Varpaat lämpimään konjamiiniin

Lilou's Crush

Pyörin tänään työasioissa kaupungilla -menestystä asian hoitumisen suhteen ei tullut, mutta toinen päivänpolttava probleema sen sijaan ratkesi, onneksi ei siis ollut ihan turha lauantaireissu.

Villavuorelliset, kumipohjaiset Vagabondit ovat hyvin lähellä sellaista rentoa kenkämallia, jota olen koettanut jo pari talvea kuikuilla. Lenkkareissa kun eivät varpaat tarkene silloin kun nollakelit ja miinukset on mittarissa.

Koska koko oli pikkuisen reilunpuoleinen, sovitin kenkiä tuollaisten fleece-pohjallisten kanssa. Tuntuivat niin kivoilta, että perus nahkapohjallisten sijaan ostinkin nämä mukaan. Materiaalikin on vilpoisille keleillä passeli, hiostaakaan ei kuulemma pitäisi.

Nyt sauna kuumaksi, pieni petiin ja aikuisten laatuaikaa-eilen VOF ja tänään Putous nettitelkusta.

Ihanan suomalaista :)

Kommentit

Ava A. (Ei varmistettu)

Kivat tossut ja tarpeen näillä keleillä. Mistä löysit (alesta)?

Hertta
Lilou's Crush

Nämä nappasin Forumin Vagabond-liikkeestä. Sinne jäi vielä harmaanruskeita mokkanahkaisia. Varmasti muualtakin löytyy, kun Vagabond on sen verran hyvin tarjolla :)

Sand'

Hyvä kenkävalinta, itse ostin jo syksyllä enkä osannut päättää väriä, joten ostin ensin ruskeat ja seuraavana päivänä mustat. Päivääkään en ole katunut, lämpöiset ja hyvät jalassa :)

Hertta
Lilou's Crush

No onpas kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen! Mustia ei tainnutkaan sattua omiin silmiini, nekin on varmasti kivat!

moietelisabeth (Ei varmistettu) http://moietelisabeth.blogspot.fi

Nämä on kyllä todella makeet! Itse katselin koko alku syksyn samankaltaisia HUBilta - hankintapääös jäi kuitenkin ALE kierrokselle, eikä haluamaani mallia enää löynyt ..

http://moietelisabeth.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

taisinpa sovitella alen ensimetreillä ihan samoja kenkiä, mutta eivät istuneet jalkaani, mikä oli harmi silloin, alennus kun oli hyvä! Nämä on tosiaan hyvin saman henkiset :)

Terhi (Ei varmistettu)

Ihanat popot Hertta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.