Tyytyväistä hyrinää ja antautuminen sämpylöille

Lilou's Crush

Näistä päästään kolmen seinän, yhden katon ja listojen asennuksen jälkeen viiiimein eroooooooon!

Talvisaikaan tuskailen todella kodin etäisyyttä keskustan vilinästä. Vaikka koti on aivan ihana, välillä ahdistun kovasti ja emmin, oliko tämä sittenkään oikea valinta. Olen mieheni mukaan todellinen nomadi, ja onkin ihme, että kohta olemme asustelleen kolme vuotta samassa osoitteessa. Eikä sillä, mies jakaa samanlaiset aatokset keskitalven kurimuksessa. Vaikka Krunikkaan kaivataan tasaisesti talvikauden, keväällä, kesällä ja alkusyksyllä se hiipii taas mieleen: tyytyväinen, tasainen hyrinä rivariasumisen autuudesta ja oman kodin ympäristön auvosta.

"Sisustustikkaat"

Olen viikonlopun seurannut etupihan auringossa naapuruston lasten "kesähulluustanssiesityksiä", puhaltanut parit kesähaaverit, tarjoillut mehua ja keksejä ja suunnitellut aivan innoissani takapihan terassin laajennusta ja kivipuutarhaa ja kannustanut miestä reippaissa remppahommissa.

Viimeisin asken keskustan kimulista rivarimuikiksi taisi löytyä ostoskorista viikonloppuna. Tennarin nauhojen solmiminen on alkanut tosiaan käydä työstä, eikä Vansitkaan sujahda jalkaan niin sutjakkaasti kuin tovi sitten. Naapureille tyytyväisenä esittelinkin sitten lopputuloksena lähiprismasta ostettuja "sämpylä"crocseja.

Niinpä niin, never say never :)

...oli kyse keskustassa asumisesta tai kenkävalinnasta. Kaikelle on oikea aikansa.

 

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Jokainen pientaloasukki omistaa helposti jalkaan vedettävät jalkineet, olivatpa ne Crocksit tai puukengät tai puutarha Birkenstockit. Mutta eihän niillä kuljeta kuin pihapiirissä. Kauppaan puetaan siistimmät kengät, samoin töihin ja kaupunkiin.
Rock them Crocks, lady! :-)

Hertta
Lilou's Crush

Amen :) sinä sen sanoit! Nyt vaan harmittaa, että miks vasta nyt tajusin :) ja tunnustan, että kaksiuloskäyntisessä talossa haaveksin salaa omista helppokengistä molempiin kerroksiin. Josko toiset sitten vaikka puukkarit! Birkenstockithan onkin vallan trendikkäätkin, ainakin remmimalli, koska lienee sämppäreiden vuoro :)

Nata - White Trash Disease

mäkin haluun eroon omista maalipurkeistani!!!

Hertta
Lilou's Crush

hahaa, sulla on meidän aikataulun puitteissa vielä ainakin kaks vuotta aikaa :D Mut tsemppiä! hyvältä näyttää jo nyt!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.