä näyttävät nuo hyllyt! Itse olen miettinyt tummaa hyllyä valkoista seinää vasten...hmm. Postaustoiveeksi esittäisen kuvia olkkaristanne hyllyineen päivineen, olisi hienoa nähdä miltä hyllyt näyttävät koko olkkarikuvassa ja mitä muitakin aarteita löytyy. Sisustusmaku on samanlaista ja mikäs sen parempaa kun inspiraatiokuvat! :)

T.Krista

Hertta
Lilou's Crush

Krista, kiittis postaustoiveesta! Meillä on remppa vieläkin rempallansa, eli het kun se saadaan nytkähtämään vähän eteenpäin, täytyy heti kuvailla :) Tumma hyllykin näyttää tosi kivalta, esim. mustat tikkaat ja ne tummimmat hyllyt, very chic!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.