Väsyneen nassun nopein virkistäjä

Lilou's Crush

Viimeaikoina olen tehnyt silmäpussien ja väsyneen naaman enkat, ja oli turvauduttava jo raskaampiin aseisiin, että kehtasi nassua töissä näyttää. Meikäläisellä tehotykki on voimakkaan punainen huulipuna, jota harvemmin normaalitilassa muistan käyttää. Vie sniikisti huomion väsyneistä simmuista just vastakkaiseen suuntaan. Ja jotenkin kirkastaa omaakin mieltä, kun näyttää siltä, että olisi vähän panostanutkin, vaikka oikeasti muu meikki olisi sutaisu meikkipuuteria ja ripsaria ;)

Pelastushuulipunani on Diorin Serum de Rouge, en tiedä, valmistetaanko sitä enää, sillä omani pelasti Cheap Smellsin poistomyynnistä, ihan vain testimielessä. Varmasti monellakin merkillä löytyy ihan vastaavanlaisia tuotteita tämmöttiiseen tarpeeseen.

 

PS. On siinä räikeässä punassa huonokin puoli; jos se on korppuhuulille sopivaa kosteuttavaa, kuten omani, ai että se nappaa hienosti hampaisiin kiinni. Kuivempi puna olisi helpompi, mutta ei taas tunnu huulilla kivalta, eikä näytä kivalta liuskoittuneessa huulten ihossa. Niin tai näin, aina jokin hankaluus :D

Kommentit

minä-tässä-hei
A modo mio

Missä ne silmäpussit on?

Hertta
Lilou's Crush

Sinä-siellä-hei, ne ehti onneksi vähän lasehtia iltaa kohti, jolloin tuon kuvan nappasin. Thank God,olisi karmeaa olla illalla yhtä pussukkainen kuin aamulla :D  Tummuuden fuskasin peitevoiteella vähän piiloon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vitsit, mulla on tullut joku sisäinen tarve just tollaiselle punalle. Voisko se olla tää alkuvuoden ankeus... Mä luulen että eka lähden kokeilemaan jonnekin juhliin, ennen kun uskallan muuten käyttää :)

~ (Ei varmistettu)

Hei, harkitsen kovin Alexander Wangin t-paidan (saman, jonka esittelit pari postausta sitten) hankkimista. Onko paita mennyt sulla pesussa miksikään ja oletko uskaltanut pestä sen koneessa? Entä mitoitus, näyttää ainakin reiluhkolta? Kiitos jos viitsit vastata, pitää tarkoin harkita olisiko paita reilun kuudenkympin arvoinen:).

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, se on just se alkuvuoden ankeus! Ja hei, kannattaa testata kotioloissa eka, sit hivuttaa arkikäyttöön :) Juhlat tietysti sitten ihan tositoimet, sieltä aloittaa tosinaiset, pisteet heti! Ja hassua muuten, mullekin tulee usein tuollainen "en osaa käyttää" jostain meikkituotteista, mutta kun rohkaistuu, yleensä saa vain positiivisia kommentteja :)

 

heippa kulmakarvaviiva (en just millään löydä tuota merkkiä ;) Suosittelen paitaa mennen, tullen ja palaten, ja etenkin jos kuudellakympillä löydät (Mistä, mistä, kerro mullekin!) yleensä maksavat siis täällä Euroopassa 80 €, karmea hinta. Mun paidat on ihan sitä perusmallia, jossa on u-ja v-aukon välimallin kaulus ja pieni tasku, muuten ihan tavalliset. Matsku on kestänyt harmaissa ja mustassa paidassa erittäin hyvin konepesun kolmessakumpissä, vihreän ja valkoisen pistin vahingossa kuuteenkymppiin ja kuivuriin... AUUUU! Valkoinen on kärsi, vihreä ihan vähän. Mutta siis normikäytössä ja ohjeen mukaan pestynä kestää erittäin hyvin. Koot ovat tosiaan ennemmin reilut kuin niukat, mulla koko S, ja yleensä t-paidoissa tykkään koosta M (pidän väljästä mallista). Hih, tulipa vuodatus teepaidasta, mutta huomaat siis että ovat kelpo kamaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tolla naamalla ihan sama mikä olis, näytät upealta.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, no hitto vieköön, johan tuli flunssauivelolle hyvä buugi noin kivasta kohteliaisuudesta! Kiitos!

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Punainen huulipuna kyllä piristää lookia! Itse olen löytänyt sen vasta ihan viime aikoina.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis olet :) Mikä sävy sulla on tuossa punassa?

-Sade

~ (Ei varmistettu)

Wangin t-paidat on Shopbobissa hitusen päälle 60 €, mutta tulleineen yhdelle t-paidalle tulee hintaa n.75 €. Kiitos vastauksesta, harkintalistalle menee!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.