Vielä Balmainista

Lilou's Crush

 

 

Kävin vielä katsastamassa koko malliston (hintoineen) läpi täällä. Poikkeuksellisen näyttävä se todella on  -ja poikkeuksellisen hintava yhteistyömallistoksi, hinnat liikkuvat parista kympistä yli viiteensataan. Tosin varsinaisen Balmainin muotitalon jos jonkun tuotteet ovat hinnoissaan, eli eipä ihme, että hintapreemio on myös yhteistyömallistossa. Usea vaate on myös erittäin runsaasti koristeltu ja viimeistelty, eli työvaiheiden määrä on varsin moninainen.

 

 

Aikaisemmin jo ihastuin punaiseen tulppaanihenkiseen hameeseen, mutta nyt tarkemmalla tarkastelulla ohi kiilasi valkoinen kultanappinen bleiseri sekä musta kipparitakki. Myös metsänvihreät mokkahousut ja kultakoristellut kengät olivat upeat, keksin heti, mitä niihin yhdistelisin omasta vaatekaapista. Pitkänmallinen juhlapusero kiinnostaa myös.

Pääsen malliston kanssa lähietäisyydelle parin viikon päästä, päivää ennen sen lanseerausta, ja ellen ihan tule tallotuksi, olisi tosi mukava muutama kaikkein kivoimmista (onnekseni eivät ole niitä kalleimpia nämä omat suosikkini) sovittaa, josko olisivat kotiin viemisen tuntuisia. Mutta katsotaan mikä on tungoksen aste, mikään vaate ei ole kyynärpäätaktikoinnin arvoinen.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Tuossa valkoisessa bleiserissä on kyllä sitä jotain. 

Hertta
Lilou's Crush

On! Sopisi juhlaan ja työ-arkeen tarvittaessa. Tykkäisin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.