Tupsut, hapsut ja tasselit

Lilou's Crush

Hapsut, tupsut ja tasselit on ihan tosissaan in keväällä, kun uskotaan muotilehtiin. Sen mukaan meikäkin tulee olemaan kuumimpien trendien aallon harjalla, sillä sain juuri silkkipaperin seasta oman tupsujuttuni.

Sain ilokseni valita h&m:n kevätmallistosta yhden tuotteen, ja valinta oli tosi helppo -siis tuo rento farkkupaita/paitamekko (pituudesta riippuen itse kullekin jotakin näistä ;) Tykkään siitä niin kovasti, että teki mieli ihan riipiä heti päältä pois tunkkainen musta mekko ja villapaita, ja pujahtaa puhtaaseen vaaleansiniseen.

No, vähän sillein taisin tehdäkin, sillä toki piti sovittaa, tässä kaiken kansan edessä. Huomenna sitten päälle ihan oikeastikin, kevät saa tulla, tupsut on täällä!

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Kesällä terveyssandaalejen ja ruskeiden säärien kanssa, ihana!

Hertta
Lilou's Crush

Joooo! Paits että, häveliäisyyssyistä mun pitänee pukea myös jonkinsortin sortsit tms :D

Milla H (Ei varmistettu) http://millahelminen.blogspot.fi/?m=0

Itse kuolasin tuota juuri tänään uudesta kuvastosta ! :)

Hertta
Lilou's Crush

Siinä on kyllä jotenkin kaik kohallaan, vaikka onkin ihan trendien ytimessä. Malli on muuten superväljä, mutta ei kuitenkaan näytä lainapeitteeltä päällä. Ja taskut on!

Jenniii
Pupulandia

Hohhoo, sielunsiskosein! Arvaapa vain, kuka myös sovitti tuota mahtavaa hapsu-tasseli-kaapua. Meikäläisen yllä se tosin oli juuri se lainapeite, joten onneksi jätin sinun löydettäväksesi. ;) <3

Hertta
Lilou's Crush

Eikä :D vaikka oishan sen voinut arvata :) onhan se reilu, mutta ah niin ihana! Mitä kivaa keksit?!

Jenniii
Pupulandia

Minulla on se tummansininen superhapsuasia, jota on näkynyt monissa muotilehdissäkin - muun muassa viime kuun Trendissä. :) Sellainen jännittävä kaapu, joka on siis kauttaaltaan pelkkää hapsua. :D Että samoilla linjoilla mentiin kumminkin, vaikka eri vaatteeseen päädyin!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, se oli mun toinen suosikki :) ja tuutkin näkemään sen vielä mun yllä ;)mutta nyt ajattelin arkisemmin, että ehkä tämä tulisi useammin käyttöön :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.