Väärä naama

Lilou's Crush

"Olin ihan että WHAAAAT""...

Onneksi on serkkuja, jotka postittavat sen aidon ja oikean naamataulun vauvaa naurattamaan. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Neljä vuotta sitten sai nuo molemmat ja vielä yhden sinisen. Ensimmäisessä neuvolassa sai tuon perusnaaman ja jossain vaiheessa sitten kehityksen mukaan seuraavat kaksi. Olisko teillä käynyt neuvolantädillä virhe?;)

Hertta
Lilou's Crush

Ooh mitä luksusta teillä :) Meidän Täti kertoi, että meidän neuvolasta oli loppu perusnaamat, ja hänellä oli vain tämä moderni versio. Kävisi kyllä logiikkaan, että kehityksen mukaan tulisi lisää yksityiskohtia nassuun!

Miia/Helsinki Chic (Ei varmistettu) http://helchic.blogspot.fi/

Oho! Ei pitäisi tällaista perinnettä mennä muuttamaan.

Hertta
Lilou's Crush

Sas muuta. Why fix when it ain't broken :) Onneksi facebookissa kamut kertoi, että vielä näitä klassikoita saa, mikälie homma meidän neuvolassa onkin sitten näiden kanssa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Meillä saatiin myös 2012 loppuvuodesta molemmat, onneksi, sillä tuo nalle ei minuakaan ilahduttanut. Aito ja oikea sen olla pitää!

Myöhemmin tuli sitten pyöräilevä nalle leppäkerttu, joista leppis toimii tällä hetkellä pottalukemisena =D

Hertta
Lilou's Crush

Me odotellaan sitten siis leppäkerttua pian! Tuo nalle meni jo paperinkeräykseen. Jääköhän tässä nyt pieneltä jokin kehitysvaihe väliin :)

Silli (Ei varmistettu)

Mekin saatiin 2011 molemmat. Käsitin, että olivat juuri vaihtumassa... Laitoin esille tuon vanhemman, kun tuo uusi versio ei oikein miellyttänyt, jolloin myös raskaana ollut ystäväni kysyi etteikö neuvolasta annettu meille sitä uutta.(sävyyn: miten takapajuista) Muistin tänä kesänä viimein irrottaa sen hymynaaman kylppärinseinästä :D

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä siis, uusi ei vain miellyttänyt ollenkaan. Ellen ihan väärin muista, vanhimmallakin pikkuveljelläni on ollut tuo hymynassu, omaani en luonnollisesti muista :) Ja mikäs siinä on aikuistenkin tuota katsella, tuo vähän pirteyttä aamuihin virnistellessään, että miksi suotta irrotit :D

LTL-Anna
Loving These Looks

Me ei olla saatu kumpaakaan, loppuneet ovat, olen hieman katkera!

Hertta
Lilou's Crush

Oi oi, syystäkin olet! Mistäs me nyt teille nassu saadaan?!

LTL-Anna
Loving These Looks

Sanoppa se! Nämä vanhemmat versiot taitavat kohta olla keräilyharvinaisuus!

Nina Enroth

Joo minäkin olin ihan pettynyt!!! Sama naama + pari sitten vanhempana käyttöön otettavaa versiota. 

Hertta
Lilou's Crush

Vahvassa istuu tällaiset nostalgiajutut :) Onko ne mistään kotoisin ne seuraavat versiot?

Nina Enroth

Samaa sarjaa selkeästi. Otetaan kakkonen käyttöön tällä viikolla, kun seitsemän kuukautta tulee täyteen (ja toi edellinen on jo ihan rikki riivitty).

Majmuss (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/magicpoks/

Järkytyin! Miksi kaikki pitää muuttaa? Hymynaaman kuuluu pysyä entisellään! Musta tulee isona niin sellanen valittaja-mummo, jonka mielestä ennen oli kaikki paremmin :D Apua!

Hertta
Lilou's Crush

Nimenomaan :D Ja markka-aikaan kaikki oli halpaa ja ja ja ja...

Tiiu. (Ei varmistettu)

Kyllä me vielä heinäkuun alussa Helsingissä saatiin tuo vanha nassu. Ja se naurattaa meidän kaksikuista ihan valtavasti. Meillä terveydenhoitaja oli tosin leikannut tuon mainoksen alareunasta valmiiksi pois - en tiennytkään että nassu on Nestlen sponssaama :O

Hertta
Lilou's Crush

Höh, meillä on varmaan ollut aikamoinen vauvabuumi sitten näillä nurkilla, mutta kiva siis, että teille kotiutui vielä tuo vanha kunnon nassukaveri :) Minäkin leikkasin mainososion irti, harva tosiaan tietää Nestle-yhteyttä klassikkonaaman kanssa!

Eipä tuota kovin vaikeaa ole itse maalata jos haluaa :) mutta onpa tosiaan outoa kun kaikki pitää aina uudistaa.

 

Hertta
Lilou's Crush

Totta, ei olisi kovin vaikeaa! Mutta ai että sitä on saamaton kaiken muun pikku säädön keskellä :) Onneksi serkkuni oli niin kiltti, että mitään ilmoittamatta oli lähettänyt meidän tytölle tämän!

