Viikonloppuna

Lilou's Crush

Miksi, oi miksi, nämä viikonloput menevät avaruussukkulavauhtia? Juuri kun pääsee fiilikseen, onkin jo sunnuntai-ilta?

Perjantai-iltana saimme naapurit kyläilemään, lauantai ja sunnuntai painettiin remppahommissa. Ikeassakin ehdittiin pyörähtää ja syödä pullaa joka päivä. Ja tehdä herkkusmoothieita (vielä pikkumilli aikaa osallistua blenderarvontaan!) ja  yhden lenkinkin kävin juoksemassa. Suunniteltiin lapsen synttärijuhlapäiviä ja sovittiin hengästyttäväntäysiohjelmainen sukulointiystävöintijuhlintareissu Tampereelle, ihan tuost noin vaan. Kaikenlaista sitä mahtuukin pariin hassuun vapaapäivään, pientä, mutta niin isoa sitten kuitenkin.

Kevät on tosiaan  tullut, sen huomaa siitäkin, että lapset juoksee ulkona aamusta iltaan. Ai että tätä rivarielämää kesäaikaan, ja talvea ei just nyt tarvitte miettiä.

Olispas jo helatorstai, maalin alle peittyy alakerran ovet seuraavaksi, ja kaide saa vielä kerroksen kiiltävää. Nyt on taas maalissa tukka ja kätöset, mutta ihan mahtavaa kun homma etenee!

Meillä oli tosi kiva viikonloppu, toivottavasti sinullakin!

PS: Jos sinulla on vinkata joku taho pk-seudulla, joka tekee siististi ja edukkaasti rappusten mattojen vaihtoa, olisin iloinen vihjeestä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.