Vaatekaappiin muuttaneet naiset, Just Female ja Second Female

Lilou's Crush

 

Vaatekaappiini on viimeisen vuoden aikana hiipinyt uusi brändi, Just Female. Just Female ja kaksoissisarmerkkinsä Second Female on tanskalainen, jo vuonna 2000 perustettu, hiukan Selected-henkinen brändi.  Merkin perustaja kuvailee tuotoksiaan hienostuneeksi, rennoksi mallistoksi skandinaavisella ripauksella, ja aikalailla siten sen itsekin miellän. Hinnat ovat jotakuinkin samalla tasolla kuin tuossa verrokissani Selectedissä. Jotain samaa henkeä löydän myös Designers Remix Collectionissa ja 2nd Dayssä. Tanskalaista vibaa siis.

 

Lempparilöytöni Just Femalelta

Ylemmän kuvan kollaasin vaatteet ovat sellaisia, että jokaisen voisin vaatekaappiini ottaa, ja löytäisin sopivia juttuja niihin yhdisteltäviksi. Olen ollut kaiken kaikkiaan tyytyväinen vaatteiden istuvuuteen ja omat hankintani ovat osoittautuneet myös käyttöä kestäviksi, joten siksipä ajattelin, että tässä on vinkki jaettavaksi, kun taas kerran bongailin hyviä mekkoehdokkaita.

Oma ehdoton suosikkini ja eniten käyttöä saanut vaatekappale tähän mennessä on tuo alemmassa kuvassa näkyvä, hiukan cocoon-mallinen harmaasävyinen villakangastakki. Merkillä on kieltämättä aika paljon sellaistakin, joka silmääni ei miellytä, mutta todella usein huomaan löytäväni simppeleitä trikoomekkoja tai jonkun jujun omaavia pöksyjä ja neuleita juuri näiltä Female-merkeiltä.

Omat suosikkini olen hankkinut Asoksen ja Nellyn valikoimasta. Suoraan verkkokauppojen "Female-valikoimiin" pääset alta, jos näyttää omanhenkiseltä (tähdellä merkityt mainoslinkkejä):

Nelly*

Zalando

Just Femalen omat sivut

Bootz*

Just Femalella ja Second Femalella on kolme omaa liikettä; kaksi Tanskassa ja yksi Hollannissa, mutta verkkokaupat ovat vasta tuoneet merkin meikäläisenkin hyppysiin. Just nyt koetan kovasti vastustaa mustan, silkkihihaisen bomberin hankintaa, vaikka se aletuotteena korvaani kuiskutteleekin sulosanoja :) Katsotaan, kuinka sitkeäksi osaan sen suhteen heittäytyä.

Tähdellä merkityt Bootzin ja Nellyn linkit ovat siis mainoslinkkejä, mikä tarkoittaa sitä, että  jos teet löytöjä ja päädyt kassalle niiden kautta, saatan saada pienen palkkion verkkokaupalta. Mutta jos törmäätte siihen bomberiin, jättäkää se hyllyyn,  jooooko :)

 

Kommentit

Krisu (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Ihana tuo takkisi viimeisessä kuvassa, samanlainen olisi kovasti hakusessa. :) Huomasin muuten, että tuo Booztin linkki ei näytä vievän oikealle sivustolle vaan Nellyyn.

J / World by J (Ei varmistettu) http://worldbyj.blogspot.fi

En ole koskaan kuullutkaan merkistä, kiitos vinkistä! Ihania mekkoja ja rentoja yläosia! Täytyypä katsoa sivuja vielä tarkemmin (vaarallista) :)
xx J

Hertta
Lilou's Crush

Krisu, takki on kyllä ollut erihyvä; en itse ole oikein villakangastakkinaisia, mutta tämä on ihan just nappi. Pidän alla vähän viileämmillä keleillä sellaista ihan ohutta untsikkaa, ai että, sitten kyllä tarkenee :) Ja kiitos kovasti,korjasin linkin! Harmi, että Booztissa just tuo takki oli vielä linkkiä tehdessä puoleen hintaan, ja myytiin loppuun nyt kun kävin korjaamassa!

 

J, vaarallista, nimenomaan! olen käyttänyt vain mekkoja viimeiset pari viikkoa, ja koska niitä on vain muutama, alkavat kyllästyttää tässä joka-toinen-päivä-mustaa-joka-toinen-harmaata, ja tuo raitainen kovasti houkuttelisi :)

 

Papyli, oiiii muistan sen fiiliksen, kun pääsi niistä (itselläni iänikuisista) raskaus- ja imetysajan vaatteista uutukaisiin :) Ja jos maltat odottaa kesään asti, aleapajatkin voi olla mieluisat :)

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä onko Selectedin hinnat nousseet mutta ainakin tuolla Zalandon sivuilla hinnat on kauheet :0

StyleC (Ei varmistettu) Http://tyylicasual.blogspot.fi

Ihan uusi tuttavuus tämä merkki, etenkin tuo yläkuvan raitamekko olisi aika houkutteleva... Mun blogissa olisi sulle muuten haaste :)

Leenu (Ei varmistettu)

Bulevardin Delly myy noita merkkejä. Tosin valikoima on aika pieni kun liikekin on pieni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja vaatteita, kiitos vinkistä!

-bee

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.