Just muutama päivä sitten googlasin, että mistä noita hymynaamoja saa! Nyt alkoi jännittämään, ettei vaan saataisi tuollaista uutta. Onneksi isäni hamstraa kummallisia asioita ja luultavasti minun 30-vuotta vanha hymynaama on mökin huussin seinällä, joten ainakin siellä sitä saa ihastella :D

 

Hertta
Lilou's Crush

Hei olen ihan kade, että teillä on varmasti tallessa kaikkea sinun lapsuudestasi muistuttavaa! Minulla ei ole oikeastaan mitään, mikä usein harmittaa. Lelut kiersi sisaruksille ja siitä serkuille ja hajosikin matkan varrella, ja meillä ei oikein arkistoitu muistokapseleihin mitään. Itse säästän pikkiriikeille ainakin muutamia pieniä vaatteita, neuvolakorttia ja sen sellaista, ihan vain koska se on jotenkin liikuttavaa :) 

(siellä huussissa on varppina hyvä meininki ponnistella ;)

Tähän hamstraamiseen liittyy se olennaisesti, että täysin kummallisia asioita on säästetty ja sitten taas esim. hyvin iso osa leluistani on viety Neuvostoliittoon niitä enemmän tarvitseville. Ihan kiva sinänsä, mutta sitä yhtä My Little Ponya kaipaisin ;) Toisaalta äitini löysi juuri upean froteehaalarin minun äitiyspakkauksestani, joka on kyllä hyvin liikkis!

Hertta
Lilou's Crush

Hei nyt muistan, meiltä lähti kanssa isot kasat, mutta Bulgariaan, jonne äiti ja iskä teki kahden hengen toivioretkiä auttamaan vähäosaisia. Sinne matkasi myös muutama Lada, pesukone, talvivaatteita ja tietty tavallisia vaatteita ja käyttötavaraa. Sekä sähkölämmittimiä. Mulla on muuten kanssa kateissa yksi ihana heppa, voi että kun sen vielä joskus hyppysiini saisin. 

Meillä oli pitkään käytössä jokaisen lapsen äitiyspakkauksen "matopussit" eli siis makuupussit. Mulla oli sellainen villahuopa, mutta pikkuveljillä jo vetskarillisia täkkejä, kuten nykyään on.

Taimi (Ei varmistettu)

Me saimme kaksi vuotta sitten neuvolasta muistaakseni 3 tai 4 erilaista kuvaa ja mielestäni niissä oli jonkinmoiset selostukset kyseisestä kasvuvaiheesta kääntöpuolella/kuvan alla. Eka oli juuri tuo klassikkohymynaama ja sen jälkeiseen "vaiheeseen" tuli sitten tämä uudempi, meillä Pallinaamaksi kutsuttu lärvi. Meidän vauvalla Pallinaama oli alusta asti paaaljon suositumpi kuin tuo vanhempien makuun paremmin iskevä perusnaama. Ikäkausia en nyt muista, mutta ymmärtääkseni tuon rumiluksen ei ollut tarkoitus korvata vanhaa mallia. Tai sitten muistan kaiken ihan väärin...

Hertta
Lilou's Crush

Pallinaama :D :D :D 

Mun on pakko pureutua tähän juttuun kuun lopun neuvolareissulla. Ja mä onneton heitin Pallinaaman roskiin!

Nata - White Trash Disease

Siis mistä ihmeestä te oikein puhutte?? :D

Hertta
Lilou's Crush

Me ollaan mammat kato ihan naamat :D Ei vainen, tuo alempi hymynaama on siis klassikko, jonka saa vauvalle neuvolasta. Ne rakastaa sitä (moni naama on saanut hymyn ennenkuin vanhemmat...) Ja nyt sain tuollaisen epäuskottavan nallen (?) pään kun neuvolatädin mukaan homma on muuttunut. Buu!

Hattis (Ei varmistettu)

Yäk, me saatiin kans tuo rumilus kesäkuussa syntyneelle tytöllemme. Roskiin (tarkalleen ottaen paperinkeräykseen...) lensi! Harmitti ihan vietävästi, kun ei saatu klassikkoversiota. Mutta onneksi sitten jostain pankista tuli vauvalle kosiskelukirje ja sen mukana iso hymynaama-tarra. Tosin äititomppeli liimasi sen eka ylösalaisin ja vauva joutui hetken ihmettelemään surunaamaa...

Elkku80 (Ei varmistettu)

Me saatiin joulukuussa Helsingissä vain tuo uudempi. En osannut edes ajatella, että olisi pitänyt saada se vanhempikin. No poika tykkäsi tuosta uudesta ihan älyttömästi. Ja vanhemmat ei edelleenkään ole päässeet yksimielisyyteen siitä, onko se nalle vai peikkopoika.

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu) http://laura.minityyli.fi/

Mäkin ruinasin (ekasta, jee!) neuvolasta tänään tommosen "vanhan naaman".

SanskuLevis (Ei varmistettu)

Se kuva kehittää vauvojen silmiä. Se peruskuva on vaan paras koska vauveleiden näkö ei ole kehittynyt näkemään yksityiskohtia. Ja väreillä on väliä myös näönkehityksessä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.