Uskollinen ystävä, jää hyvästi

Lilou's Crush

Tämän päivän olen tiennyt joskus koittavan, mutta en olisi suonut sen jo saapuvan. Uskollinen ystäväni, väsymättä tuhansia kiloja pyykkiä läpi jauhanut sotaratsuni, Siemens The First, nukkui tänään pois. Saappaat jalassa hän päätti vetisen vaelluksensa, yksissä tuumin kuoritakkini kanssa. Uljaasti moottorivikaan, täydelliseen uupumukseen päättyi vuosien yhteinen taival.

Olemme jakaneet yhdessä kolme kotia, koneen täydeltä pyykkiä silkkipuseroista kestovaippoihin. Kertaakaan hän ei valittanut, vaan luotettavasti teki työnsä yli kahdeksan vuotta.

Olen oikeasti aika liikuttunut. End of an era. 

Onneksi torstaina ollaan menossa anoppilaan, ja taitaa mukana matkata aika messevät likapyykkisäkit, uusi kone ei ennättäne vielä toviin. Ensin pitää nääs vertailla, laskeskella ja fiilistellä. Siemens The Second, hänet on hankittava perusteellisin taustatiedoin!

 

PS. Oikeasti pitäisi kasata kirppistavaroita huomista Brunon kirppistä varten. Mutta koita ny, tässä mielentilassa!

Kommentit

Maisukka (Ei varmistettu)

Voi ei. Oma ei niin priima palvelijani hyytyi kuukausi sitten ja meille muutti elämäni kone eli Siemens iq500. Olen niin täysin rakastunut tuohoon koneeseen etten voi kuvitellakaan miltä tuntuu kun hän joskus jättää minut pulaan. Tuota mallia kyllä suosittelen täydestä sydämestäni. Hän on ihan hissukka ja tehokas

Hertta
Lilou's Crush

Hei mahtavaa, sillä jotain iq-sarjan konetta jo kattelin sillä silmällä! Olen kyllä kovasti tykästynyt siemensin kodinkoneisiin!

Pyjama
Pyjamapäiviä

Apua! Meillä on ihan samannäköinen kone. Kovasti ynnään mielessäni, että kuinka vanha. Kahdeksan? Seitsemän? Älä kuole vielä, älä kuole vielä, pliis, älä kuole vielä! Inhoan uusien ostamista, kun yritän tehdä mahdollisimman järkevän ostopäätöksen ja sehän on mahdotonta!

Hertta
Lilou's Crush

Hei lohdutan heti sinua, että et kertakaikkiaan ole VOINUT pestä niin paljoa pyykkiä kuin tämä himopyykkäri täällä! Koneellasi on taatusti vielä edessä pitkä, hyvä elämä :) Meille muuten tulee huomenna uusi Siementäjä. Ah, en malta odottaa, ja pyykkikaappi meinaa jo räjähtää...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.