Viimein farkut jalassa!

Lilou's Crush

 

Ei edes tämä synkkä pimeys estä tämän asukuvan ottamista. Olen niin fiiliksissä siitä, että jalkaan sai vedettyä pitkän kollari- ja hameajan jälkeen farkut! Vielä leikkaushaavojen kohdat ovat vähäsen arkoina, mutta tällaiset pehmeiksi kuluneet vanhat pillifarkut eivät paina enää niin paljoa, että ajatuskin pukemisesta puistattaisi kuten aiemmin. Kohta on taas nahkapöksyjen aika, sanokaa mun sanoneen! Nuo Isabelit to-del-la-kin huutelee tuolta hyllystään, "puuueeee meiiiidääääät" ja samaa kuoroa huutaa koko farkkukomppanja. On kuin olisi kaapillinen uusia vaatteita odottamassa!

Olen vähän äimistynyt tästä toipumisen nopeudesta tällä kertaa -edellisen leikkauksen jäljiltä olin ensin petipotilas tiesvaikkakuinkakauan, sitten ontuva raato liki kahdeksan kuukautta, eikä senkään jälkeen meno mainiolta tuntunut. Vaikka koivesta ei enää ehtaa saa, kipuja on vieläkin, nyt sen kanssa voi elää! Olen tosi helpottunut, elämänlaatu nousi toipumisen myötä samaa tahtia. Jumppailen ja venkslaan ahkerasti, tänään on kyllä pidettävä lepopäivä.

 Vähän muuten Isabel Marantia on tässäkin asussa: ostin tuon rannerenkaan Pariisissa, ja olen siihen kiintynyt: se on ollut kädessäni joka ikinen päivä, viikonloppunakin.

Tulipas harhauduttua otsikosta, mutta minkäs teet, kun tänne omaan blogikotiin pääsee talon hiljennyttyä, on kuin sisällä olisi purkautumatonta turinaa riveittäin.  Kunhan pääsen taas normaaliin päivärytmiin miehen loppuviikosta kotiuduttua, pysyn paremmin tolkussakin.

 

Yllä tänään: jakku Zara, teepaita cos, farkut J Brand, buutsit Carvela

 

PS. olen avannut uuden tägin, tuon "lilou ja työvaatteet". Kuulin, että ystäväiseni käy toisinaan hakemassa täältä pukeutumisinspistä, ja jos vain suinkin voin olla avuksi, sehän olisi ihan mahtavaa! Jatkossa siis toimistokelpoista (tosin kovin rentoa sellaista) tyyliä sillä tägillä :)

Kommentit

Nordic White

Ihanaa, että voit hyvin ja toipuminen edistyy :) Näytät suorastaan säteilevältä!

Halauksin, B 

Hertta
Lilou's Crush

Voi snuu, kiitos B suloisista sanoistasi! Mutta tiäks, onpa kiva kuulla, ehkä se on se helpotus, joka paistaa läpi! Halit sinne <3

Aisha J
Aisha

Voi kun oot kaunis! Ja mahtavaa, että toipuminen etenee hyvin :)

Niin ja tuo rannekoru on aivan ihana..

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinua kun aina kommentoit niin suloisesti. Kiitos hyvän miele tuottamisesta!

inkkudaa (Ei varmistettu)

ihana kaulakoru! mistä moinen on löytynyt??

Hertta
Lilou's Crush

Koru on ihan rihkamarojua, mutta itsekin tykkään siitä tosi paljon! Olen ostanut sen useampi vuosi sitten teinikauppa Forever21:stä, jonka koruosastosta tekee toisinaan hyviä löytöjä! Nettikauppa löytyy!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.