Tupsutunikassa

Lilou's Crush

Eilen pääsi tunika neitsytkäytölleen, ja tänään se sama jatkuu. On se kiva. Ja rento. Ei kinnaa, ei punnaa, ja pystyn hätätapauksessa majoittamaan henkilön sen alle.

Jollekulle tämä tunika toimii varmasti mekkosena. Mutta melkein metrikasikytsenttisenä juuri peilin ohi hiihtäessäni totesin, että A-linjainen tunika ei peittäisi edes pakaroitani reippaasti askeltaessa, ja sellainen ei taida olla ihan hyvän maun mittainen mekko se.

Ihanaa perjantaita! Viikonloppu, tervetuloa!

 

Yllä eilen ja tänään (harvinaista, kaksi päivää peräkkäin sama asu! rasti seinään!): nahkahousut ja tunika* (saatu) H&M, tennarit Ash.

 

Kommentit

Murun kera

Ah, ihana! Ja ihanat tupsut :) niitä ei voi koskaan olla liikaa. Hankkisin tän, mut elän just keskellä yhtä ekoetiikka-ahdistuskautta, jolloin ei saa ostaa H&M:ltä etc.. 

Hertta
Lilou's Crush

Helppo ja ihana. Ja kunnioitan ekoetiikka-ahdistuskauttasi kyllä. Mitä muuta siihen liittyy kuin H&M, kuulostaa mielenkiintoiselta!

lapa111 (Ei varmistettu)

Ihana asu! Ja noi Ashin tenskut on extranamit.

Hertta
Lilou's Crush

Kiittis kovasti :) Tensut on kivat, tykkään siitä tässä varhaisessa keväässä vallan erityisesri, että tennareilla jo tarkenee! Kivaa viikonloppua :)

Mindeka
Ma-material Girl

"pystyn hätätapauksessa majoittamaan henkilön sen alle."

Heheh, olisihan se pitänyt tästä arvata ;)

Hertta
Lilou's Crush

Hihihiii :) Meinasin ensin kirjoittaa "pystyn piilottamaan" mutta sitten tuumasin että ei hitsi, sehän nyt paljastaa koko jutun, kun halusin odottaa rakenneultraan saakka pullan paljastusta :)

Arvasin tästä :) Hurjasti onnea teille kaikille! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.