Uimamaisterin napa

Lilou's Crush

(Mikä napa, ehta pyllyhän se tuossa yllä...)

No en ole uimamaisteri, eläissäni en ole uimakoulun penkkejä kuluttanut, mutta etsiskelin äitiysuikkarille tummaa, vatsapussitonta seuraajaa, tai lähinnä isnpistä, millainen se voisi olla. Ja kas, löysinkin vallan maisteritason uimapukineita. Koska en varmasti ole ainokainen, niin laitan löydöt jakoon (ylhäältä alkaen joka toinen NAP:in valikoimasta ja joka toinen ASOS:n, näistä löytyy hyvä läpileikkaus tummiin uikkareihin, kaikissa hintaluokissa).

Kiva, kun ainainen bikinimuoti on saanut rinnalleen monipuolisesti kokouikkareita. Miellyttävät omaa silmää, ja ovat usein jotenkin tyylikkäämpiä kuin bikinit, vaikka onhan biksujakin moneen lähtöön, ja ennen olen ollutkin vannoutunut bikinityttö. Vaikka mitäpä minä mitään tyylikkyyttä mietin, omat uimapuuhani ovat kyllä niin kaukana mistään tyylisuoritteista kuin olla voivat, ja aika harva meistä varmaankaan ihan ekana tyylikkyyttä miettii uikkareiden kanssa, kunhan ovat kivannäköiset, istuvat ja mukavat. 

Erityisen paljon tykkään sellaisista malleista, joissa on jokin suht simppeli kietaisu tai rypytys tuossa keskivartalolla. 

-Niinkuin näköjään miellyttää myös tuo napaan asti auki oleva kaula-aukko. Mitenkähän mahtaisi moinen toimia kaikkea muuta kuin maltillisesti liikkuvan koipeliinin yllä? Onko kenelläkään kokemusta, pysyykö yllä?

Selkänaruilla saisi mielenkiintoisen rusketuksen... Bikinit vielä kyllä voittaa auringonottopuuhissa kokouikkarit.

Tällainen sortsimalli on tosi hauskan näköinen, mutta jätän sen itse väliin, samoin kuin bokserimalliset alushousut, ei vain ole "perstuntumaltaan" sopiva, ja sehän se on jo puolet uikkaria!

Metallikoristeet on nättejä uikkareissa, mutta sain kerran lähes palovamman sellaisesta aurinkoa ottaessani. Varovaisuutta näiden kanssa, siis. 

Tämä asoksen malli on minusta kaikkein kaunein, vaikka onkin huikean avonainen, samoin tykkään kolmannesta ylhäältä päinkatsottuna. Simppeliä ja nättiä. Ostoskoriin pääsee jossain vaiheessa kylläkin jokin vähän sporttisempi malli, että sopivat lasten kanssa pärskimiseen. -Talking about vaatteiden ostaminen oikealle itselleen ja omaan eämään.

 

Kommentit

Pin (Ei varmistettu)

Kauniita uikkareita olet löytänyt! ps. mikä mahtaa olla se herkullinen uusi huulipunasi instragramin tuoreessa kuvassa??

Hertta
Lilou's Crush

Kävin heti kurkkimassa! Sävy on numero 50, horsmien meri. Myös 51 on samansuuntainen, vähän tummempi - tuo instafiltteri vähän tummentaa :) on muuten ihana mattainen, ei yhtään helmiäistä tms :)

Pin (Ei varmistettu)

Kuulostaa jetsulleen mun punalta, kiitos! (nyyh, Isadoran twist up sävyä pink lady ei enää tuoda Suomeen... se oli aiempi lemppari)

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, toi on kyllä niiiiin tuttua ja ärsyttävää, kun oma lemppari katoaa! Josko noista löytyisi uusi :) koostumus on aika erilainen, mutta tuo olikin ihan puna eikä kiilto. Pidän peukut :)

I May Say (Ei varmistettu)

Mäkin tykkään nykyään enemmän kokouikkareista kuin biksuista. Mulla on sellainen mesh-kietaisu-uikkari ja löysin sen vuosia sitten Seppälästä (sen koommin en ole sieltä mitään ostanutkaan). Se on täydellinen uikkari. Harmi vaan, se alkaa hapertumaan. Keväällä ostin biksuja ja uikkarit H&M:ltä. Niillä oli tammi-helmikuussa mielestäni hyviä uikkarimalleja.
Vinkkaan muuten, et ootko tsekannut JCrew:n uikkarimallit? Niillä muistaakseni on hyviä "aikuisen" ihmisen uikkareita. Poskettomien toimituskulujen kera, mutta josko niillä ois ale?

Hertta
Lilou's Crush

Hei eipä tullit Jcrew mieleen, loistovinkko! Ja katos mehän ollaan niille seuduille menossakin ihan pian, josko vielä olisi apajat! Victorias Secretiin vannoo ystäväni, mutta itse olen nähnyt siellä vain bikineitä, joiden topan kanssa kelluttais koko perheen...

I May Say (Ei varmistettu)

Suosittelen nettitilauksen tekemistä; minusta myymälöissä on aina huonommat valikoimat kuin netissä. Etenkin jos koko jne on sinulla aina sama. Niin mä teen, mutta mun NYC:n matkat ovatkin 4 päivän pikapyrähdyksiä, jonka aikana eka ilta menee "alamaailman halpakaupassa" aka Century21, seuraava NJ:n outletissa ja kaksi seuraavaa päivää saakin ottaa iisimmin :-)
Ois kyl ihkua lähteä käymään. Maaliskuussa vaihdoin konetta JFK:lla ja tuntui jotenkin väärältä olla menemättä kaupunkiin. Tosin, silloin oli se "big chill" ja mulla matkalaukussa vain Hawaji-vaatteita :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.