Uusi ja vallan erinomainen kuivashampoo blondiinoille

Lilou's Crush

Muistatteko, kun ylistin Kloranen kuivashampoota yli kaiken?  Olinpa myös valkkaamassa sitä yhdeksi Trendi Loves -vuoden parhaat kosmetiikat -palkinnon saajaksikin. No mutta kuulkaa, en ylistä enää, en tottavie. Kyse ei kuitenkaan ole tuotteen huonoudesta, vaan meikäläisen huonovointisuudesta: en enää pysty suhauttamaan tuota ainetta kevyimmälläkään otteella ilman välitöntä vatsankeikausreaktiota. Ajatuskin vähän öklöttää.

Kiitos raskaus 2013-2014 tästä kosmetiikkamenetyksestä.

Siirryin siis tyystin aiemmin Kloranen rinnalla käyttämääni Sebastianin Drynamicsiin, johon olin ihastunut testatessani tuotetta (tuosta linkistä voi lukea testikokemuksiani, jos tuote on vieras).  Mainiota kamaa, mutta pullo on harmittavan riistohintainen. Stockmannilla puteli on onneksi kiitettävän usein kantisalessa, josta sitä olen hamstrannut.

Mutta nyt siihen uuteen tuttavuuteeni, joka vei sydämeni jo ekalla kerralla. Sain testattavakseni edullisia Batisten kuiviksia, joita kovasti on kehuttu, ja muistan monen riemuinneen siitä, kun niitä viimein alkoi saada Suomestakin. Ei mikään uusi merkki, siis.  Nyt on minutkin vakuutettu, I'm a believer. Siinä onnistui vaaleille hiuksille tarkoitettu "Dry shampoo light blond", jossa on mukana hitunen vaaleaa sävyä.  Kuivashampoo siis samalla sekä freesaa rasvaista lettiä, että hiukan peittää mahdollista tyvikasvua -just sitä, mikä etenkin raidoitetuissa/vaalennetuissa hiuksissa vähänkin rasvaisena näyttää entistä tummemmalta.

Homma toimii helposti, väristä huolimatta vailla kikkoja: ravistetaan voimakkaasti, suihkutus hiusten tyveen, rivakka hieronta sormenpäillä ja siinä ne on, selkeästi puhtaamman tuntuiset hiukset, ja pienen aavistuksen vaalentunut tyvi. Mikä hämmästyttävintä, testatessani hiukset tuntuivat yllättävän puhtailta vielä seuraavana päivänäkin. leensä pesen hiukset sinä iltana, kun olen aamulla suihkinut kuivashampoota, mutta joskus harvoin käy niin, että venytän pesua viiiiieeeellääää yhden päivän, jolloin tietysti myös aamulla suihke suhisee. Mutta tälläpä kertaa tuona extra-päivän aamuna ei tarvinnutkaan tehdä mitään! Vanhasta tottumuksesta kyllä pikkaisen supsautin, mutta ei olisi ollut tarvetta, tukka oli aikalailla samanlainen kuin edellisen päivän suihkinnan jälkeen. Jee, ja papukaijamerkki tälle pullolle.

PS. Täytyy vielä mainita miedohko tuoksu, sillä siinä, missä monia varmasti Batisten karkkituoksut miellyttävät, osaa ne kauhistuttavat, eli jos olet aiemmin perääntynyt Batistesta tuoksun vuoksi, tätä ehkä tohtii kokeilla, jos ylipäätään tuoksullisia tuotteita voi käyttää

 

 

Kommentit

iidami
Bambino

Mä tykkään kanssa tuosta, se on ollut mun vakkari-kuivashampoo jo pidemmän aikaa. 

Paitsi viime viikolla se oli lähimarketista loppu, ja ostin tilalle Herbal Essencen tuuheuttavaa kuivashampoota, ja hitsi vie, nyt on vakio-kuivashampoolla vahva haastaja!

Hertta
Lilou's Crush

Haa, kiva kuulla pidempään käyttäneen asiantunteva kommentti :) ja hyvä vinkki tuo herbal essence, pistän korvan taa!

