Uusi otsatukka

Lilou's Crush

Uposen uusi otsatukka on hällä.

Paljastetaan pölhö totuus...

...raadollisine todisteineen

Kuinka hupsu voi aikuinen nainen ollakaan :) Onneksi Asoksella on palautusoikeus, ihan ei napakympiksi tätä turhaketta voi parhaalla tahdollakaan kutsua.  Ei, vaikka kampaajani on kieltänyt minulta ehdottomasti aidon otsiksen leikkuuttamisen. Mutta hauskaa oli, ja nyt naama näyttää ihan kaljulta.

 

Winge eli wig fringe Hershesons, Asokselta.

Kommentit

MillaH (Ei varmistettu)

Mä oon aina miettinyt miltä noi otsislisäkkeet näyttää! Näköjään ei kovin luonnolliselta. :P

millamainen.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

MillaH, et olis voinut oikeampaan osua :D Tosin täytyy sanoa, että jos väri olisi ollut enemmän tuhkansävyinen, tarkalla asettelulla olisi voinut hämätä -nyt vain länttäsin härpättimen päähän.

MariaR

Menin hetken lankaan vielä värikuvankin kohdalla! :D Otsis sopis sulle kivasti. :)

Hertta
Lilou's Crush

MariaR, hihii, voi kun jos ois oma, se asettuis noin hillitysti. Kokemuksen perusteella se on semmoinen "Shawn the Sheep"-syherö. Huoh.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Hassu-Hertta! Täydet pisteet kokeilualttiudesta!

Vimps (Ei varmistettu)

No voi ääh! Innostuin jo, että sullakin on otsis! Mutta kannattaisin kyllä enemmän todellista eikä tuollaista tekotapausta!

Sun parturi on väärässä.

Hertta
Lilou's Crush

Jenna, :D

 

Vimps, voi jos mun tukka ois kun sun tukka niin saksisin het vaikka itse! Mutta mun tukka on lyhyenä lampaansaparo, joten pakko totella kampaajaa. Testattu on (valitettavasti :D)

NinaVee
Väreilyjä

Eka kuva on tosi kaunis, otsis kyllä sopisi sulle.

Mä saan huomenna ihan uuden tukan. Jei! Tilauksessa pitkät ja paksut, suapa nähä...

Chica rubia (Ei varmistettu)

Tosi kiva hiusmalli, jos siis olisi ollut oikea. Oletko kokeillut hiustesi (lue otsatukan) kesyttämiseen suoristusrautoja? Minulla on itselläni aivan piikkisuora ja luikas tukka ja noilla saan tukkaan muotoja. Ehkä toimisi toiseenkin suuntaan?

Hertta
Lilou's Crush

NinaVee, oioioi, kuulostaa hyvältä! Kuvia sitten :)

 

Chica rubia, hyvinkin toimisi tuo, olisikin ainoa tapa, jolla siitä saisi sievän. Ongelmana on enemminkin oma laiskuus, kun en jaksa aina pesun jälkeen suoristella (siihen kypsähdin viimeksi, ja kun tukka meni vähän huonoon kuntoonkin kuumaraudasta). mutta toimii siis! Ehkä joskus saan vielä itsestäni tuon verran irti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.