Väriä vapun kunniaksi

Lilou's Crush

yhteistyössä Perlana

Vapun kunniaksi valitsin tänään vähän värikkäämpää päälle -ja ihan vain omaksi ilokseni, kun pukeuduin vaihteeksi johonkin muuhun kuin verkkareihin ja trikoopaitaa, kun lähdin ihmisten ilmoille. Töissä vappubrunssi, paperiasioita ja sen jälkeen tytön kanssa allergiahommista lääkäriin.

Kiitos sydämeni pohjasta edelliseen postaukseen siedätys-kokemuksiaan ja muita allergiakokemuksia jakaneille! Nyt on tropit pimpattu sellaiseen kuntoon, että ihme jos ei allergiareseptorit jo luovuta! Sen jälkeen kurvattiin vielä ruokakauppaan vappuherkkuostoksille, mutta jouduin jättämään leikin kesken ja painumaan autoon vaakatasoon, ja samaa menoa jatkankin sitten läpi vapun.

Muistuttelen serpenttiini-kevät-henkisen takkini ja ikioman vappupalloni kera vielä, että koska kummiskin te onnekkaat vapun kulkijasielut laitatte jotakin ihanaa ja värikästä päälle, Perlanan kisa #muntyyli, jossa voi voittaa matkalahjakortin omalla asukuvallaan tai osallistumalla tykkäämällä, on edelleen käynnissä tuolla Facebookissa. Eli koodailkaa kuviinne Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa häshtägi #muntyyli ja fiiliksen mukaan omaa asua kuvaava tägi #perlanacolor, #perlanablack tai #perlanasport. Jokaisen kategorian voittaja voittaa oman lahjakortin. Kisakuvia pääsee katsastamaan ja tykkäilemään täältä, ja osallistumaan kaikkien äänestäjien kesken tuotepaketin arvontaan.

Me siis vietetään työväen juhlaa ihan kolmisteen kotosalla, kohta on kaksi ahkeraa saanut kodin siivottua, sitten käydään aattoherkkujen kimppuun. Huomenna kokkailen meidän Eevan vanhan Voisilmäpeli-blogin reseptin mukaan perunasalaattia ja sen kaveriksi lihaisaa pastasalaattia, laitetaan donitsit ja muut herkut tyrkylle ja poksautetaan Porvoon vanhan vapriikin sima. Tuo sima on muuten ainoa maistamani valmissima, joka ei tuo mieleeni teinivuosien kaveripoikien kiljunkasvatuskokeiluita, muista hyvistä saa vinkata, olen sima-addikti!

Jotenkin tosi kiva olla just ja näin, ihan hissun kissun omalla porukalla. Liekö kukaan muu tällaista kotivappua viettämässä, vai liesuatteko Mantaa lakittamassa tai muitten kaupunkien ja kylien perinteitä kunnioittamassa? Sekin kivaa, kenties mekin ensi vuonna taas!

 

Päivän asuna: farkut H&M, toppi Gina Tricot, bomber* Zalando (saatu blogin kautta), tennarit Converse, meow-koru F21

Kommentit

kateliini (Ei varmistettu)

Moips!
Tuli mieleen tähän postaukseenkin liittyen että käytättekö hajusteellisia pesuaineita? Meillä pojalla atopia ja jos vaikka leikkikaverilla on vaatteet pesty hajusteellisilla aineilla, alkaa ankara kutina ja punoitus..

Toivottavasti apua löytyy.
Rentoa minilomaa!

Hertta
Lilou's Crush

Hei olipas muuten hyvä huomio! Pienenä kun atopia oli pahana, käytettiin koko perhe sensitiveä -sitten kun iho on ollut vuosia hyvä, ollaan käytetty tuoksullisiakin aineita ihan normaalisti ilman mitään oireita. Nyt tuli kommentistasi mieleen, että lienee syytä täksi allergia-ajaksi ottaa taas kaikki mahdolliset keinot käyttöön eli luopua tuoksuista pesuaineissa tälläkin saralla koko perheessä! Kiitos! Ja kiitos toivotuksista, täällä sitä ollaan ihan lötköpötkönä :) Iloista vappua!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Kotoiluvappu täälläkin, kun nuha nuudutti koko perheen. Vaan fiiliksestä ja hyvästä ruoasta ei tingitä. Kotitekoista ciabattaa ja lihapullia, luulisi niillä nuhankin unohtuvan hetkeksi!
Iloista juhlapäivää ikioman vappupallosi kanssa:)!

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa ihanalta herkulta! En olekaan ikinä itse ciabattaa kokeillut, onko helppo leipoa vai hanakalanlainen? Toivottavasti nuha jo meni!

@ada (Ei varmistettu)

Kotivappua mekin vietimme miehen ollessa työmatkalla :)Supistuksetko sinua raskaudessa haittaavat vai jotain vielä keljumpaa? Tsemppiä raskauteen, muistan pitkät päivät kun makasin Naistenklinikalla täyslevossa odotellen ajan kulumista ja nuorimmaisen kasvamista...

Hertta
Lilou's Crush

No nepä ne juuri! Olen kyllä kiitollinen, että sairaalaan en ole joutunut, se on kyllä vielä hurjasti rankempaa! Meni-hän teillä kaikki sitten toivottavasti hyvin? Nkl on hyvä paikka kyllä olla hoidossa. Onneksi täällä tyyppi kasvaa ja mellastaa, eli kaikki on kuiteskin tosi hyvin.

@ada (Ei varmistettu)

Meillä meni lopulta kaikki hyvin ja jopa muutaman päivän yliajalle vaikka tosiaan puolivälin jälkeen tyyppi olisi jo mielellään puskenut ulos. Supistukset tosin jatkuivat koko raskauden mutta olivat pahimmallaan oikeastaan vauvan kasvupyrähdysten aikaan. Epämiellyttävää kun kävelyvauhtikin oli hitaampaa kuin rollaattori-mummoilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.