Stockholm by me

Mä, Kloranea Cannesin pharmaciesta jo monenmonta vuotta kotiin roudannut, olen kyllä vähän skeptinen tätä kohtaan. Mä olen aikaisemmin kokeillut kolmea eri Batisten kuivashampoota ja rehellisesti sanottua (sori nyt vaan että sanon näin!) en ole kauheasti tykännyt - raju ja yllättänkin pysyvä haju, jotankin vähän halvan tuntuinen tuote ja liiankin stydi tulos. Tiedän että monet vannovat Batisten nimeen, ehkä olen sitten ainoa joka on tätä mieltä..?

Yksi Kloranen kanssa samanhintainen ja hyvä kuivashampoo mitä myös olen ostanut Ranskasta on Rene Furterer:in Naturia Dry Shampoo. Rumahko pullo mutta loistava tulos, vinkiksi vaan :) 

Hertta
Lilou's Crush

Nokun mulla on vähän sama mielikuva ollut, että tehoa on ja tuoksu pysyy (haha, peittää entisen ajan malliin döfikset ;) ja siksi en ennemmin ole tutustunut. Tämä oli kyllä tosi tehokas myös, mutta tuoksu ei vaivannut minua yhtään, ei sellainen esanssinen siis. Mutta tukkia ja makuja on yhtä monta kuin kantajiaankin, eikä kaikesta tartte tykätäkään! Kuulostaa hyvältä tuo vaihtiksesi, kloranen mainitseminen alkoi valitettavasti taas aiheuttamaan pientä pykimisreaktiota :D

Kao Kao

Sopiikohan tuo herkälle iholle? Mä aiemmin ostin aina Biozeliä mut päänahka ilmoitti aika kärkkäästi et "kiitos ei tätä enää". Nyt sit pestään tukkaa joka toinen päivä ja ne välipäivät ollaan rasvalettejä. (Ponnari rules).

Hertta
Lilou's Crush

Voi että, tuohon en kyllä osaa vastata. Itselläni ei ole mitenkään erityisen herkkä päänahka, jotkut tuotteet aiheuttavat sellaista "talihilsettä" (excuse yökötys ;) mutta tästä ei sellaista ainakaan seurannut. Mutta saisitkohan koklata varovasti joltakin tutulta ennenkuin ostaisit itse?

FFFifi
Fitness Führer

Mulle ainakin sopii, olen käyttänyt jo vuosia. Tosin käytän pääasiassa Batisten tuuheuttavaa, ja vaan silloin tällöin tätä.

Perus-Batisteja saa esim. Kicksistä ja Kaubamajasta matkakokoisina, jos ei halua isolla purkilla testata. Tosin pieni maksaa jtn 3 ja iso jtn 6 euroa, että ei se nyt hirveän iso säästö ole :) Eikä blondia eikä tuuheuttavaa saa matkakoossa, valitettavasti, ja ne tavalliset haisee enemmän, ja hajuste taas saattaa aiheuttaa oireita...

Hertta
Lilou's Crush

Hei hyvä vinkki tuo pieni koko! Ja juurikin näin, se tuoksu voi olla yksi herkistäjä. To blondihomma taisi olla kalliimpikin, muuten, tuli vain mieleeni, olisikohan ollut vähän alle 9€. Vai riippuisiko sitten ostopaikasta, täytyypä mulkaista.

Jenniii
Pupulandia

Ei ole Batisten voittanutta! Itsehän en suostu enää mitään muuta käyttämään. :D

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ullatuuuus että on myös sun suosikki :) Saisikohan tätä kohta pinkkinäkin, niin voisit suihkia virkistettä omassa sävyssä :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos vinkistä! Nimimerkillä kuivashampoo hakusessa.

Hertta
Lilou's Crush

Hei toivottavasti tykkäät sinäkin! Ja tosiaan jos nyt jostain syystä tämä ei sovi, nuo kaksi muutakin (sebastian ja klorane) ovat kyllä todella hyviä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.