Vaatteet levällään

Lilou's Crush

Voi kun tähän viikonloppuun saisi päivän, tai vaikka kaksi, lisää. Remontti- ja sisustuspuuhat loikkasi taas eteenpäin: alakerran väliovet saivat maalia pintaansa, seinille kiipesi tauluja ja viisitoista vuotta oikeaa kotia odottanut mumman ompelupöytä löysi viimein paikkansa. Nyt on kotoisampi olo, ja ympärillä näyttää tosi paljon paremmalta. Pienistä (joskin suuritöisistä) hommista on paljon kiinni.

Kaikki kiva tuntuu nyt pakkautuneen tähän viikonloppuun, ei malttaisi ollenkaan lopettaa puuhastelua ja aloittaa arkea. Remppahommien lisäksi tehtiin tytön kanssa toiveretki naapurikaupunginosan kirjastoon, eilen kekkeröitiin kummitytön luona, saunottiin yömyöhälle ja tänään ajeltiin paapan luokse veljen kanssa viettämään kivaa päivää.

Kuvassa tämän päivän isoisävierailuasu, ihan levällään, juuri ennen lähtöä ikuistettuna, arvasin, että päällä en ennätä siitä kuvaa nappaamaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä ihana karvaturri siinä nokottaa?

Hertta
Lilou's Crush

Karvaturri on Vilan karvaliivi :) keinokarvoitusta, mutta silti hurjan lämmin. Oikeanlaiseen sisareensa on kuitenkin tullut siinä, että melkoinen karvanlähtöaika ympäri vuoden...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana neule! Mistä se on?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Se on ihan uposen uusi, tai siis kaksi viikkoa vanha, H&M:stä. Ostin Hki:sta Forumin Henkasta :)

Tyyne
Sukat makkaralla

Kivalta näyttää! Minä toin juuri myös Ameriikasta valkean (teko)turkisliivin, ihania ovat just nyt :)

Hertta
Lilou's Crush

Oo, mää oon kun ameriikan hetelmä siis tuon kanssa! Tämä yksilö on iältään joko 1 tai 2 vuotta, en millään meinaa muistaa. Aina silloin tällöin tulee pakottava tarve kaivaa se esiin, onneksi en ole laittanut kirppukasaan :)

Tyyne
Sukat makkaralla

No olet! ;) Minusta noita näkyi nimittäin yllättävän paljonkin siellä kauppojen henkareissa... ei missään nimessä siis kirppiskamaa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.