Tuplaten turvavaatetta

Lilou's Crush

Ei hitto, taas uhkasi käydä klassisesti. Belle heir-paidasta muodostui välittömästi lempivaate, ja sitä myötä aloin tietenkin säästellä sitä "erityisiin päiviin". Argh, helmasyntini menneisyydestä oli ottamassa jälleen vallan huomaamattani! Ratkaisu tuli kultalautasella, tai itseasiassa Ounetin uutiskirjeen muodossa. Jostain kohtalon oikusta klikkasin kyseisen mainoksen auki, ja kas! Siellä oli yksi kappale Bellejä roimassa alessa. 

En aikaillut, kliks, ja paketti on matkalla. Tosin seurantatietojen mukaan jumittanut viimeisen viikon Berliinissä, mitä lie tapahtunut, eiköhän ensi viikolla viimeistään kotiin kerkiä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun lempivaatteita on hankittu kaksin kappalein, ja molemmat ajan saatossa loppuun rakastettu. Yhtään  noista ostoksista en kuunaan ole katunut!

 

Kommentit

Eveeeeeeeeeee (Ei varmistettu)

Itse en ihastustasi tuohon kyseiseen paitaan aivan ymmärrä, vaikka yleensä tyylistäsi kovasti pidänkin. Mutta, tuo on erittäin fiksu ja hyvä vinkki ostaa lempivaatetta 2 kappaletta - pitää yrittää tehdä sama itsekin aina jos mahdollisuus tuohon löytyy. Harmi kun ostohetkellä ei vielä voi olla ihan varma asiasta.. Hyvää kevättä!

Hertta
Lilou's Crush

Juu ymmärrän että ei kolahda :) onhan hän aika "jenkki-kirjava"! Suuri syy ihastukseen taitaa olla materiaali  (sit kasmiria kun on) yhdistettynä rentoon ja iloiseen väritykseen, mikä sopii täällä kotona lasten kanssa toihuillessa, nuo mustat ja harmaat kun jotenkin tuntuu tähän hommaan ihan liian synkiltä! Enpä tiedä, olisiko työssäkäyvälle minälle syttynyt myöskään ihastusta! Haha, tässähän toteutan näköjään taas mantraa "osta vaatteita nykyiselle minällesi" :)  ja just niin, ostaessa ei koskaan voi tietää, ja sitten usein kun homman hoksaa, on liian myöhä -paitsi näissä, jotka ei kelpaa kelleen muulle :D

Mitäs ajatuksia Zoe Karssenin laadusta, onko hinta suhteessa kohdillaan? En ole vielä raaskinut vaikka monikin paita kolkutteli takaraivossa aikanaan... Tuo on tosi kiva sun päällä :) Ja onpas teidän pikkutytöstä tullut iso, oikein hätkähdin noita edellisiä kuvia katsoessa että tässä on ilmeisesti jonkin aikaa tätäkin blogia luettu :)

Hertta
Lilou's Crush

No kuule, löysit juuri villakoiran ytimeen: itse en aikalailla missään tilanteessa maksaisi karsseneistani täyttä hintaa, sillä hintalapun ovh:lla ja laadulla ei omien kokemusteni mukaan oikein yhtäläisyysmerkkiä ole, etenkään joidenkin collegeiden osalta. Toki moni muu merkki maksaa vielä enemmän, mutta silti itse haluan vähän enemmän vastinetta euroilleni :) Yksi collarini on säilynyt erinomaisena, muut... Ei niin hyvinä. Tässä samassa tilauksessa oli mukana collegepaita, jonka lähetän saman tien takaisin, jo valmiiksi ei-niin-siisti. T-paidat ovat olleet parempia, tosin nekin olen ostanut puoleen hintaan, silloin laadun ja hinnan suhteen ok suhde. Tämä kasmir on ihanan tuntuinen ja sileä kuin mikä, eli päällä ihastuttava, eli tuntuman mukaan olisin voinut aika paljin maksaakin, mutta piheyteni vuoksi en tästäkään olisi täyttä hintaa (lähes 200€) pulittanut, ihan koska en sen hintaisia puseroita vain tule ostaneeksi muutenkaan, vaikka kuinka olisi pitkäikäinen hankinta, kun edullisemminkin löytyy ihania. Eli siis: katse outnetiin, siellä hyvä valikoima usein kukkaroystävällisempään hintaan :)

ja niinpä!! Itsestä sitä ajan kulumista ei huomaa (ehkä hyvä niin) mutta lasten kasvusta kyllä! Kohta ekaluokkalainen <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.