Tytöt tahtoo pitää hauskaa

Lilou's Crush

Ny on mualimankirjat sekaisin! Lähdetään nimittäin yhden parhaista ystävistäni kanssa seilaamaan perjantaina.

Edellisestä rehellisestä risteilystäni, siis ilman maakontaktia missään vaiheessa, on joltiseltaankin 12 vuotta! Ja kas vain, saman naisen kanssa silloinkin olin reissun päällä. Me entiset kämppikset oltiin villejä ja vähän vapaampia, nyt kahden lapsen äitejä ja naimisissa molemmat. En muuten ehkä ihan tarkkaan tuota reissun ajankohtaa muistaisi, mutta ostin laivalta New Yorkiin levyttämään lähtevälle deittikaverilleni pupun matkakaveriksi, ja siitä pupusta tulikin vallan merkittävä tyyppi. Lähetteli nääs kaikenmaailman puolivillaisia viestejä eri puolilta maapalloa se ristiturpa, ja joutui niistä lopulta edesvastuuseen. 

Kertokaas Gracella risteilleet, mitäpä siellä on kahdelle daamille kivaa, vai linnoittaudutaanko hyttiin turisemaan heti illallisen jälkeen (varasin meille a la cartesta pöydän jo etukäteen) -mikä ei sekään huono ajatus ollenkaan, en ihan edes muista, koska viimeksi ollaan juteltu keskeytyksettä... Onko tax free vielä maineensa veroinen kosmetiikan kannalta? Ei tajuttu, että tämä on pikkujouluaikaa, ja laiva on täpösen täynnä, tuonee ajankohta pikantin lisän matkaamme...

Siitä viis, odotan kovasti meidän reissua!

Kommentit

Umaija (Ei varmistettu)

Ei ole pitkäkään aika kun Pupulandian Jenni kirjoitti blogissaan Grace-risteilystään. Oma kokemukseni siitä paatista on hyvä myös.

Hertta
Lilou's Crush

Oi oi, kävin kurkkimassa, siellä olikin ollut ihan luksuskellunnat aalloilla :) ajateltiin, että mentäisiinkö tuonne vip-kylpylään, mutta kääk, hinta oli sen verran napakka kahdelle ihmiselle (190€ tms) että suosiolla mennään sinne tavallisten kuolevaisten sekaan ;)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Olimme miehen kanssa Gracelle viime keväänä ja tykättiin mahottomasti. Meillä oli superiorhytti, jossa oli parivuode ja iso ikkuna ulos (hyttimme oli just nokan keskellä). Tykkäsin siitä, että kyseiseltä laivalta olivat örveltäjät pois. Meno oli muutenkin sopivan rauhallista ja laiva oikein siisti. Ruoka oli todella hyvää (ei todellakaan perinteistä laivasapuskaa) ja samppanja(kuohari)aamiainen ihan nappi. Kävimme myös kylpylässä ja tykkäsimme siitäkin. Poreammeesta on hienot näkymät ulos, jos menee sinne päiväsaikaan. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä ja menemme varmasti uudelleen. Plussana vielä, että sai yrittäjämiehen todella rentoutumaan ja pois työkuvioista.

Hertta
Lilou's Crush

Teidän reissunne kuulostaa aivan täydelliseltä! Toivottavasti ördet pysyy nytkin poissa, vaikka pikkujoulukausi onkin vilkkaimmillaan. Ruoasta kuulin jostain muualtakin, että on ollut todella hyvää, se on aivan ihana juttu, molemmat kun ollaan enemmän kuin persoja hyvälle sapuskalle :)

Reetta L
Pelkkäähyvää

Muistelisin muuten että Gracella on joku alkoholinmyyntikielto/-rajoitus näillä risteilymatkoilla menomatkalla ihan tuota ördäilyä poistamaan. Ei nyt toki kokonaan, mutta joku systeemi siellä taisi olla... Ihanaa reissua!

Minttu71 (Ei varmistettu)

Minäkin voin suositella tuota kylpylää. Se varataan kahdeksi tunniksi ja sisään otetaan kerralla noin 20 ihmistä, joten ruuhkaa ei ole. Siellä on ihanat kaksi poreammetta sekä muutama höyrysauna, varsinkin yrttihöyrysauna on mahtava. Samassa tilassa on tuolit, joissa voi istua ja katsella ihania merimaisemia ja juoda vaikka skumppaa, hedelmiä on tarjolla ilmaiseksi. Erikoisaamiainen kannattaa myös ottaa. Kosmetiikkaa saattaa saada jo maistakin alennuksesta samalla hinnalla ntai halvemmalla. Myös pieni VS-myymälä siellä on. Aivan mahtavaa reissua teille tytöt!

Hertta
Lilou's Crush

Jes, tuonne peruspuolelle kylpylään ostimme paketit, ihana kuulla, että oli mukava! Justiinsa joku tuollainen juttu kyllä kruunaa reissun. Tosi kiva kuulla siis hyviä kokemuksia :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Just niinkuin Minttu71 sanoi ja se vielä unohtui, että kylpylässä oli aivan ihanan tuoksuiset shampoot ja hoitoaineet kävijöiden käytössä ja samaa sarjaa kropparasvakin pukkarin puolella. Sarjan nimeä en muista, mutta sitä myydäänkin siellä. Että omia ei tarvitse raahata mukaan.

Nooris (Ei varmistettu)

Plusmimmikin oli aivan äskettäin seilaamassa samalla paatilla. Tuossa postaus hänen reissustaan. :)

http://plusmimmi.bellablogit.fi/2015/11/junarose-x-viking-line-part-2/

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos, olipa kiva kun linkitit, ajattelin, että on ihan harvinaista tällainen laivahommeli mutta ei sunkas ollenkaan :) Hyvin saa muodostettua näkemystä näiden erilaisten postausten perusteella.

Tasaraita

No ainakin Victoria's Secretin myymälä, laivan kylpylä ja A la Carten shamppanja-aamiainen kannattaa kokea. Oltiin miehen kanssa kesän alussa ja tykättiin kyllä. Vähän hotellimaisempi meininki kuin perusristeilijöillä. Ravintolat tarjosi kivoja vaihtoehtoja ja tosiaan kylpylä on aivan ihana paikka rentoutua. Aamiainen rauhallisessa miljöössä samalla kuunnellen live pianistia ja katsellen Tukholman saaristoa oli myös ihana kokemus. 

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, nuo kaikki siis meidänkin listalle. Erityisesti odotan paljon nyt ruokapuolelta, kun sitä kovasti on kehuttu. harmi, että nyt maisemat on vähän toisenlaiset kuin kesällä, mutta mennääs sitten uudestaan, jos niiden puute jää kaivelemaan :)

-kata- (Ei varmistettu)

ehdottomasti lounge-tyylinen shampanjabaari: valikoima ja tunnelma hieno, lisänä upeat näköalaikkunat.

Hertta
Lilou's Crush

Kas kuis juuri iskikin tämä asia meikäläiseen :) kuplivat on käytävä nauttimassa, loistovinkki! Kiitos!

Tintti* (Ei varmistettu)

Gracen Premium-hytti on aivan huippu (heti sviitin jälkeen). Hinta-laatusuhde 10+. Mahtava aamiainen sisältyy hintaan sekä sänky ja lakanat paremmat kuin missään hotellissa. Olemme olleet 2x lapsiperhematkalla ja mukavaa on ollut.

Marko (Ei varmistettu)

Cracella voi tavata aivan mahtityyppejä, näin kävi ainakin minulle!

D.S. (Ei varmistettu)

Juu ja kirjoitin väärin.
Grace

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.