Upouusi kuivashampookaveri/Testissä Sebastian Drynamics

Lilou's Crush

Sain testattavakseni uuden Sebastianin Drynamics-kuivashampoon, ja kolmen käyttökerran jälkeen totesin, että tässä on kelpo kaveri. Tähänastinen suosikkini, oivasti toimiva, apteekista ostettava hellävarainen Kloranen kaura-kuivashampoo on teholtaan ja työn jäljeltään erinomainen edelleen, mutta voi miten sen haju (tai hajuttomuus, mutta siis tuotteen perushaju) on alkanut todella_pahasti_tökkimään.

Kokemusta eri "kuiviksista" todellakin löytyy tästä kylppäristä ja näistä keuhkoista, sillä testasin toimituksen apuna viime vuoden Trendin vuoden parhaat- kosmetiikkavalintoihin kymmenisen valmistajan kuivashampoot! Voittajaksi tuolloin päätyi myös omalla mittarillani siis tuo Klorane, siitä merkkinä kaupan hyllyllä oli tuossakin pullossa näkyvä Trendi Loves-tarra.

Drynamics poistaa hiuksista rasvaisuuden tunteen hyvin, tekemättä hiuksiin harmaata tai sameaa pintaa, jäljestä tulee hitusen "liukkaampi" kuin kloranella, mutta hiukset ovat hyvin muotoiltavissa. Mieto tuoksu saa aikaan myös raikastusefektin, jota ehkä hiukan Kloranessa jäin kaipaamaan, ja tosiaan, omaan nenääni tässä tapauksessa mieto tuoksu on miellyttävämpi kuin "tuoksuton", voimakkaita hajusteita vierastan.

Hinta Sebastianin kuiviksessa on kyllä aikas kirpaiseva, noin kolmisenkymppiä isolle pullolle, Kloranen hinta puolestaan on n. 15€.  Tämän uuden kaverin riittoisuudesta en harmi kyllä vielä osaa sanoa, yleensä tuppaavat nämä aerosolit hupenemaan luvattoman äkkiä (vinkkinä muuten, jos ravistat pulloa ihan joka suihkutuksen välillä, tyhjenee pullo paremmin ja kestää siis kauemmin). Hinnasta huolimatta, ihmiselle jolle kuivashampoo on yksi tärkeimmistä kosmetiikkatuotteista, suosittelen ainakin matkakokoa testiin. Kunhan pääsen yli tuosta Kloranen haju-ärsyynnyksestä, voisin kuvitella vuorottelevani näiden kahden putelin kesken.

 

PS: Knoppitietona,  lainaus tiedotteesta: "Recharge-teknologian pallomaiset puuterihiukkaset mahdollistavat helpon muotoilun, hallittavuuden ja paremman pidon. Sebastian Professional kääntyikin fysiikan lakien puoleen teknologiaa kehittäessään, sillä geometrian mukaan pallomaisten hiukkasten on helpompi luoda muotoja. (Tällä hetkellä yleisesti käytössä on suurimmaksi osaksi kuutiomaisia hiukkasia.)"

Kaikenlaista sitä kosmetiikkateollisuudessa tapahtuu!
 

Kommentit

Tiiu. (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Lushin kuivashampoota? Riittoisin kuivis, johon olen törmännyt. Ja lisäksi tietty myrkkyttömämpi vaihtoehto. Ihan ookoo sitrustuoksu. Vaihdoin Kloranesta siihen ja ainut, mistä nurisen, on vähän epäkäytännöllinen pullo ja shampoon hankalahko annostelu.

Hertta
Lilou's Crush

En! Sitrus kuulosta oikein hyvältä! Miten sitä laitetaan? Mulla on Kloranesta myös se ponnekaasuton vaihtoehto, ja en vaan opi sitä käyttämään, vika on siis minussa, ei pullossa :)

Tiiu. (Ei varmistettu)

No tuo on vielä hieman hankalampi. Mulla ponnekaasuttoman Kloranen laittaminen onnistui oikein hyvin. Lushin pullo on kuin mikä tahansa shampoo- tai voidepullo, päässä on vain pieni reikä. Siitä sitä voi yrittää laittaa suoraan hiuksiin, mutta itse sirottelen sitä ensin kämmenelle ja ripottelen siitä hiuksiin. Vähän hankalaa, mutta siihen on tottunut. Ja arviosin näin fiilispohjalta, että tuo on ainakin viisi kertaa riittoisampaa kuin ponnekaasuton Klorane (siitä toisesta puhumattakaan). Mulla hyödyt siis peittoaa haitat, varsinkin kun tällä hetkellä mahassa kasvava tyyppi motivoi elämään mahdollisimman myrkyttömästi.

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa vähän samalta kuin Osiksen hiuspuuteri -ei siis mahdottomalta ollenkaan, sen kanssa pärjäsin hyvin, kun tuo Klorane saa hermoraunioksi -justiinsa siitä syystä, että henkeen tuntuu menevän enemmän kuin tukkaani -astmaatikkona sitä saa muutenkin olla tarkkana, ja varovasti käyttää tuotteita, tosin vuosien saatossa siinä taitaa jo olla aika kehittynyt, että osaa olla henkimättä :) ja onneksi olkoon tuhannesti pikkuriikistä! Ihanaa ja hyvävointista odotusta sinulle <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.