Vain parasta pilteille

Lilou's Crush

Kaikki alle puolivuotiaan vauvan vanhemmat, huomio! Joka toinen lapsi saa lättäpään. Ethän halua omasi olevan toinen heistä? Parilla kympillä voit ostaa pipon, joka asettelee pienokaisen pään optimaaliseen asentoon, kauneimman mahdollisimman kuulan aikaansaamiseksi.

Entä vältättekö vesipesuja, ja huolehditte pääsääntöisesti pienokaisenne pyrstöpuolesta "vaipseilla". Hytiseekö pilttinne viileän liinan kosketuksesta? Nyt voit jättää tämän ikävyyden menneisyyteen sähkökäyttöisellä kosteuspyyhkeenlämmittimellä!

Kyllä kylvettäjä on mukavuutensa ansainnut. Imukupeilla kiinnittyvä pehmuste suojaa kyynärpäitä ja vaahtomuovinen pingviini estää polvien kolotukset juuri kylpyhetkillä.

Mikäli haluat tietää vielä lisää elämästä (ja kaikista välttämättömistä tarvikkeista) pienokaisen kanssa, osallistu koulutushetkeen. Pääset myös pitämän sylissäsi aitoa vauvanukkea.

 

 

translation:

shopping diapers.

Kommentit

Koirankorvilla

Voi Ameriikka, mitkä naurut tarjosit! :DD 

Tosin tuli mulle tästä asiaakin mieleen: Siskoni sai vasta poikalapsen ja pian juhlitaan tämän tulevan kummipoikani nimiäisiä. Millaisia lahjoja teidän perheessä on eniten arvostettu? Kummilusikat tai korukauppojen kastemallistot eivät ole oikein mun, eivätkä myöskään vauvan perheen juttu. Toisaalta mitään äärikäytännöllistä (lue: vaipat) en missään nimessä halua antaa. Mahdoton tehtävä(kö?)! Yhden sun vinkin toteutinkin jo aikaisemmin: sisko sai Söpö-imetysliinan ja on ollut tosi tyytyväinen!

Kaikki lahjavinkit on tervetulleita!

Piipo79

Ruskovillan silkkimyssy on aivan huippu lahjaidea jollei heillä jo ole! Mulla ollut käytössä jo kahdella lapsella ja sopiva tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ei liian kuuma mutta kuitenkin lämmin!

Piipo79

Kyllä äideille luodaan tarpeita. Ekan lapsen kanssa haksahdin ostamaan mm. moottoroidun sitterin (ei ollut käyttöä) ja vaipparoskiksen (haisee ne vaipat silti ja tuolla se on varastossa nyt kun kätevämpää laittaa kakkavaipat pikkupussiin ja kiikuttaa pois haisemasta päivittäin).

Hertta
Lilou's Crush

Näinpä. Onneksi osa on ihan oikeastikin näppäriä, vaikka ei ihan ehkä välttämättömiä -edelleen vähän kaivelee, että en muistanut imetyssuojien olemassaoloa (siis sen huivin, ei niiden tissilappujen)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisimmeko saada myös hajustettuja vaippoja, jotka peittävät alleen vaippaan tulevan tavaran aromit, jotta pilttiä ei nolostuttaisi, jos hätä yllättää sosiaalisessa tilanteessa :D Pelottavaa kyllä, ehkä nuokin on jo keksitty...

Vierailija (Ei varmistettu)

On ne keksitty, ostin hajustettuja vaippoja Venäjällä :D Mutta se tuotos haisee tosin entistä pahemmalle hajustetussa vaipassa...

Vierailija (Ei varmistettu)

OMG :D

I May Say (Ei varmistettu)

Hih ja apua! :-) Mä aina unohdan kaikki amerikkalaiset älyttömyydet!
Ei se tyhmä ole, joka tarjoaa älyttömiä, vaan se joka ostaa niitä. Hah!
Ja hei, kyllä niitä hajustettuja vaippojakin on! Tietty! ;-)
Älyttömän kivaa lomaa!

SanniJ (Ei varmistettu)

Jee siellä ollaan perillä ja lomatunnelmissa. Hetken ajattelin että joko se on ihan seonnut kun tätä läksin lukemaan ;) Ihanaa lomaa ja paljon erilailla avartavia hetkiä sinne rapakon taakse.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olispa täällä neuvola tai lääkärit osannut kertoa tuollaisesta myssystä. Terveisin reilun vuoden ikäisen lättäpään äiti :(

Irene / Mutsie (Ei varmistettu) http://mutsie.bellablogit.fi/

Ei hitsit, tuon pipon kohdalla vielä mietin että ai tuollainenkin pitää hankkia, mutta sitten ymmärsin yskän :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.