Ulkona

Lilou's Crush

Päivän asukuva tällä kertaa vähän toisenlainen :) Yön aikana oli tullut talvi. Vitivalkoista lunta että silmiä häikäisi! Kiireenvilkkaa koko perhe ulos, kun saatiin muut hommat aamulla alta pois.

Täytyy sanoa, että kunnon ulkoiluvermeet tekevät tällaisen vilukissankin ulkoilusta ilon. Alla vaaleanpunaisen pantterin kaltainen villakerros, sitten toppahousut (laskuhousut), fleecetakki ja ulkoilutakki, untuvarukkaset ja talvikengät. Kivaa laskea pulkkamäkeä, kun ei palella mistään kohtaan eikä lunta löydy housuista,niskasta tai ranteista.

Lumen lisäksi häikäisi myös lapsen alennusmyynnistä viime viikolla hankittu hyperkirkas Molon haalari (itselleni uudesta nettikauppatuttavuudesta Niilo Ilosta). Naapurin Jari meinasi että tartteekohan sitä kaivaa Ray Banit esille näin talven keskellä. Nuo Molon haalarit eivät muuten ole kooltaan kovin reiluja, meillä n. 103 senttisellä tytöllä käytössä koko 110 cm, sopivasti väljä.

Talvi tosiaan tuli, ja joulu meni, samalla ovenavauksella. Mieskin taitaa muuten tarvita toppahousut.

Nyt "etsi, löydä ja tuhoa" -kuusenneulassavottaan, kuusi rapisi hirveästi ulos rahdattaessa. Sitten vuorossa Ikea ja ruokakauppa, ja mitähän vielä. Joskus lauantait tuntuvat jatkuvan pienen ikuisuuden, ihanaa!

Kommentit

Stockholm by me

Oh-hoh Ikea lauantaina ja vielä loppiaispyhänä... respect! Aika kamikaze-projekti, toivottavasti meni hyvin kuitenkin :) 

Uusi lukijasi tässä hei! Ihana blogi sinulla :)

Meillä on tuo sama oranssi haalari nyt jo toisella lapsella käytössä ja hyvä on. Siskoni tosin antoi sille lisänimen guantanamo... Itselleni tuli lähinnä mieleen South Parkin Kenny :) Mutta niin tyytyväinen olen haalariin ollut, että just laitoin kolmannen samanlaisen (no siis toki isomman ja eri värisen) tilaukseen.

Heidi / http://heidinnormipaiva.blogspot.com/

Eevas (Ei varmistettu)

Ihana tuo sinun takki!! Molon puku tulossa meillekin, tosin punaisena, löytyi vielä kokoja Qnutun aarrearkusta!

Hertta
Lilou's Crush

Stocholm by me, et arvaakkaan, meni kuule tosi hienosti! 45 minuuttia sisään-ulos Ikeassa! Ehdittiin 1,5 tuntiin sekä Ikea että ruokakauppa, mikä vaikutti aivan toivottomalta lähtökohdiltaan :)

 

Heidijii, jee, hauskaa, tervetuloa, kiva kun löysit tänne! Meillä oli tuommoinen melkein samanvärinen mutta aavistuksen pinkimpi sävy "Crazy salmon" ostettu yksi vuosi, mutta ei mahtunutkaan päälle talven koittaessa. Nyt sitten tämmöinen "Rocket" tänä talvena ja ensi talveksi tilasin samanmoisen :) Hyvin löytyy lapsi, ja hän itsekin tykkää kovasti :) Olen kyllä ollut Molon (nimestä huolimatta) haalareihin supertyytyväinen, mutta ovat täyteen hintaan aika mahdottomia, joten nyt olen tosi iloinen näistä löydöistä. hih, hyvä tuo Kenny-vertaus, en sitä itse huomannutkaan :D

 

Eevas, kiitos kovasti, se on minustakin tosi kiva, kaipasin jotakin iloista ulkoiluvaatteeksi, ja tätä ihastelin kunnes se onneksi löysi tiensä aleihin :) Punaista Molon haalaria mietin muuten minäkin ensi vuoteen, mutta sitten nappasin kuitenkin tuon samaisen oranssin :) On punaisenakin tosi kiva!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mies pyristeli meillä yhden talven toppahousuja vastaan, ne oli kuin viimeinen ulkoinen merkki siitä, että coolista kaupunkilaisesta on tullut toppahousuinen perheenisä. Lapsen toisena talvena eksyttiin ydinkeskustan rajojen sisälle koko perhe toppahousuissa, se jos mikä meni oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Nyt kolmantena talvena topat vedettiin jo riemuissaan päälle, sillä onhan niissä aikuisenkin lämmin telmiä puistossa :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hih, hyvä että nyt pysyy lämpimänä :) Meillä ei olisi miehellä mitään toppiksia vastaan, ei vaan saa aikaiseksi niitä hankkia. Pitkä kun on, niin lahkeet loppuu aina kesken, ja sietokyky ei kestä ylenmääräistä sovittelua. Mutta josko nyt alessa tärppäis!

Tyttö ilman helmikorvakorua

Ollapa taas lapsi, jotta voisi pukeutua toppapukuun ja möyriä lumessa. Tai ollapa oma lapsi, jota käyttää tekosyynä siihen. Tai ollapa aivot, jotka näkisivät ristiriidan siinä, että voin kulkea Helsingin keskustassa vaikka koko päivän ilman meikkiä, mutta kunnon talviasua en silti hanki. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.