Uutta punaa ja pulleutta

Lilou's Crush

Niin kivaan pariin kosmetiikkauutuuteen olen tutustunut, että lauantai-illan ratoksi ajattelin niistä vinkata. 

Tykkään kovasti pinkeistä huulipunista, eniten sellaisista lämpimän pinkeistä. Ja kirkkaista. Tuntuvat valaisevan nassua tehokkaammin kuin mikään valovoide, ja helpomminkin tietysti. Lorealin huuliluikku Collection Exclusive By Blake sävyssä Blake's Delicate Rose on hyvä esimerkki tällaisesta. Voisi ehkä olla hitusen kosteuttavampi omaan mieltymykseeni, mutta sävy on aivan ihana. 

Balmainin tuuheuttavaa tukkasuihketta kokeilin vailla mitään ennakko-odotuksia. Jumankekka, sehän oli loistavaa kamaa, toimi mainiosti sellaisenaan, kun kiharoiden alla ei ollut mitään muuta muotoilutuotetta kuin kuumasuoja.

Tämä ei ollut niin puuterista kuin kuivashampoo, jotka jytkyimmillään ovat aikamoisia jauhoseoksia, eikä kastelevaa, kuten moni muu kokeilemani tuuheutussuihke. Kuulin muuten kaverilta, että ovat kantistarjouksessa Stokkalla, tämän innoittamana voisin tutustua sarjaan laajemminkin

 

Tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit

SuviM (Ei varmistettu)

Hei! Balmainin suolasuihke on myös huippu. Milloinkohan tuo uusi tuuheuttava spray saapuu kauppoihin..? Odotan innolla, että pääsen testaamaan :)

Hertta
Lilou's Crush

Sitä on kyllä tosiaan testattava ensi tilassa, olen kuullutkin, että on tosi hyvää! Ja ai jahas, tämäkö ei vielä ollut! Ajattelin itsekin kipittää ostoksille, mitäs nyt :D Tuskin ainakaan siis kauaa menee enää, kun jo lahjakassiinkin päätyi :) Pidetääs silmät auki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.