Uusia mukavuusvaatteita

Lilou's Crush

Terkkuja Lahdesta, kuomeliinit!

Nappasin äkkiä ennen mummulaan lähtöä kuvat eilen postista noutamistani Henkan paketin antimista, jotka oli ihan pakko saada heti tänään päälle. Päivä-nasu siis pitkästä aikaa.

Se parka, jee, se on just eikä melkein. Pitkä, kivoja yksityiskohtia, mutta ei liikaa bling-blingiä. Suloisinta on pehmoisa, lämmin pilevuori. Ihan nappi syysviimoihin.

Toinen paketin oma juttu oli tällainen villa-asia.  Ensikosketus tähän oli aivan kamala haju. Hyvin niittytuore, pesemätön lammas.  Bää. Hrrr. Jaiks.

Lykkäsin mekon samantien villapesuun hyvälta tuoksuvan huuhteluaineen kera, ja tuo onneksi nieli puolet hajuista. Voimakkaahkon villantuoksun kanssa on helpompi elää, ja muuten vaate on oikea syyskömpimys, tässä taidan viettää kuluvan vuodenajan.

 

Farkkuleggarit Vila, buutsit Carvela, villamekko ja parka H&M Trend

 

Kommentit

kolmas

Hajusta huolimatta huippukaunis neule!

Hertta
Lilou's Crush

Henriikka,  Kiitos! Ja pysyypä tungettelijat etäällä ;) Ei vaan, ei tämä kyllä onneksi enää haise, mutta olisitpa nähnyt ilmeeni, kun avasin muovipussin :D

Jenna (Ei varmistettu)

Ihana takki - pidän tuosta karvakauluksesta todella paljon :)

http://dreaminglifeaway.com/

X

Tilasin itselleni myös saman takin, mutta oli mielestäni reilusti isompi mitä normaalisti, eli palautukseen lähti?! Tilasitko reilusti pienemmän koon?

Hertta
Lilou's Crush

Jenna, kiitos :) Tuon karvan saa irtikin, sekin on kiva lisä, jos takkia käyttää ilman vuorta lämpimämmillä säillä.

 

Midega, no voi harmi! Eikö kiristysnyörittely auttanut?  Itse tilasin ihan normikokoni kun olin ajatellutkin, että malli on reiluksi tarkoitettu ja semmoinen oli haussa, että villapaitakerrokset mahtuu. Ainoa, mihin taas itse kiinnitin huomiotani, oli että hihat olivat aika naftin mittaiset, joskin onneksi kuitenkin tarpeeksi pitkät.

http://helmiasioille.wordpress.com (Ei varmistettu)

Onnistuit poimimaan juuri ne kaksi asiaa joita myös itse himoitsin uudesta kuvastosta :) Jäin mattimyöhäisenä ilman parkaa (yhyyyy!), mutta sentään tuon haisevan lampaan ehdin nappamaan :D näyttää kivalta, omani on vielä matkan varrella.

Hertta
Lilou's Crush

Voi älä huoli, itsekin luulin, että meni sivu suun, kun en heti nettiin takin ilmestyttyä sitä tilannut, ja myytiin loppuun. Meni pari päivää, ja sitten niitä taas sai :)

X

Eipä auttanut joo :/ Normaalisti H&M ovat itselläni kokoa 38 ja tilasin tämä jo muutenkin koon alaspäin, mutta hihat olivat tosi pitkät ja hartioista tosi leveä. Meinasin hukkua takkiin ja totesin että jopa koko 34 ei auttaisi. Oli toi 36 nimittäin niin iso :( Harmi kun muuten on tosi nätti takki ja sopii sinulle tosi hyvin. 

Hertta
Lilou's Crush

Mindega, hihi, ja minä kun valitin että hihat oli niukan mittaiset :D Näin me ollaan eri mallisia. Mutta onneksi nyt on tosi hyvät ajat parkojen etsimiseen, eli varmasti löytyy just sulle ihana!

prefecta
Hieno päivä

Himotti tuo sama neule, mutta päädyin olemaan hankkimatta kun musta tuntuu, ettei se taas mahtuis minkään takin alle. Teillä gasellijalkaisilla se näyttää kyllä tosi hyvältä!!

Vierailija (Ei varmistettu)

helouu. noita parkoja on taas tullut nettikauppaa, joku haikaili sen perään.. sitä piti kysyä, että meneekö tuo parkatakki myös talvella vai onko vaan ohut vuori??

Hertta
Lilou's Crush

Prefecta, tässä haasteena on hihojen paksuuden lisäksi myös vajaamittaisuus; tiukan hihan sisällä menee "mykyyn" joka on rai-vos-tut-ta-vaa.

 

Vieralija, ajattelinkin, taitaa olla aika hitti tuote. Luulen, että tuo menee tuossa vielä +5-nollan tienovilla, mutta ei pakkasilla. Ainakaan siis mulla, olen vilukissa!

NinaVee
Väreilyjä

Mä tilasin myös tuon saman neuleen, tosin saan sen vasta muutaman viikon päästä. Pisteleekö se sua? Mua kun tuppaa pistelemään kaikki (edullinen) villa. Tilasin neuleen silti kokeiluun, on se niin ihana!

Ja noi DAYn uuden malliston jutut, oih ja voih, ja sit noi T Wang -malliston neuleet on täydellisen näköisiä. Meillä on niin samanlainen maku ettei mun kannata käydä täällä sun blogissa ollenkaan. Tulee liikaa houkutuksia. :)

Hertta
Lilou's Crush

Ninoska, mä pidän tuommoisissa aina melkein alla toista paitaa, eli silloin ei ainakaan pistele. Ja ihanaa kun jaat mun kuolauskohteet, nyt kun tulis vielä se lottopotti, eiks je!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Oih ihana asu! :) Löysin sun blogin ekaa kertaa ja oon aivan koukkuuntunu! Kivoja juttuja :) :)

http://dejiss.blogspot.com

Hertta
Lilou's Crush

Moikka Maria, ja kiva kun löysit tänne :) Täytyy tietysti tulla vastavierailulle :)

Hertta
Lilou's Crush

Moikka Maria, ja kiva kun löysit tänne :) Täytyy tietysti tulla vastavierailulle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.