Veltto lihas vie ihmisen kauheaan turmioon...

Lilou's Crush

Veltto lihas vie ihmisen kauheaan turmioon.

Veltto lihas vie ihmisen kauheaan turmioon.

Etkö sitä jo kantapään kautta tiedä,

että lihas ei laiskaa elämää siedä

vaan haluaa päästä liikunnalliseen hurmioon.

Blogini parissa pitkään viihtyneet ehkä muistavat, että olen luonnoltani todellinen sporttityttö. Viime vuosi meni kokonaisuudessaan sairastaessa, ja päälle tuli vielä tämä pirullinen polvivaiva. Lihan veltostumista jouduin tähän saakka katselemaan, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa paluu kuntoilun pariin, muutenkin kuin vain fysioterapeutin nosta jalkaa-laske jalkaa-taita jalkaa-itke -ohjein. Jeeee!

Jos kenenkään lihas on tänä aamuna

väsynyt ja kapea,

niin liikuntatuntimme jälkeen se on

kimmoisa ja rapea.

Ostin Huutonetista hurjan hyvän kuntopyörän (York Fitness c202), jolla olen taittanut varovasti jo parikymmentä kilometriä.  Parin viikon päästä aloitan myös Elixiassa kuntoutukseen erikoistuneen personal trainerin avustuksella kevyet salitreenit. Ja voi kuinka polttelisi päästä bodypumpiin ja spinnaamaan... Sitä joudun vielä odottamaan pidemmän tovin, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään.

Älä ikinä koskaan kuntoilua pelkää.

Älä ikinä koskaan käännä sille selkää.

Sillä kun aikuista ja lasta friskaa,

se venyttää ja notkistaa paksua niskaa.

Älä ikinä koskaan kuntoilua pelkää.

Myönnän olevani hupsu, mutta olin juuri ennen loukkaantumistani ostanut vähän uusia urheluvaatteita, ja joka kerta niihin kaapissa törmätessäni tuli surkea fiilis. Mutta eipä tuu enää! Kattokaas, mitä puin olkkariin päälleni! Uposen uudet (juoksu)shortsit ja paidan alta pilkistää kermitinvihreä toppi. Koreaa oli kilometrit. Ja peffaan tuli lahkeista melkein rakot.

Mutta eipä tässä muuta, kuin Martti Syrjän siivittämänä taas sykkelin selkään (pidemmin shortsein)!

 

PS. katsokaa Risto Räppääjä ja Polkupyörävaras, josta tämä laulu on: hillittömän hauska, myös aikuiselle. Erityisesti ihastuin Martti Syrjän hampaisiin...

 

(Paita&shortsit H&M, tossut saatu Adidakselta lahjaksi, toppi Röhnisch)

Kommentit

hanska
Heppatic

hei kiva törmätä toiseen kuntoutujaan. itse kuntoutan lantiota/selkää mutta melkein on hei sama :D en tiedä kuuluuko se nyt ihan sun blogin aihealueeseen mutta olisi kiva kuulla aina välillä, miten sujuu :)

Hertta
Lilou's Crush

hanska, oh my, tsemppiä sinne kovasti! Mulla otti heti koipi takapakkia, ja odottelen visiittiä kirran polille :( Ja tänne meitsin palstalle kuuluu just kaikki mitä mieleen juolahtaa, eli iliman muuta jatkoa seuraa. Kyllä me vielä täältä noustaan, eiks je!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.