Vapaaherratar

Lilou's Crush

Kuva vuosi sitten ja kuva viime viikonlopulta. 

Sinne hujahti, äitiysloma! Tänään pienet kädet läpsyttelivät minut hereille ensimmäistä kertaa vapaalta, ei lomalta. Minne meni kymmenen kuukautta? Jonnekin se hujahti, mutta ei edes viheltänyt mennessään vaan ihan salakavalasti vain katosi.

Onhan tässä tapahtunut kaikenlaista, eli ei ihmekään, että perässä ei päivissä pysy. Viimepäivien sattumuksistakin voisin täyttää muutaman sivun vauvakirjaa, ellen olisi niin kovin surkea siinä hommassa. Maailma pyörii ympyrää, mutta meillä eletään vielä hetki siinä Kovin Tärkeiden Asioiden Kuplassa: mikä voisi olla kiinnostavampaa kuin kymmenet ensimmäiset kerrat:  viikonloppuna odotettujen ensimmäisten terävien hampaiden ilmestyminen, tänään Monnisen ensimmäinen siirtymä konttaamalla ja ensimmäinen terassilla möllöttely ynnä muuta ynnä muuta.

No, hassuttelut sikseen, vaikka on niissä totuuden siemenkin. Ihan pelkkää vauvakuplaa elo ei ole toki ollut, omia projekteja ja puuhaa remontissa sun muussa on riittänyt vauvaeloa tasapainottamaan. Vakaista aikomuksistani huolimatta en silti en edelleenkään ole oppinut täysin käyttämään kaikkia kamerani hienouksia, ymmärrä riittävästi sijoittamisesta enkä ole onnistunut varaamaan kirppispöytää, mitkä asetin ikäänkuin äitiysloma-ajan tavoitteiksi. Ehtiihän noita, tässä ollaan nyt jatkoajalla. Olen todella nauttinut tästä äitiyslomasta ja onnellinen siitä, että vielä on hetken aikaa mahdollista olla kotosalla nauttimassa näistä päivistä. Jossain tuolla siintää arki ja uudet kujeet, siitäkin tulee kivaa, sitten kun on sen aika!

Mutta terkut siis täältä, vapaaherrattarilta! Toinen nukkuu ja toinen ottaa nyt kahvia, ellei edellämainitun kylkiviiva totuttuun tapaan aisti aikomusta, ja päätä herätä justiinsa silloin.

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Hoitovapaako siis on nyt?

I May Say (Ei varmistettu)

Oh hoh, kylläpä aika juoksee.
Mä olin ainokaisen kanssa kotona 2 v 8 kuukautta. Oli ihanaa. Se oli mun oma "vuorotteluvapaa/downshiftaus". Sitten kun palasin töihin, mua odotti 4-päiväinen työviikko + 48 lomapäivää, kun en ollut pitänyt yhtään lomia em aikana.
Kauanko meinaat olla hoitovapaalla? Vai ootko sä ihan lomalla-lomalla?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.