Valaistus

Lilou's Crush

Oli Synkkä ja Myrskyisä Yö...

Niin muuten oli. Aivan koiranilma. Ajelin eilen kotiin kaupasta, ja onneksi olen pimeällä ihan kärppänä ratissa, sillä monen monta tummapukuista, heijastimetonta henkilöä ylitti teitä, milloin suojatieltä, milloin ihan tuost noi vaan mistä sattuu.

Taisin heijastimista viime vuonna syyspimeillä kirjoitella, mutta nyt vien homman kuulkaa ihan nextille levelille tässä perheessä.  Oppi tuli tuosta koulutietä kulkevilta fiksusti varustetuilta pikkuisilta: ratin takaa nimittäin huomasin, että tavalliset heijastimetkaan eivät meinaa oikein suhmuraisella säällä erottua aivan kunnolla, mutta ledivalo puskee kyllä läpi. Näitä aiemmin olen nähnyt vain talvipyöräilijöillä, vaikka mikään uusi juttu ei takuuvarmasti olekaan, sillä eka ledi vilkutteli omassa fillarissanikin jo kymmenen vuotta sitten, ainakin.

Ostin siis tänään ledivalot niin tyttöselle reppuun kiinnitettäväksi (vihreän), Paapalle kävelylenkkejä turvaamaan ja meidän sysimustiin rattaisiin runkoon kiinnitettäväksi. Tytön ja Paapan mallit kiinnittyvät klipsulla, ja rattaissa on tuollainen kumilenkki, joka suljetaan magneetilla.

Lämmin suositus: nämä omat ostin Claes Ohlsonilta (nuo klipsut olivat tarjouksessa 2kpl 9,99 ja tuo magneettihomma muistaakseni 5€). Että ei ole henki hinnasta kiinni!

 

PS: vähän hymyilytti tuo vika lause, kun pompsahti julkaistessa tuo IF:in luksusheijastinsysteemimainos tuohon päälle ;)

 

Kommentit

Nuo led-valoklipsit ovat kätevät myös koiran valjaisiin kiinnitettynä, voin suositella kaikille koiranomistajille. Itse vieläkin ihmettelen, kuinka useat ulkoiluvaatteiden valmistajat eivät lisää minkäänlaisia heijastinkuviointeja vaatteisiin tai kenkiin, vaikka se olisi paras tapa huolehtia, että kaikilla olisi edes jonkinlaista heijastinta päällä.

Hertta
Lilou's Crush

Totta! Tämähän olikin hyvä ajatus, taidan hankkia kummikoiralleni, ellei tällö jo kenties olekin jo!

lastenvaatteissakin heijastinten määrä vaihtelee tosi paljon. Osassa on hurjan hyvin, ja toisissa ihan surkeat. Urheiluvaatteista aikuisilla taitaa melkein löytyä ainoat ainakin minulla! Siis jos ei lasketa itse kiinnitettyjä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.